Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Unikátna maľba: Tiger z nahých žien!

Modelky z dlhého pózovania určite poriadne rozbolel chrbát
Modelky z dlhého pózovania určite poriadne rozbolel chrbát

NEW ORLEANS - Craigovi Tracymu sa už zunovalo maľovať na tradičné plátno, tak hľadal iné plochy, na ktorých by mohol zvečniť svoje umenie. A veru našiel, nahé telá mladých žien.

Štyridsaťtriročný maliar si vybral tri modelky, ktoré naaranžoval tak, aby pripomínali tvár šelmy. Ich nahé telá potom pomaľoval farbami určenými pre ľudskú kožu. Vytvorenie trojrozmerného obrazu mu trvalo 24 hodín.

Výsledný efekt je naozaj ohromujúci, pri prvom pohľade si len veľmi pozorný divák všimne, že namiesto zvieraťa sa pozerá na pomaľované modelky. Projekt mal však aj iné pozadie. Umelec sa prostredníctvom neho snažil zvýšiť povedomie verejnosti o ohrozených tvoroch, v tomto prípade tigra juhočínskeho.

Tracy sa body paintingu, čiže maľbe na ľudské telo venuje už niekoľko rokov a podobných projektov má za sebou stovky. "Všetky moje modelky sú dobrovoľníčky. Nevyhľadávam ich cez agentúry alebo internet, ony si nájdu mňa," uviedol umelec.

Priateľky, s ktorými Craig chodil, mali vždy pre jeho prácu pochopenie a nežiarlili. "A aj keby nemali, jednoducho by som to netoleroval," dodal Tracy.



Tiger vs. modelky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu