Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Zvrátená práca: Bacuľka sa nadžgáva pred webkou!

Rachel je, čo jej chutí a ešte na tom zarába Zobraziť galériu (2)
Rachel je, čo jej chutí a ešte na tom zarába

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Rachel Hunterová (34) sa chce bizarným spôsobom prejesť k svojmu cieľu. Cudzinci z celého sveta sa cez webkameru pozerajú, ako sa matka troch detí, vážiaca 115 kíl, napcháva sladkosťami a iným nezdravým jedlom. Mesačne tak zarobí približne 450 eur, ktoré chce použiť na bypass žalúdka kvôli schudnutiu!

Po pôrodoch sa z normálneho dievčaťa stala bacuľka, až dospela do štádia, kedy sa jej váha začala hnusiť. Odhodlane sa vrhla na diéty a úmorné cvičenie, ale akosi nič nezaberalo. Rozhodla sa preto pre operáciu, ale sklamaná zistila, že stojí okolo 10-tisíc eur.

V stave zúfalstva narazila na stránky o BBW (Big Beautiful Women) a objavila nový svet, v ktorom sú ženy pri tele doslova zbožňované. V decembri pridala na fórum zopár svojich obrázkov a doslova ju zahltili pochvalné e-maily.

"Bola som šokovaná, koľko mužov zložilo komplimenty na môj vzhľad, postavu a fakt, že som Angličanka. Prvýkrát po rokoch som sa cítila krásna a žiadúca. Bolo to úžasné," hovorí Rachel. Tam sa aj dozvedela, že niektorí chlapi platia za to, aby sa mohli pozerať, ako sa žena napcháva. 

Už štyri mesiace si takto zarába na živobytie a zatiaľ stihla nazbierať 500 obdivovateľov a zopár ďalších kíl. Pritom pred webkamerou trávi iba asi 6 hodín do týždňa.

"Niektorí ľudia si budú myslieť, že je to nebezpečný alebo odporný spôsob, ako zarobiť peniaze, ale ja sa snažím vyriešiť moju nadváhu. Môžem mať všetky moje obľúbené potraviny, zarábam peniaze a necítim vinu," dodáva finančná poradkyňa s BMI 48,5 (3. stupeň obezity).

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu