Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarná príhoda: Dvojica splodila dieťa počas spánku!

Štastní manželia so synom Lincolnom
Štastní manželia so synom Lincolnom (Zdroj: thesun.co.uk)

BASINGSTOKE/BRATISLAVA - Zúfalí Ryan (28) a Dee (25) Harrisovci sa rok a pol márne pokúšali splodiť dieťa a boli odhodlaní začať s liečbou, keď prišlo veľké prekvapenie. Žena otehotnela vďaka manželovmu zriedkavému ochoreniu, ktoré ho núti sexovať bez toho, aby o tom vedel.

Dee, ktorá si viedla záznamy o ich pohlavnom styku, zistila, že dieťa počali v noci, keď mali "sex v spánku". Ryan ju totiž pravidelne budil kvôli svojej sexomnii, ale na druhý deň si z ich posteľných zážitkov nič nepamätal. Mladá žena však bývala častokrát taká unavená, že jej pamäť na tom nebola o nič lepšie.

"Prvýkrát, keď sa to stalo, poslala som mu správu: Minulú noc si bol úžasný. Odpovedal mi, že netuší, o čom hovorím. Nikdy si na nič nespomenie - ale sex je oveľa intenzívnejší," spomína si Dee na ich začiatky."Hovoril som zo spánku niekoľko rokov, ale keď mi Dee povedala, že sme mali sex, myslel som si, že žartuje," doplnil Ryan.

Pár z britského Basingstoku je spolu už deväť rokov a pred 16 mesiacmi sa im narodil syn Lincoln. Hrdý otecko si myslí, že potomka sa mu podarilo počať práve vďaka sexomnii.

Pravidelný sex: Viete, čo všetko dokáže liečiť?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu