Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Desať rokov pila iba kolu, pribrala 25 kilogramov!

Claire si pospomínala na dni, keď bola závislá Zobraziť galériu (2)
Claire si pospomínala na dni, keď bola závislá

PAILTON - Smäd Claire Aytonovej (36) bol neutíšiteľný. Namiesto vody či minerálky ho však zaháňala diétnou kolou, čo nakoniec spôsobilo, že sa na nej stala závislou.

"Nepila som nič iné, len to. Niekedy až sedem pollitrákov denne," spomína matka dvoch synov. Závislosť u nej prepukla, keď mala 26 rokov a odvtedy podľa svojich výpočtov vypila úctychodných 14 600 litrov sladkého nápoja. Ročne ju to stálo 1300 libier (cca 1500 eur). Na konzumáciu koly však doplatila aj Aytonovej hmotnosť - behom niekoľkých rokov pribrala 25 kilogramov.

Claire sa nakoniec rozhodla vyhľadať pomoc. Našla ju u hypnoterapeuta Russella Hemminga, ktorý po prvom stretnutí s ňou vyhlásil, že "ide o najhorší prípad závislosti na bublinkovom nápoji, aký kedy liečil". Na základe vyšetrenia zistil, že žena sa stala závislou na aspartame (umelé sladidlo, pozn. red.).

"Po tom, ako som prestala piť kolu, som mávala bolesti hlavy. Už som ale v poriadku a dokonca sa mi podarilo schudnúť. Som teraz plná energie," povedala Claire.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu