Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Požieračka (56) manželov: K oltáru dotiahla 9. mladíka!

Pat tvrdí, že tentokrát je to už navždy Zobraziť galériu (9)
Pat tvrdí, že tentokrát je to už navždy (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Sériovej manželke Pat Higginsovej sa nevyrovná ani herečka Elizabeth Taylorová, ktorá stála pred oltárom osemkrát. Angličanka má totiž o jedného manžela naviac, ale tentokrát vraj už toho posledného.

Babička si zobrala o 24 rokov mladšieho Marka Sandersona počas skromného obradu v  meste North Shields. Podľa priateľov bola svadba veľmi emotívna, hoci ani nevesta, ani ženích neplakali. Pat sa podarilo vyrobiť aj mierne faux pas, kedy aj po ôsmich predchádzajúcich sobášoch, navliekla Markovi prsteň na zlú ruku. 

Rodina mladíka na obrad neprišla. Nevestu, ktorá v čase, keď sa Mark narodil, mala za sebou už tri manželstvá, neschvaľuje. Prítomných bolo iba 20 hostí.

Ľudia ženu pre jej záľubu v menení manželov nazývajú "čierna vdova" alebo "ľudožrút", čo Pat považuje za hlúpe. Údajne sa snaží len byť v živote šťastná. 

Pár sa stretol pred 18 mesiacmi v rockovom klube, pri stánku s jedlom si dali prvý bozk a začal sa románik. Na zdesenie svojej rodiny mladík ženu požiadal o ruku.  'Ľudia by mohli povedať, že je príliš mladý, ale vek nemá nič spoločné s láskou," hovorí Pat.

Jej najdlhšie manželstvo trvalo päť rokov a najkratšie iba päť dní. Žena sľubuje, že tentokrát to dopadne inak a bude to trvať už navždy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu