Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nad škótskou dedinou sa má nachádzať UFO diaľnica!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Ospalá škótska dedina West Kilbride má byť podľa odtajnených záznamov ministerstva obrany jedným z mimozemšťanmi najnavštevovanejších miest vo Veľkej Británii. Tie ukazujú, že sa tu medzi rokmi 2003 a 2006 odohralo viac blízkych stretnutí ako kdekoľvek inde v kráľovstve.

Jedna z miestnych žien tvrdí, že nad jej domom vedie akási diaľnica, ktorou prechádzajú tajomné objekty a popisuje momenty z roku 2003, kedy sa pozrela hore a mala pocit, že sa hviezdy dali do pohybu. "Zrazu sa to opäť zastavilo... a ja som trochu znervóznela, lebo som si pomyslela, že sa to obráti smerom k nám," uviedla nemenovaná vdova, ktorá podobný úkaz v oblasti zbadala ešte ďalšie štyri razy a taktiež videla obrovský ružový a modrý trojuholník.

Záznamy, ktoré prvýkrát minulý týždeň zverejnil Národný archív, obsahujú pozorovania za 22 rokov. Nad West Kilbridge zaevidovali celkovo 25 rôznych objektov počas 20 pozorovaní v rokoch 2003 a 2006. Dokumenty taktiež odhaľujú informácie o lietajúcich tanieroch, lodiach v tvare cigary, tajomých trojuholníkoch a dokonca aj "medúzach" na škótskom nebi v rokoch 1985 až 2007.

"Väčšina pozorovaní mala konvenčné vysvetlenie, ale malé percento zostalo neobjasnené," uviedol expert na UFO Nick Pope. Bývalý šéf obrany Michael Portillo zase kladie otázku, prečo na miesta neboli vyslané žiadne stíhačky a ako to je potom v skutočnosti so vzdušnou bezpečnosťou krajiny.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu