Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Rodina odfotila chlapca, ako sa hrá s duchom!

Sirus s duchom jeho kamaráta
Sirus s duchom jeho kamaráta

LONDÝN/BRATISLAVA - Malé dieťa a jeho strašidelného kamaráta z druhého sveta zachytila kamera na mobilnom telefóne, tvrdí rodina. Záber ukazuje 5-ročného Sirusa Walsha, vedľa ktorého stojí priesvitný detský duch.

Rodina hovorí, že ich v ich dome síce straší, ale strach nemá, pretože návštevníci ich nijako neohrozujú.

"Moja dcéra jednoducho odfotila svoje deti pri hre na nový telefón, na prvej fotografii mali obaja chlapci svätožiaru nad hlavou. Pomyslela si, že je to hlúposť a vymazala ju. Keď odfotila druhý obrázok, všimli sme si, že vedľa Sirusa stojí malý kamarát," povedala chlapcova babička Julie Smith (52). 

Čo bolo veľmi čudné, že keď obrázok uverejnila na Facebooku, do hodiny mal asi 20 pripomienok, ale potom jednoducho zmizol z webu. Pani Smithová popiera, že ide o falzifikát, nikto v jej rodine nemá údajne technické znalosti na jeho vyhotovenie. Dieťa pritom nie je jediný nezvaný hosť v dome jej dcéry Sarah Walshovej v anglickom Redhille.

"Prilíš sme sa neznepokojovali, pretože máme kamaráta Peta, a ten má to, čo voláme "dar". Sarah povedal: "Máš ich tu veľa, ľudí z druhej strany v tvojom dome"," dodala babička. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu