Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šestorčatá po 27 rokoch: Aha, takto vyrástli!

Sestry Waltonové Zobraziť galériu (3)
Sestry Waltonové

WALLASEY - Keď sa šestorčatá Waltonové pred 27 rokmi narodili, lekárov i rodičov šokovalo, že medzi nimi nebol ani jeden chlapec. Sestrám to však vôbec nevadí; spája ich totiž jedinečné puto, ktoré je overené časom i množstvom zdolaných životných prekážok.

Dlhé roky žili sestry v žiari reflektorov a pózovali stovkám fotografov. Nedávno si povedali, že je čas, aby prejavili svoju individualitu. Dve z nich si preto zafarbili vlasy na hnedo a aj tie, čo ostali blondínkami, zvolili aspoň iný odtieň farby. Inými smermi sa vydali aj po kariérnej stránke; niektoré odišli pracovať do zahraničia, iné ostali v Británii, každá sa však živí niečím úplne iným.

"Všetky moje dcéry sú si navzájom veľmi blízke a  neustále sú spolu, niektoré dokonca s nami ešte stále bývajú. Keď sa potrebujú o niečom poradiť, zasadneme za kuchynský stôl a debatujeme," povedala ich mama.

Otec šestorčiat zas vyhlásil, že život so siedmimi ženami pod jednou strechou mu "otvoril oči". "Keby sa zajtra všetky odsťahovali, bolo by to strašné. Milujem ten hluk a krik, ktorým je náš dom preplnený."

Šanca porodiť šestorčatá je veľmi nízka, narodia sa raz zo 4,5 milióna tehotenstviev. Mnoho z nich končí potratom, a aj keď sa deti narodia, častokrát sa minimálne jedno z nich nedožije prvého roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu