Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Denne vypije 16 litrov piva, mala byť už dávno mŕtva!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HARTLEPOOL - Dawn Marsdenová (31) mala byť podľa zdravotných expertov už dávno mŕtva. Každý deň totiž vypije toľko alkoholu, že sa divia, že je ešte nažive.

Mladá Britka, ktorá je matkou dvojročnej dcéry, zvládne vypiť vyše šestnásť litrov piva denne. Keď sa nedávno ocitla na súde kvôli krádeži, ktorú spáchala, bola tak opitá, že jej prítomní novinári museli pripomenúť, na aký trest ju odsúdili.

"Iste ste postrehli, že moja klientka má problém s alkoholom," vyhlásil počas pojednávania jej advokát John Relton. Marsdenová tentokrát vyviazla len s podmienečným trestom vo výške šesť mesiacov.

Na svoju závislosť si žena malými krádežami zarába pomerne dlhú dobu, kvôli čomu je už miestnym policajtom dôverne známa. Úrady jej nedávno odobrali dcéru a umiestnili do pestúnskej starostlivosti.

Podľa poradcu na závislosti doktora Roberta Lefeveraby by sa telo Dawn nedokázalo vyrovnať so šokom, ktorý by nasledoval, keby prestala piť. "Je zázrak, že ešte žije. Dôvod, prečo ešte nezomrela je ten, že každý deň poctivo "trénuje"," povedal. Marsdenová pred niekoľkými dňami vyhlásila, že "budúci mesiac pôjde na odvykaciu kúru".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu