Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Na Sibíri malo pristáť a explodovať UFO!

Priletelo UFO naozaj z vesmíru? Zobraziť galériu (2)
Priletelo UFO naozaj z vesmíru?

MOSKVA - Kedy (a či vôbec) bude mať ľudstvo k dispozícii dôkaz o tom, že mimozemšťania skutočne existujú? Podľa skupinky ľudí, ktorým sa podarilo na mobilný telefón zachytiť neidentifikovateľný lietajúci objekt, sa tak stalo v sibírskom regióne Irkutsk pred niekoľkými dňami.

Na záberoch vidno neznámy objekt v tvare disku, po ktorého obvode blikajú svetlá. Priamo pred ním stoja štyri postavy vysoké zhruba 1,2 metra a ďalšia napravo kúsok od nich.

Video nakrútili dva dni po tom, ako v tej istej oblasti zaznamenali na nočnej oblohe záhadné svetlá, ktorých pôvod doteraz nebol objasnený.

"Obidve nahrávky pochádzajúce od rôznych ľudí sú predzvesťou fenoménu, akým je už po niekoľko desaťročí ten Roswellský," vyhlásil expert na problematiku UFO Mike Cohen.

UFO malo potom explodovať a výbuch bol vraj tak silný, že ho bolo počuť v širokom okolí. Vojenskí predstavitelia krátko nato vyhlásili, že na spomínanom území v tom čase nevykonávali žiadne cvičenie. Podľa Cohena však pristátie lietajúceho taniera na Sibíri len zastierajú a nechcú priznať pravdu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu