Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Prečo ženu nezbalí milý chlapec? 12 dôvodov!

ilustračné foto
ilustračné foto

NEW YORK/BRATISLAVA - Ženy často tvrdia, že túžia po milých chlapcoch, ktorí ich budú zahŕňať priazňou a urobia pre ne všetko, čo im na očiach uvidia. Napriek tomu však randia s mužmi, ktorí majú od dobrákov veľmi ďaleko. Prečo to tak je?

1. Sú nereálni: Milí chlapci sú jednoducho príliš milí, aby sa tomu dalo uveriť. Ženy si nemyslia, že existuje niekto tak príjemný, že by mohol byť naozaj svätec. Naopak zlí chlapci odzrkadľujú drsnú realitu a nesnažia sa podľa nich nič skrývať.

2. Rešpekt: Nikto nerešpektuje rohožku. Milí chlapci nemajú stanovené hranice alebo skutočné požiadavky. Zlí chlapci nedovolia žene neustále sa okolo nich tmoliť alebo ich ovládať a ženy nevedia rešpektovať muža, ktorému môžu rozkazovať. Žiadny rešpekt = Žiadna príťažlivosť.

3. Predvídateľnosť: Väčšina ľudí vedie nudný, predvídateľný život, takže sú priťahovaní tými, ktorí sú vzrušujúci a plní prekvapení. Zlí chlapci sú výzvou, milí chlapci nikdy. Predvídateľnosť + žiadne vzrušenie + žiadna výzva = dávam prednosť zlým chlapcom.

4. Matka príroda: Ženy sú predurčené na vychovávanie detí. Avšak namiesto toho, aby to robili iba pri svojich ratolestiach, častokrát to končí aj výchovou zlých chlapcov. Majú pocit, že ich musia ochraňovať. Milí chlapci niečo také potrebujú iba zriedkakedy. 

5. Možnosť meniť: Na milých chlapcoch zvyčajne netreba nič meniť. Zlí chlapci sa stávajú súčasťou akéhosi projektu, pretože ženy si myslia, že z nich vytvoria dokonalého muža, ktorý ich nikdy neopustí. Ak sú zaneprázdenené naprávaním chýb v živote iných, prehliadajú nespokojnosť vo svojom vlastnom.

6. Vojna spermií: Ženy sú navrhnuté tak, aby splodili potomstvo s najsilnejšími génmi. Zlí chlapci vysielajú do ženského podvedomia správu, že majú skvelé gény, takže sa neboja, že stratia ženu kvôli zlému správaniu.

7. Strach z intimity: Ak má žena strach z intimity, podvedome sa radšej nechá zviesť zlým chlapcom, pretože sa nikdy nedostane tak blízko k jej vnútru. Milý chlapec bude chcieť nakoniec záväzok, a to je desivé.

8. Nízka sebaúcta: Necítime sa dobre s ľuďmi, ktorí sa k nám správajú lepšie ako sa správe sami k sebe. Ak o sebe zmýšľame v zlom svete, zlí chlapci iba posilňujú toto negatívne presvedčenie. Milí chlapci by sa mohli pokúsiť konfrontovať naše ja.

9. Sex: Ženy predpokladajú, že milí chlapci nie sú dobrí v posteli. Občas môžu mať chuť na drsnejšie praktiky, ktoré milí chlapci nebudú vedieť dokončiť. Na druhej strane zlí chlapci vyzerajú, že sú takých vecí schopní.

10. Príťažlivosť: Už ste niekedy videli zlého chlapca, ktorý by nebol príťažlivý? Určite ich existuje niekoľko, ale bez príťažlivosti by nedosiahli ani polovicu z toho, čo sa im väčšinou podarí. Ak žena však opisuje niekoho ako milého chlapca, v preklade to väčšinou znamená "Nie je príťažlivý".

11. Šarm: Milí chlapci nevedia vždy, čo povedať a bývajú v rozpakoch. Naopak zlí chlapci môžu byť veľmi okúzľujúci, pretože presne vedia, čo chcú ženy počuť. Po čase však môžu začať byť sebeckí. Keď odhalia svoje pravé ja, je pre zamilovanú ženu neskoro.

12. Ochrana: Z historického hľadiska ženy hľadali u mužov vždy ochranu. Zlí chlapci vytvárajú ilúziu, že sú schopní ochrániť ženy, zatiaľ čo pri milých chlapcoch to už nie je také isté.

Život je o rovnováhe. Väčšina mužov patrí buď do kategórie zlý alebo dobrý chlapec. Ideálny muž neexistuje, ale balansuje na tenkej hranici medzi týmito dvoma. Kým sa muži naučia, ako na to, väčšinou si budú ženy vyberať zlých chlapcov, až kým si neuvedomia, že ich zlé vlastnosti prevažujú nad tými dobrými.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu