Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Babka (83) si dala urobiť nové prsia a ide si užívať!

Marie Kolstadová si chce nové prsia ešte užiť
Marie Kolstadová si chce nové prsia ešte užiť (Zdroj: Daily Mail)

KALIFORNIA/BRATISLAVA - Väčšina žien v jej veku túži po umelých bedrových či kolenných kĺboch, ale Marie Kolstadová z Kalifornie sa rozhodla získať nové prsia a spolu s nimi aj nový život.

Marie, ktorá je už vyše desať rokov vdovou, vraví, že kým jej prsia išli jedným smerom, mozog si to nasmeroval druhým. Matke štyroch detí a starej matke 25 vnúčat pritom neišlo o získanie nápadníkov, ale chcela sa páčiť svojej rodine, ktorá mala byť na ňu hrdá. "Nikdy som nepomýšľala na stretnutie s niekým. Bolo to skôr o pohľade do zrkadla a predstavách, kto som. Bolo to niečo ako sen," uviedla Marie, ktorá sa svojim nabližším zverila až deň pred operáciou za 8-tisíc dolárov (cca 5600 eur).

"Každý druh plastickej chirurgie je drahý, ale teraz som slobodná a nemám toľko výdavkov," obhajuje sa žena, podľa ktorej by jej to zosnulý manžel určite schválil. "Neviem, ako dlho budem žiť.. ale bola to moja voľba a teším sa z nej. Moja matka sa dožila 94 rokov a ja mám v pláne ju prekonať," dodáva osemdesiatnička.

Zdá sa, že Marie nie je jediná, ktorá sa snaží udržať si mladosť v jej veku. Stále viac mužov a žien podstupuje plastiku v neskorších rokoch. Podľa chirurgov treba ale zvážiť celkový psychický a fyzický zdravotný stav pacienta. Základnými ochoreniami, ktoré by mohli predstavovať riziko, sú nízky alebo vysoký krvný tlak, srdcové problémy, cukrovka, obezita a ďalšie, a to predovšetkým s ohľadom na komplikácie pri anestézii.

Plastika v staršom veku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu