Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Brutálna bitka v kaderníctve: Blondínka sa zmenila na besniacu brunetu!

Rozzúrená žena strčila kaderníkovu hlavu do umývadla Zobraziť galériu (3)
Rozzúrená žena strčila kaderníkovu hlavu do umývadla (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Niekedy stačia slová, inokedy treba poriadnu bitku. Týmto heslom sa očividne riadila zákazníčka istého kaderníctva, ktorá nebola spokojná so svojím novým zostrihom. Zlosť si vybila na mužovi, ktorý to všetko spôsobil.

Video, ktoré sa na internete objavilo koncom novembra, zachytáva kaderníka, ktorý zákazníčke zafarbil pôvodne blond vlasy na čierne. Súdiac podľa jeho giest sa snaží vysvetliť žene, že jej nový účes pristane. Tá ale jeho názor nezdieľa a svoje námietky dáva jasne najavo. A vtedy začína skutočné peklo; nespokojná klientka začne najprv slovným súbojom.

Brutálna bitka v kaderníctve:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Potom zoberie kadernícku pomôcku a začne ňou mladého muža mlátiť. Vypomôže si aj kreslom. O niekoľko sekúnd neskôr naštartovaná klientka schytí pracovníka salónu za hlavu a strčí mu ju do umývadla. Nezabudne zapnúť vodu a pekne muža "vyumýva".

Brutálna bitka v kaderníctve:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Keď chcú nešťastníkovi pomôcť jeho kolegovia, pustí sa rozzúrená zákazníčka aj do nich. V návale zlosti vezme do rúk monitor, ktorý je pri pokladni a hodí ho do zrkadla. Na pomoc bezbranným pracovníkom kaderníctva pribehne strážna služba, i tá je však bezmocná. Nechajú sa zbiť od agresívnej ženy s metlou v ruke ako malé deti.

Brutálna bitka v kaderníctve:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Nakoniec jeden z mužov stratí trpezlivosť, vyloží si zákazníčku na plecia a odnesie zo salónu, v ktorom ostala poriadna spúšť, von. Ako sa príbeh skončil a či ženu za jej vyčíňanie trestne stíhajú, nevedno.

Bitka v kaderníctve

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu