Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

V dome sa usídlil poltergeist: Terorizuje rodinu!

Predmety sa hýbu sami od seba Zobraziť galériu (2)
Predmety sa hýbu sami od seba

LONDÝN/BRATISLAVA - Angličanka Lisa Manningová a jej deti Ellie (11) a Jaydon (6) už niekoľkokrát utiekli z domu kvôli bizarnému teroru. Vystrašená rodina na videu údajne zachytila vyčíňanie poltergeista, ktorý sám otvára skriňu a odsúva stoličku. Na nezvaného hosťa zavolali aj vyháňača duchov.

Hrnce a panvice sú porozhadzované po kuchyni, žalúzie sa pohybujú hore a dole, svetlá sa zapínajú a vypínajú, zásuvky otvárajú. Minulý týždeň bola rodina dokonca nútená vyliezť z okna po tom, čo sa dvere na obývačke z ničoho-nič zamkli.

Dom v anglickom Holbrookse je ako začarovaný, dokazuje to aj video, ktoré Lisa (34) pred dvomi týždňami nakrútila skrytou kamerou. Skriňové dvere sa zrazu otvoria a ružová otočná stolička sa pohybuje pomaly dozadu k stene. Kým cynikovia sa záznamu vysmievajú a naznačujú, že nábytok bol presunutý pomocou strategicky umiestneného zariadenia, domáca pani je skalopevne presvedčená o tom, že video dokazuje existenciu ducha. Povedala, že sa cíti, ako keby žila vo filme Scary Movie.

"Prišiel ku mne človek, ktorý pôsobí ako médium a povedal mi, že náš dom je portál, niečo ako druh autobusovej zastávky pre duchov, ktorí ho používajú, aby prešli do nášho sveta. Nastavila som kameru, pretože som chcela dokázať, že duch naozaj existuje. Nemohla som tomu uveriť, keď som si prehrala pásku, mrazilo ma po celom chrbte," hovorí Lisa.

So svojím problémom sa zdôverila aj správcovi a ten poslal po kňaza, ktorý požehnal ich dom. Povedal im, aby v ňom radšej nezostávali. "Všetkým nám dal malé krížiky, ktoré nosíme po celý čas v dome. Nemôže ho však vidieť, nevieme, kde sa zjaví alebo čo bude robiť. Toto je dom hrôzy. Najhoršie na tom je, že sama neverím, čo sa nám deje," uviedla žena, ktorá bola skeptická, keď jej deti trdili, že počujú zvláštne zvuky. 

Jej dcérka Ellie sa bojí chodiť domov a už vonkom nerada sama ide na poschodie, odkedy zomrel ich pes.

"Našla som ho ležať dolu pod schodmi ťažko zraneného. Nikto nebol v tej dobe doma. Vzala som ho k veterinárovi, ale neprežil to. Veterinár mi neskôr povedal, že jeho zranenia zodpovedajú tomu, že ho niekto postrčil," vraví Lisa. 

Ľudia rodine radia, aby sa radšej presťahovala.



Duch


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu