Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Praha láka sexuálnou novinkou: Sporo odeté prostitútky vo výkladoch!

Kňažky lásky lákajú tancom v erotickej bielizni vo výklade
Kňažky lásky lákajú tancom v erotickej bielizni vo výklade (Zdroj: reprofoto idnes.cz)

PRAHA - Sexu chtivých obyvateľov ale i turistov českej metropoly určite potešilo, keď neďaleko Václavského námestia otvorili nevestinec. Nadšením ale rozhodne neoplývajú miestni obyvatelia ani radnica, ktorej sa nepáči, že slečny sa ponúkajú priamo vo výkladoch.

Ak potenciálneho zákazníka niektorá z tancujúcich krások zaujme, cez turniket vojde dovnútra a so svojou vyvolenou vlezie do izbičky. Tá je urobená vo výklade, cez ktorý je dievča vidieť z ulice. Potom prostitútka zatiahne záves.

Otvorenie "bordelu" vyvolalo obrovskú vlnu nevôle a šokovalo aj mestskú poslankyňu a starostku Prahy 2 Janu Černochovú. "Obávam sa, že akonáhle prevádzkovatelia podobných podnikov zistia, že to ide, začne sa ich objavovať stále viac. Poverila som preto našich priestupkárov, aby vypracovali podrobnú analýzu," povedala pre iDNES.cz.

Správa by mala určiť, v čom je problém, prípadne ako by sa dal zmeniť zákon. "Tiež by mohlo ísť aj o trestný čin, ako napríklad ohrozovanie mravnej výchovy. Neďaleko nevestinca je totiž materská škola," dodala Černochová, ktorá dúfa, že vecou sa bude zaoberať aj parlament.

Nevestincom sa medzitým začala zaoberať radnica Prahy 1. Na majiteľa je ale, rovnako ako polícia či strážnici, krátka. Neexistuje totiž zákon, ktorý by v súkromných domoch založenie nevestincov zakázal alebo reguloval.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu