Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž vyťahuje jedlo z vriaceho oleja holými rukami!

Kann je zapísaný aj v Guinnessovej knihe rekordov Zobraziť galériu (5)
Kann je zapísaný aj v Guinnessovej knihe rekordov (Zdroj: barcroft media)

LONDÝN/BRATISLAVA - Thajský kuchár Kann Trichan (50) vyťahuje vyprážané kurčatá z vriaceho oleja holými rukami a nikdy sa nepopáli. Pre tento jeho talent sa dostal aj do Guinnesovej knihy rekordov.

Trichan svoje schopnosti objavil pred siedmimi rokmi, keď veveričke zo stromu spadlo mango priamo do woku a horúci olej mu zasiahol hlavu aj paže. Hoci po tomto kúpeli očakával, že uvidí pľuzgiere a popáleniny, nestalo sa tak. "Teraz môžem smažiť ryžu, kuracie mäso a kopec iných vecí iba holými rukami," dodáva kuchár, ktorý sa zapísal medzi rekordérov, keď za minútu vytiahol zo 480-stupňového oleja 20 kúskov kuraciny.

Jeho stánok v Chiang Mai, 470 kilometrov od Bangkoku, na mužovej popularite celkom slušne zarába. Chodia sa na neho pozerať ľudia nielen z blízkeho okolia, ale aj turisti, ktorí radi zaplatia za takto pripravené jedlo, hlavne, keď k nemu pridá aj nejakú tú šou.

Pyšné sú na neho aj jeho dve deti, dcéra Supalak (35) a syn Jessada (27). "Pozeranie na neho nás nikdy nenudí, je úžasný. Sme hrdí, že máme takého otca ako je on," povedal Jessada.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu