Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

V Poľsku podstúpila plastiku, na druhý deň zomrela!

Freda Heathová
Freda Heathová

LONDÝN - Trojnásobná matka Freda Heathová (58) zomrela necelých 24 hodín po tom, čo u našich severných susedov podstúpila plastickú operáciu.

Angličanka si v Poľsku vyhliadla istú súkromnú kliniku, kde si nechala zväčšiť poprsie a odsať tuk z oblasti brucha. Podobný zákrok by ju vo Veľkej Británii vyšiel o niekoľko tisíc libier viac. Taktiež si vraj chcela spraviť radosť po tom, ako jej pred necelými dvoma rokmi zomrel manžel. Niekoľko hodín po zákroku ale utrpela porážku, upadla do bezvedomia a už sa neprebrala. Doktori, ktorí ju operovali, uviedli, že kvôli jazykovej bariére a chýbajúcim zdravotným záznamom nedokázali určiť presnú príčinu smrti.

Keď jeden z Frediných synov zatelefonoval na kliniku a spýtal sa, čo sa vlastne stalo, lekár mu povedal, že "jeho matka jednoducho dostala mŕtvicu, a že také veci sa stávajú". Podľa nemenovaného zdroja však mohlo ísť aj o alergickú reakciu na anestetiká.

Koronerka Rachel Redmanová vyhlásila, že "zdravotnícke zariadenia v Poľsku nie sú na takej úrovni ako tie britské". "Takéto krajiny za nami v oblasti medicínskeho pokroku väčšinou zaostávajú a častokrát na ich klinikách chýba potrebné vybavenie," povedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu