Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Na nevernici úspešne otestoval "podväzok cudnosti"!

Lucinda podviedla manžela, dostala podväzok Zobraziť galériu (2)
Lucinda podviedla manžela, dostala podväzok

LONDÝN/BRATISLAVA - Ideálny darček pre nevernice? Po tom, čo sa vzťah Edwarda Halea a jeho ženy Lucindy pred pár rokmi takmer rozpadol kvôli jej nevere, prišiel manžel s nápadom ako podobnému pokušeniu v budúcnosti zabrániť. Žene vyrobil elektronický podväzok a úspešne funguje.

Novodobá forma akéhosi pásu cudnosti, ktorá sa však nosí oveľa pohodlnejšie a vyzerá sexi, je vybavená skrytým mikročipom, ktorý odmeria rastúcu tepovú frekvenciu a takisto aj úroveň povrchovej vlhkosti na koži. Akonáhle sa objavia zjavné signály sexuálnej stimulácie, odošle SMS správu a varuje tak partnera či manžela. Rovnako sa tak stane aj v prípade, ak by si chcela žena podväzok vyzliecť.

Strojcom myšlienky je Edward Hale, ktorého žena Lucinda oľutovala svoju neveru a túžila po spôsobe, ako sa jej v budúcnosti vyvarovať. "Tak sme sa pustili do projektovania výrobku, ktorý nám mal pomôcť. A čo je dôležitejšie, môže pomôcť miliónom ďalších párov na celom svete, ktoré potrebujú zvláštny pocit istoty, že ich manželka či priateľka nepodvádza," hovorí Edward.

Pás cudnosti v dvoch verziách má aj vlastnú internetovú stránku, na ktorej sa dá kúpiť za 60 a 75 libier.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu