Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škóti sa trasú: Prúdia k nim prostitútky z Východu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: doxyspotting.com)

GLASGOW - Škóti sa obávajú prílivu prostitútok počas hier Commonwealthu v roku 2014, ktoré sa konajú v meste Glasgow. Informácie sa objavili v utorňajšom vydaní denníka Daily Record. Medzi prostitútkami v Škótsku sú početne zastúpené Češky.

Veľké športové udalosti priťahujú skupiny fanúšikov najmä mužského pohlavia. Muži v zahraničí, navyše v skupinách a rozjarení oslavami, si dovoľujú viac ako doma. Preto sa v súvislosti s hrami aktivizujú gangy, ktoré do miest hier pašujú prostitútky zo zahraničia, píše škótsky denník.

"Tieto športové udalosti slúžia na krytie rôznych kriminálnych aktivít," upozorňuje v liste barónka Helena Kennedyová, škótska obhajkyňa práv žien. "Ale ako sme videli v prípade olympijských hier v Aténach v roku 2004, prostitútky sa po ukončení udalosti domov nevracajú," pripomína.

Kennedyová vyzýva škótsku vládu, aby zastavila príval prostitútok do zeme. Jej správa sa zameriava na sexuálne vykorisťovanie a varuje pred gangami organizujúcich zahraničnú prostitúciu v krajine.

Policajné štatistiky ukazujú, že až dve tretiny zahraničných prostitútok v Škótsku pochádzajú z piatich krajín: Nigéria, Česka, Slovenska, Číny a Somálska.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu