Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zasmejte sa na ruských vtipoch, strieľajú si z USA aj Putina

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: streetnewsservice.org)

BRATISLAVA - Rusi milujú politické vtipy, ktoré dokážu vytiahnuť takmer pri každej príležitosti. Nevyhýbajú sa pritom vážnym témam ako tragická smrť poľského prezidenta, ale ani tým veselším. Prinášame vám niektoré z nich, aby ste sa mohli pobaviť aj vy.

O americkom raketovom dáždniku napríklad ruský veľvyslanec v NATO Dmitrij Rogozin povedal: "S balistickými strelami je to ako s kačkami. Najlepšie sa do nich trafíte pri štarte, kým letia nízko a pomaly. "Čo tým chcel povedať? Nič zásadného - len podporiť logiku ruského návrhu, že Moskva a Washington majú postaviť spoločnú základňu v Azerbajdžane. Odtiaľ je to k iránskym kačkám, čo by kameňom dohodil.

Rusi žartujú aj o časových pásmach: "Je ich (pásiem) príliš, musíme s tým niečo urobiť," hovorí Putin na zasadnutí štátnej Dumy. "Raz som poslal gratuláciu do Severnej Kórey o štyri hodiny neskôr a kondolenciu do Poľska o dve hodiny skôr."

Za čias jediného predsedu v Rusku boli politické vtipy celkom bezzubé. V roku 2000 sa rozprával tento: "Kde si bol?" Pýta sa Ludmila Putinová svojho manžela, keď dorazí ráno v podnapitom stave. "Naina," bľaboce Voloďa. "Aká Naina? Kto to je? Hovor! "" Naina .. na inaugurácii! "

To už sa blížime k súčasnosti. Po troch rokoch kritizovania, modernizácii a teoretizovaní bol Medvedev tak obľúbený, až sa do obehu dostala nová anekdota: "Ruská spoločnosť je pred prezidentskými voľbami rozdelená na dve skupiny - tábor priaznivcov Putina a tábor Medvedeva. O výsledku volieb pravdepodobne rozhodne, na ktorú stranu sa prikloní prezident Medvedev. "

Píše sa rok 2024 a Voloďa s Dymou sa prebudia. "Hee," vraví Voloďa. "Nejako už sa mi to v hlave motá. Kto je vlastne prezident a kto premiér? "" Húú, "prehltne sťažka Dyma. "To je jedno. Tak ja som napríklad premiér." "Vieš čo? Keď máš tú exekutívnu moc, skoč na pivo, "rozhodne Voloďa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu