Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ste chorí z prehadzovania sa v posteli? Skúste onániu

ilustračné foto
ilustračné foto

SYDNEY/BRATISLAVA - Musíte niečo neustále robiť s nohami? Ľahnete si do postele a prevaľujete sa z boka na bok? Kŕče vám nedovolia zaspať? Pre tých, ktorí trpia syndrómom nepokojných nôh, je tu dobrá správa. Ak nezabrala žiadna liečba, nezúfajte a skúste masturbáciu. Je zdravá a údajne pomáha.

Syndróm nepokojných nôh je charakteristický nutkaním hýbať nohami. Ako už názov napovedá, postihuje predovšetkým dolné končatiny a je najviac aktívny, keď sa jeho "obeť" snaží zaspať. Šteklenie alebo pálenie môže prejsť až do kŕčov, ktoré na chvíľu prestanú a potom sa opäť objavia. Ochorenie je ťažko diagnostikovať a liečba je individuálna od relaxačných techník až ku káve. Niektoré z liekov, u ktorých boli preukázateľné účinky a schválili ich vládne agentúry, obsahujú dopamín.

Vedec Luis Martin a jeho kolegovia z univerzity v Sao Paule sa rozhodli, že budú ďalej pátrať týmto smerom. Profesor Martin poukazuje na študijné výsledky z Holandska, podľa ktorých mužský mozog pri ejakulácii zaplaví práve dopamín. Pre mužov by to tak mohol byť jednoduchý a nenákladný spôsob liečby, bez vedľajších účinkov, ktoré obsahujú chemické medikamenty. Jedným z tých bizarnejších je napríklad gamblerstvo.

Takže ak sa ocitnete v posteli a kŕče vám nedajú zaspať, prečo to nevyskúšať? Rozhodne to ešte nikomu neublížilo. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu