Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dvojičky rodila 50 hodín a v dvoch rôznych okresoch!

Seth a Preston Zobraziť galériu (2)
Seth a Preston

LONDÝN - Dvojčatá Seth a Preston Campbelovci sa narodili v rozpätí dvoch dní a v dvoch rôznych okresoch. Ich pôrod trval až 50 hodín a chlapci a ich matka Donna (27) pri ňom takmer zomreli.

Šanca, že obe dvojičky, ktoré sa narodili v siedmom mesiaci, prežijú, bola podľa lekárov len jedna k miliónu. Pri pôrode sa totiž vyskytla celá rada komplikácií.

Seth sa narodil v nemocnici v meste Surrey, krátko nato sa však u neho vyvinula črevná infekcia a navyše dostal otravu krvi. Spolu s matkou, ktorá v tom čase v sebe ešte stále nosila druhé dvojča, ho previezli na londýnsku kliniku. Tam Donna na druhý deň porodila Prestona.

Embólia plodovej vody však u ženy spôsobila zástavu srdca. Doktorom sa našťastie podarilo zachrániť všetkých troch a teraz si už ich spoločnosť užíva Donnin snúbenec James (26).

"Večer po tom, keď sa narodil Preston, som prežíval muky. Bál som sa, že ich stratím," spomína si na ťažké životné okamihy mladý otecko. "Vďaka modernej medicíne a excelentnej starostlivosti lekárov sa to však podarilo."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu