Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šestorčatá porodila v priebehu troch minút!

Jedno zo šestorčiat Zobraziť galériu (2)
Jedno zo šestorčiat

BIRMINGHAM - Krajší darček si Mitchell Carroll na Deň otcov ani nemohol priať. Jeho manželka Heather mu uplynulú sobotu porodila šestorčatá!

Mladú ženu monitorovali lekári v birminghamskej nemocnici v štáte Alabama niekoľko týždňov. Päť dievčat a jeden chlapec prišli na svet cisárskym rezom, tri mesiace pred termínom. Pri pôrode, ktorý trval len niekoľko minút, asistovalo až 50 zdravotníkov. Deti pri narodení vážili od 740 gramov po niečo vyše jeden kilogram.

"V našej nemocnici sa dvojčatá či trojčatá rodia pomerne často. Pôrod šestorčiat si ale vyžadoval vysoký stupeň príprav. Náš tím si viedol skvele," povedal primár pôrodníckeho oddelenia v Brookwood Medical Center.

Mitchell pre miestne médiá uviedol, že "nemôže byť viac šťastný, a že všetko v ten deň išlo všetko ako po masle". Už sa nevie dočkať, kedy si svojich potomkov odvezie domov. Manželia sa však budú musieť poriadne obracať; doma na nich totiž čakajú ešte ďalšie tri deti, čo znamená, že ich domácnosť sa rozrástla na jedenásť členov.

Heather je tento mesiac už druhá žena, ktorej sa v Spojených štátoch narodili šestorčatá. Prvou je Stacey Careyová z mesta Abington v Pennsylvánii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu