Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Žena nedokáže prestať jesť popol mŕtveho manžela

Casie chodí všade s čiernou krabicou
Casie chodí všade s čiernou krabicou (Zdroj: tlc)

LONDÝN/BRATISLAVA - Televízna šou stanice TLC s názvom My Strange Addiction (Moja neobyčajná závislosť) ukazuje príbeh ženy, ktorá je natoľko verná pamiatke svojho zosnulého manžela, že konzumuje jeho popol. Casie (26), ktorá ovdovela iba prednedávnom, sa s jeho smrťou nevie vyrovnať.

Pozostatky svojho muža údajne prvýkrát ochutnala, keď presýpala popol z krabice do špeciálnej urny. Prach, ktorý jej zostal na rukách, nechcela iba tak zmyť, a preto si prsty oblízala. O dva mesiace neskôr s tým už nedokázala prestať.

Štastný pár sa vzal v roku 2009 po tom, čo Casie v Shawnovi našla všetko, po čom túžila. Jej manžel však o onedlho zomrel na ťažký astmatický záchvat.

Šou ukazuje rozrušenú Casie, ktorá urnu s popolom prenáša v nepraktickej čiernej krabici kamkoľvek ide, do kina, obchodu či reštaurácie. "Beriem svojho manžela všade... Keď idem k zeleninárovi, kúpim to, čo má rád," hovorí zronená žena, ktorá dokonca pre mŕtveho manžela stále vyvára jeho obľúbené jedlá, hoci ich sama neje.

Jej nepríjemný zvyk rozrušil rodinu aj priateľov, ale Casie sa cíti pohodlne, keď má manžela po svojom boku. Napriek tomu sa rozhodla zapísať na terapiu a nájsť spôsob ako ukončiť toto znepokojujúce správanie.

Žena požiera manželov popol

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu