Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Za neveru žene zaplatil drahú operáciu, neuveriteľne skrásnela!

Beatrice schudla vďaka nevere 60 kíl Zobraziť galériu (2)
Beatrice schudla vďaka nevere 60 kíl (Zdroj: mirror.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď sa Beatrice Greenová (28) zoznámila so svojím manželom Frankom, mala sexi veľkosť 10 a bola plná sebavedomia. Po štyroch rokoch spoločného života a troch deťoch sa jej váha vyšplhala na 120 kíl a spokojnosť s vlastným telom klesla na bod mrazu. Akonáhle zistila, že ju muž podvádza, vedela, čo chce ako kompenzáciu - bandáž žalúdka!

Pre mladú mamičku bolo veľmi ťažké vyrovnať sa s tým, že jej manžel nedal prednosť iba jednej žene, ale hneď dvom. Hoci sa vyhováral, že sa už nikdy nič podobné nestane, Beatrice mala pocit, že za všetko môže jej hmotnosť.

V zúfalej snahe zachrániť svoj vzťah prišla s geniálnym plánom, ktorý mal všetko napraviť a zároveň Franka vytrestať. Napriek jeho prvotným protestom ho donútila, aby zaplatil jej mastný účet za bandáž žalúdka v sume 30-tisíc libier. "Vyvolalo to medzi nami veľa vášnivých hádok, ale pre jeho neveru som mala posledné slovo a musel ustúpiť," hovorí Beatrice.

Do šiestich mesiacov od operácie žena zhodila polovicu svojej váhy a so 60 kilami vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. "Moja dôvera stúpla a dostalo sa mi pochvaly a pozornosti od ľudí, kamkoľvek som išla," uviedla spokojná žena.

Zaujímavý zvrat nastal aj u jej manžela, ktorý si už zrazu nie je sám sebou taký istý a na svoju zvodnú manželku žiarli. Bojí sa, že by mu mohla neveru oplatiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu