Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Šialený mladík sa snažil pištoľou zostreliť UFO!

ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
ilustračné foto

HEDEMORA/BRATISLAVA - Mladík z oblasti Dalarna v strednom Švédsku sa domnieval, že ho chcú napadnúť mimozemšťania, preto zobral pištoľ a z balkóna vypálil niekoľko ostrých nábojov. Polícia však nemala pre jeho čin pochopenie a muža obvinili z nelegálneho držania zbrane a ohrozovania dôstojníkov.

Večer 15. júla mladík zo svojho bytu v Hedemore údajne zbadal UFO, ktoré na neho chcelo zaútočiť. Zobral zbraň a do objektu vypálil niekokoľko striel, na čo matka jeho dieťaťa zavolala políciu.

Trvalo niekoľko hodín, kým mladík svoj boj s vesmírnymi nepriateľmi vzdal a odovzdal sa do rúk mužov zákona. Našťastie počas streľby nikoho nezranil, ale s ohľadom na nebezpečenstvo, ktorému vystavil svoje okolie, aj tak skončil v putách.

Podľa mladíkových slov sa ho ufónci chystali uniesť, ale pri paľbe sa mu neidentifikovaný lietajúci objekt podarilo zasiahnuť a ten explodoval.

Výsledky odborných vyšetrení potvrdili, že v čase svojho činu Švéd trpel vážnou psychickou poruchou. V minulosti ho dokonaca uznali vinným z pokusu o neúmyselné zabitie.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu