Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ako sa o seba stará rosnička Lenka

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (3)
Lenka Vavrinčíková

BRATISLAVA - V Inchebe až do soboty prebiehajú veľtrhy Interbeauty, Esoterika a Biostyl. Okrem bohatého sprievodného programu, ponúkajú aj možnosť vyskúšať si rôzne procedúry určené pre krásu a zdravie. Pri jednej z nich sme natrafili aj na rosničku TV Markíza Lenku Vavrinčíkovú. Lenka otestovala ošetrenie kyslíkom s platinou, ktoré revitalizuje pleť, napomáha bunkám k obnove, hydratuje ju a vyživuje. Procedúra je vhodná pre každý typ pleti, ale pomáha aj pri zápaloch, dezinfikuje a zatvára póry. Lenky sme sa opýtali pár otázok.

Lenka ste krásna a máte užasnú žiarivú pleť bez nedostatkov. Je to iba tým, že ste mladá alebo vašej pleti venujete špeciálnu starostlivosť?

Určite na stav mojej pleti vplýva fakt, že mám nižší vek a je možné, že neskôr s ňou budem mať viac starostí. Samozrejme sa o ňu starám, nikdy nejdem spať neodlíčená a absolvujem klasické procedúry. Doprajem si aj špeciálnu starostlivosť ako je táto kyslíková kúra. Žijem v Bratislave kde je veľa smogu, takže niečo také ako je čistý kyslík môže pleti len a len prospieť. 


Takže toto nie je prvýkrát, čo ste sa stretli s kyslíkovou procedúrou?

Nie, absolvovala som ju už párkrát v nemenovanom salóne a bola som s ňou veľmi spokojná. Ošetrenie  je veľmi príjemné a osviežujúce. O tom, že kyslík má priaznivé účinky na pleť, vie asi každý aj bez toho, aby o tom študoval.

Teraz sme na veľtrhu Interbeauty, ktorý je zameraný na kozmetiku a krásu ženy ako takú. Na čom si dáte u seba najviac záležať?
Som taká typická žena. Chodím rada ku kaderníkovi aj na nechty. Dlhú dobu ma veľmi bavilo si upravovať nechty sama. Teraz mám úplné obyčajné nechty, pretože som si povedala, že im dám pauzu a nebudem ich stále namáhať lakovaním. Venujem zvýšenú starostlivosť aj vlasom, pretože vzhľadom na moju prácu ich musím mať vždy upravené. Čo  však zanedbávam je cvičenie a starostlivosť o telo, pretože som lenivá a nechce sa mi.

Spomenuli ste vašu prácu. Na obrazovke ste naozaj vždy krásne upravená. Je to len zásluha šikovných stylistov alebo sa upravujete aj sama?
Upravujem sa rada a líčenie ma veľmi  baví, beriem ho aj ako relax. Vlasy mi však robia stylisti, pretože by som to sama nezvládla, ale vždy je to založené na spolupráci.

Čo je podľa vás najdôležitejšie na ženskom vzhľade?
Hovorí sa, že obočie je „tichý zabijak“, pretože rovnako ako môže jeho neupravenosť pokaziť celkový dojem, môže to byť aj naopak. Ale ja si myslím, že najdôležitejší je celkový zjav, od oblečenia až po úpravu, pretože to ako sa o seba staráme, vypovedá aj o tom, akí sme. Myslím si, že žena, ktorá je pekne upravená a vkusne oblečená, je si sama sebe najlepšou vizitkou, akú môže mať.

Ak aj vy chcete vyskúšať najnovšie skrášľovacie procedúry, navštívte Interbeauty, Esoteriku a Biostyl v Inchebe do soboty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu