Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Úplne sa zbláznil: Manželke prepichol vagínu a dal na ňu visiaci zámok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: myportablemind.blogspot.com)

INDORE - Indický mechanik sa chcel poistiť proti prípadnej manželkinej nevere. Dostal nápad, že zámok na jej genitáliach bude dostatočným dôvodom na to, aby jej ani nenapadlo mu zahýbať. Za svoj krutý čin teraz poputuje na desať rokov do väzenia.

Štyridsaťpäťročný Sohan Lal Chouhan podozrieval svoju ženu z toho, že mu je neverná. Na dvoch miestach jej preto prepichol vagínu a umiestnil na ňu visiaci zámok. Doslova ju tak zamkol pred ostatnými mužmi.

Úbohá Sitabai ho musela nosiť štyri roky. Keď už svoje utrpenie nedokázala ďalej znášať, rozhodla sa spáchať samovraždu a zjedla jed na potkany. Našťastie prežila. Keď ju lekári ošetrovali v nemocnici, všimli si, že jej z nohavíc trčí ručne vyrobený pás cudnosti.

"Kŕmil ma ópiom, ktoré používal ako anestetikum. Každý deň, predtým, než som išla do práce, mi zámok prevliekol cez diery, čo mi spravil medzi nohami," opísala svoje trápenie Sitabai.

Polícia pri prehliadke domu objavila niekoľko zámkov, kľúčov a veľkú ihlu, ktorou pravdepodobne Sohan manželke prepichol genitálie. Súd ho uznal vinným zo spôsobenia fyzickej ujmy a poslal za mreže na desať rokov. Informoval portál Austrian Times.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu