Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Modelka má iba 20, za plastiky už vyhodila 23-tisíc!

Kirsty Yaqubová a jej Zobraziť galériu (5)
Kirsty Yaqubová a jej "cenník"

LONDÝN/BRATISLAVA - Glamour modelka Kirsty Yaqubová má iba 20 rokov a je natoľko posadnutá svojím vzhľadom, že za dva roky neváhala na skrášlenie utratiť 20-tisíc libier (23-tisíc eur). Nechala si zväčšiť prsia, vyplniť nos, líca, urobiť porcelánové zuby a nevynechala ani injektáž pier.

Kirsty, ktorá žije v anglickom Sutton Coldfielde, začala s modelingom v 13 rokoch, keď si ju všimli v nákupnom stredisku. Svoju prácu milovala, ale od mladého veku si uvedomovala, aký je dôležitý vzhľad. 

Pohľad na 15-ročné dievča z modelingovej fotografie odhaľuje prirodzene peknú tínedžerku s tmavými vlastmi a olivovou pleťou. Vďaka tisícom libier sa dnes na ňu dospelá žena sotva podobá.

Kirsty, keď mala 15 rokov
Zobraziť galériu (5)
Kirsty, keď mala 15 rokov  (Zdroj: The Sun)

Jej transformácia prišla pred dvoma rokmi, kedy sa jej narodila zatiaľ jediná dcérka Savannah. Nenávidela svoje malé prsia, ktoré považovala po pôrode za ovisnuté, a tak sa rozhodla pre plastiku v cene 5-tisíc libier. 

Operácia jej opäť dvihla sebavedomie a pomohla jej aj v rozbehnutí ďalšej kariéry. Od dievčaťa z nudných reklám sa prepracovala ku glamour modelke, čo je pre ňu oveľa väčšia zábava. 

Zväčšenie prsníkov však bol iba prvý krok. Na rad prišla investícia do drahých porcelánových zubov, hoci sama pripúšťa, že jej ich nebolo treba. Videla však na nich drobné nedostatky, ktoré ako perfekcionistka potrebovala odstrániť. Belostný úsmev ju vyšiel na 3-tisíc libier.

Neskôr sa pustila do svojho zovňajšku. Tisíce utratila na vyhladenie vrások, výplne okolo nosa a úst, pery si nechala napichať už 11-krát. Aj keď sa s nimi podľa vlastných slov už cítila aj trochu hlúpo.

Svoju pokožku má rada hnedú, takže denne chodí do solária.  Hoci vie, že prílišné slnenie predstavuje isté riziko, opálená sa cíti zdravšia a atraktívnejšia. 

Okrem toho si necháva pravidelne predlžovať vlasy a na svoj obľúbený značkový make-up minie aj 200 libier. Nie je preto snáď ani prekvapením, že idolom tejto ženy sa stala škandalózna Katie Prince alias Jordan. 

Kirsty hovorí, že jej rodina ju chápe a v skrášľovaní podporuje. S matkou dokonca chodievajú spolu na botox. Niektorí ľudia sú však podľa nej krutí. Jej expriateľ ju v hádke nazval "plastiková tvár". Jej to však neprekáža: "Milujem svoj vzhľad. Ak mi to robí radosť, nezáleží na tom, čo si myslí niekto iný."

Paradoxne si však pre svoju dcérku predstavuje inú budúcnosť. Plastiky by jej neodporúčala, maximálne tak zväčšenie pŕs.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu