Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Exkluzívna premiéra VIDEOklipu Prednej: Zdenka bola online!

Zdenka Predná Zobraziť galériu (4)
Zdenka Predná

BRATISLAVA - Speváčka Zdenka Predná sa narodila 31. marca 1984 v Banskej Štiavnici. Svoju hudobnú kariéru odštartovala v prvej sérii súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde skončila na štvrtom mieste.

Počas SuperStar sa Predná dala do kopy s lídrom skupiny Žena z lesoparku Petrom Šarkanom Novákom. Párik sa rozišiel na jar 2008. Šarkan ostal aj po rozchode Zdenkiným manažérom. Momentálne je speváčka opäť zadaná. Jej priateľom je tanečník Dušan Maruňák.

Hoci v Superstar nevyhrala, dokázala sa Predná na slovenskej hudobnej scéne výborne uchytiť. Zdenka má na svojom konte tri hudobné albumy: Sunny Day (2005),  Zdenka Predná (2007) a Srdce z bubliny (2009). Už v roku 2005 získala Aurela za Objav roka. 

Zdenka vyštudovala krajinné inžinierstvo na fakulte Ekológie a enviromentalistiky na Technickej univerzite vo Zvolene.

Momentálne sa na hudobnú scénu dostáva jej nový animovaný videoklip k piesni Na povrázku, ktorý sa spracovával približne tri mesiace. Pozrieť si ho môžete exkluzívne na topkách!

VIDEO: Prednej nový animovaný videoklip k piesni Na povrázku!

Rozhovor

11:05:58 - otázka od: peto ahoj, ako sa mas, nejak o tebe toto leto nepočuť, kedy bude nejaky novy hit? novy album? Ahojte, všetkým prajem pekný deň, dúfam, že ste si všimli, že som prišla načas :)). Peťo, mala som toto leto trošku dovolenkové, ale ak máš na mysli koncerty, nájdi si môj FB a tam máš všetky koncerty. Nový album až o rok.

11:10:04 - otázka od: peter ahoj, klip je super, pači sa mi, aj pesnička, kde ste to točili Ďakujem, klip vyrobila Veronika Obertová, Marián Villaris z Vertexu, klip je vyrábaný technikou stop motion, z plastelíny, kreslenou a pc animáciov. Som rada, že sa páči, Veronika sa na ňom dosť nadrela.

11:10:37 - otázka od: bubi ahoj na akom aute jazdis? ak to neni tajneeee, hned si pojdem take kupit hehe, nie nie, len ma to velmi zaujima, ja mam oktavku dvojkovu, tiež dobre nie Mercedes A....:))) aj oktávka je fajn.

11:11:57 - otázka od: patromil ahoj, pamatas si ked si bola vystupovat v zio bare v snv? bolo to tam super, skvela atmosfera, si super spevačka Na ZIO na nedá zabudnúť,..Že pozdravujem LEA.:)

11:13:42 - otázka od: peterko ahoj zdeni, čo hovoris na to čo sa stalo dare? Myslím, že sa to môže stať hocikomu z nás. Každopádne treba jazdiť opatrne, ale ani to nie je niekedy dosť.

11:17:45 - otázka od: petko ahoj, ako žijes? ake bolo leto,???? Mala som krásne leto. Snažím sa ho čo najviac prežiť s mojimi kamarátmi a rodinou. Vždy keď nemusím byť v BA, utekám do Banskej Štiavnice. Je tam krásne!!

11:19:15 - otázka od: diana ahoj, podla mna je to tak na slovensku spravodlivo rozdelene, že ty si ta štrtá,prva je smatanova, druha janka krischner, tretia knechtova a ty si štvrta, teraz ta nechcem urazit, ale myslim že je to tak dobre ako to je, čo povies? Dianka, ja to neberiem ako súťaž..majstrovstvá sveta v spievaní:))). Ale samozrejme teší ma aj 4. miesto.

11:20:30 - otázka od: WERONIKA ahoj Zdenka ja by som sa chcela spytat ze ked hcem podpiskartu az z twojim podpisom kam mam napisat?nechcem adresu dawat na werejnost.dakujem welmi pekne.pa Skús mi napísať na FB, mám tam oficiálnu stránku. Priznám sa, že v posielaní autogramov som lajdáčka, ale polepším sa sľubujem!! :)

11:21:54 - otázka od: aja dávaš prednosť zelenine, alebo dobrému rezňu? prajem pekný deň) Pamkám radšej zeleninku, mäsko moc nemusím.

11:26:49 - otázka od: Irena Ahoj Zdenka, ako často si cez deň čistíš zúbky lebo sú bielučké... mávaš aj kazy? Čo na ne použivaš? :)) Vtipná otázka, umývam si zúbky 2x denne, 3 rôznymi kefkami( snopcovou-osmičkovou, kefkou na medzizubné priestory a normálnou)).Samozrejme, že mám aj kazy, týmto pozdravujem môjho zubára a už sa teším na október,:)))

11:28:32 - otázka od: romanko awoj koncert v poprade bude? Bude. Pozri FB. Oficiálny FB rozoznáte tak, že tam mám na profile fotku z Klipu.

11:28:59 - otázka od: Eva Ahoj Zdena, čo radšej vysoké podpätky a šaty, alebo tenisky a tričko? Podľa príležitosti.

11:31:27 - otázka od: danka Ahoj Zdenka, chcem sa ťa opýtať čo by si robila keby si nebola speváčkou? Čo by ťa bavilo? Mám vysokú školu, tak snáď niečo z odboru..:)), Ale celkovo má baví práca s ľudmi, zvieratami a móda.

11:31:49 - otázka od: rony ahoj. si kočka dala by si sa nahovoriť na nafotenie odvážnejších fotografií? Ak by to bolo na dobrú vec, prečo nie.

11:32:33 - otázka od: rony Ahoj. máš nejaký nesplnený sen? Mám.:)

11:32:44 - otázka od: OGGY Mas rada masaze Najviac!!

11:32:50 - otázka od: Peter Ahoj Zdenka si veľmi pekná :)

11:34:48 - otázka od: Paloma Ahoj Zdeni koho máš ako hudobný vzor? Alicia Keys, Janelle Monae, Erykah Badu..je toho veľa

11:35:38 - otázka od: Jana Ahoj narodila si sa v rovnaký deň ako môj syn všetko dobré želám ahoj Ďakujem , pozdravujem

11:35:52 - otázka od: Grande Pedro mas radsej leto ci zimu Leto!!

11:36:28 - otázka od: Karci22211 Nevadi ti pri priateľovi výška? Páči sa mi, že je vysoký. :))

11:37:56 - otázka od: Dušan Ahoj rodacka kedy budes doma Včera som bola doma a keď tu skončím, bežím na skúšku s kapelkou a potom do BS :). V soboru tam máme koncert, prídite sa pozrieť:)

11:38:47 - otázka od: Michal Plánuješ nejakú exotickú dovolenku? Už mám tento rok za sebou 2 dovolenky, keď tak budúci rok.:)

11:45:04 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Túto otázku nemám rada:)). .Je to fakt veľa. Momentálne najčastejšie počúvam Janelle Monae, Elsiane, Robin, Groove Armada, Sa-ra, Little Dragon, The bird and the bee, N.E.R.D., Kula Shaker... medzi moje stálice stále patria Jill Scott, Erykah, Alicia..

11:45:34 - otázka od: Zuzana Ahojček Zdeni plánujete naspievať s kolegami nejakú pieseň pre obete povodní tak ako na západe pri zemetrasení v Haiti? Ak to niekto zorganizuje, rada prispejem mojím hlasom

11:46:14 - otázka od: Tomáš aky mas rada sport Begbiš, pilates, yoga..bla bla :)

11:46:47 - otázka od: Ivan Šandor Máš rada šteniatká? Mám rada, všetky psíky :))

11:49:37 - otázka od: Roman Štadler najoblubenejsi film a piesen Včera sme pozerali dokument o tibetských mníchoch a veľmi sa mi to páčilo. Filmy sa menia, akurát dnes si ideme s kamarátmi spraviť filmový večer...Čane priprav pukance!! :))

11:49:53 - otázka od: Daniel Dangl Aké máš pekné očká:):D :)

11:50:18 - otázka od: Vika Ahoj Zdenka...:) .. Ako sa máš?:)Ten nový klip je super! :)...Chcela by som sa opítať,že na aký mail by som ti mohla napísať o podpiskartu?:)..pekný deň :-) Skús FB a ďakujem.

11:50:34 - otázka od: peter ahojjjjjjjjjj, vies že si strasne sexiiiiii??????????????? cele Krompachy ta pozdravuju, velmi ti fandimeeeeeeeeeeeeeee, si nasa naj naj naj hviezda Hehéééé :)

11:51:19 - otázka od: peto ahoj, čo budes dnes ešte robit?a čo mas v plane na vikend??? Cez víkend hráme. Aj v sobotu aj v nedeľu..

11:52:55 - otázka od: daniela rakusova Zdenka stále ešte chodíte do Krušoviec,ja som tiež skúšala ale nezabralo mi to.Ďakujem Chodím tak raz za mesiac, dva..mne to zabralo, neviem ako dlho ste sa liečili, ale ja asi pol roka.

11:54:03 - otázka od: Simona ahoj Zdenka! kde si bola tento rok na dovolenke? Chorvátsko, Mallorca

11:55:00 - otázka od: Pavlína Ahoj,Zdenka! Si pre mňa veľkým vzorom. Máš krásne pesničky a pritom si sa v SHS neumiestnila ani v prvej trojke :-)) Ale ja ti prajem čo najviac úspechov v sláve :)) Srdce z bubliny,Na povrázku a ostatné máš veľmi pekné..Tak ja ti prajem čo najviac úspechov a zdravíčka, šťastíčka :)) a príď ešte prosím niekedy do Liptovského Mikuláša, lebo ten koncert na Námesti Osloboditeľov bol vynikajúci :) Posielam pozdrav z Lipt.Mikuláša ďakujem, poteší:)

11:55:17 - otázka od: mozzarella Serus Zdena:)))))!!!!!Si velmi pekná baba a aj poriadkumilovná!!Chcem sa spýtať,že či veríš v Boha a či chodíš každú nedelu do kostola a na toto mi plss odpíš,že kedy si bola naposledy v kostole a v ktorom,oki???Prajem pekný den fešandíčka:)))Pa Verím, ale do kostola nechodím

11:56:43 - otázka od: Lenka koľko strihov vlasov si uz mala? Keď som bola mladšia, dosť som experimentovala, teraz sa mi už veľmi nechce.

11:57:18 - otázka od: Milan Ahoj Zdenka, chcel by som Ťa poprosiť o tvoju podpiskartu s autogramom a venovaním. Ďakujem. Milan Kuna-ml, Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš. Milanko prepáč, som hrozná!!! napíš mi plíz na FB už ti to pošlem:))

11:58:16 - otázka od: Juju Ahoj Zdenka, ešte Máš vokálistku Karolínu Vytykačovú? Kajka je tehuľka, takže má pauzičku, ale rátam s ňou. Mám ju veľmi rada.

11:58:59 - otázka od: fr Ahoj Zdenka, si zdrvujuco krasna zena. Takze som si zaplatil fstup na tvoj koncert,ze ta musim vidiet z blizka a ty si mala po cely cas na celej tvari take velke zvaracske okuliare, ze ti len koniec nosteka bolo vidno. Prosim, daj si ich dole. A hej, ze ako sa mas? Pekny den. franto Tak to si trafil koncert, asi svietilo slnko:))

11:59:52 - otázka od: Jukas Ahoj Zdenka, chcem sa opytat ci fajcis? Ak nie, tak ci si fajcila a ako sa ti podarilo prestat...ja nefajcim 5 dni a som na nervy Nefajčím, ale mám kamarátov, ktorí nevedia prestať a tiež som z nich na nervy:)) Držím palec

12:00:19 - otázka od: Ľubomír Čauko Zdeni.Som Tvoj veľký fanúšik a veľmi sa mi páči Tvoj nový videoklip a aj pesnička samozrejme.Chcem sa opýtať, či sa nechystáš niekedy v najbližšej dobe na východ?Tak sa maj pekne:-) Východ momentálne nič..:(

12:00:46 - otázka od: kikuska ahoj zdenka, tesim sa na nedelu ked ta uvidim,mozem sa s tebou odfotit ? ake mas leto ? =D =D Musíš :)

12:01:14 - otázka od: katka Ahoj Zdenka, si perfektná pohodová baba, nemám otázky, len Ti želám v živote pohodičku, úsmev a radosť. ďakujem..

12:01:34 - otázka od: ivana načas ja že5 min meškanie? heh Dlho som písala..:))

12:01:54 - otázka od: lee zdravíím,no jasne chcem kuk ten tvoj klip,no blbe pc...jak na just.hmm,bola som zvedava na tu animaciu....pozdravujem Banskú Štiavnicu :DD :)

12:02:36 - otázka od: jana ahoj, máš facebook? Mám..hľadaj! :)

12:02:47 - otázka od: luana ahoj zdeni!si skvelá speváčka so zaujímavo zafarbeným hlasom.moc ti držím palce,nech sa ti darí aj naďalej.chcem sa ťa spýtať, si veriaca? :)

12:03:32 - otázka od: Joey Ahojky Zdenka, vyzeráš super oddýchnuto :) Nechystáš sa v blízkej budúcnosti uskutočniť nejaké koncerty aj v Prahe - v nejakom menšom hudobnom klubíku? Díky za odpoveď a pekný deň!!! Rada by som, v Prahe sa mi páči.

12:04:17 - otázka od: dominika Ahoj. Velmi sa mi na tebe paci, ze stale si taka usmievava, stale srsis radostou a stastim. Mavas obcas aj dni, kedy by si nechcela najradsej nikoho vidiet? Prajem pekny den a vela uspechov v zivote. Zaslusis si ich. :) papa Samozrejme, keď dlho prší ide ma poraziť! :)

12:05:40 - otázka od: Mounfield Mas rada masaze ? A ake mas najradsej ? Najradšej mám Lymfomasaž, masáž hlavy a chodidiel!!

12:06:40 - otázka od: Monika AHoj Zdenka, kde si si bola tohoto roku oddychnut? Prajem TI nadherne dni a fajn ludi vokol seba. Dakujem!!

12:06:52 - otázka od: zuzana dobre rano, chodis na facebook.com/zdenkapredna aj ty osobne? osobne:))

12:08:09 - otázka od: Zdena Ahoj, Zdenka mam take iste meno a datum narodenia ako ty :) len ten talent mi chyba :D prajem VSETKO NAJLEPSIE DO ZIVOTA! :) Zdena Dik!

12:08:36 - otázka od: Daeny ahoj zdenka. si nadherna baba s uzasnym hlasom. velmi sa mi pacis nielen ako zena ale ako pani spevacka.prajem ti vela fanusikov na koncertoch...nech ti to spieva este aspon 40 rokov :D :D :D :)

12:09:48 - otázka od: mirka ako hodnotíš to čo o tebe písali: dovolenka bez frajera a .. (asi vieš čo myslím) Bola som už aj s frajerom..:) takže 1:1 :)

12:10:31 - otázka od: Kika Ahoj Zdenka! Ako sa máš? Chcem sa Ťa spýtať ako vychádzaš s Peťom alias Šarkanom? Ďakujem za odpoveď :) Sme kamaráti, vychádzame úplne normálne..zatiaľ :))

12:11:42 - otázka od: majka ahoj zdeni v jednom rádii si povedala kde bol tvoj najlepší koncert pamätáš si ešte naň? Určite niekde na Orave alebo východe!!! Tam bývajú najlepšie koncerty

12:11:49 - otázka od: kikuš ahoj Zdenka! si veľmi dobrá speváčka a aj tvoja nová pesnička je veľmi pekná! chcem sa ťa opýtať aké ročné obdonie je tvoje najobľúbenejšie a naopak najhoršie LETOOOOOOOOOOOOO

12:11:57 - otázka od: Maťa ahojky...prajem veľa uspechov :D ĎAK

12:12:44 - otázka od: Monika ahoj Zdenka. máš asi rada rozprávky, keď si si dala k novej piesni animovaný klip?? ktorá je tvoja naj? Mám rada hlavne zmenu, chcela som klipík, ktorý by bol iný a mal najakú hodnotu..

12:13:41 - otázka od: vuvuzelius Ahoj Zdeni,si úplne supiš a totálka ťa žerem. Máš priateľa alebo iba zástupy slintajúcich napadníkov? pekne cmučíčeq Mám priateľa..a som momentálne veľmi šťastná..

12:14:11 - otázka od: Tereza ahoj, akú fotku máš na facebooku? je tam veľa tvojichmien a dve sú z fotkami!ozaj pesnička je podarená! fotka z klipu..kreslená

12:14:53 - otázka od: Peto Čav Zdeni. srašne sa mi páči pesnička srdce z bubliny je fakt skvelá :)

12:15:20 - otázka od: majo ZVOLEN POZDRAVUJE ZDENKUUUUUU :)) :))

12:15:50 - otázka od: nora Začiatok i prostredná časť piesne vyznieva falošne. Inak fajn. Píše Nora Haberová?? :))

12:17:57 - otázka od: Lucia Ahoj Zdenka, si vyborna spevacka a velmi sympaticka baba, klobuk dole:-) Chcela som sa opytat, odkial mas psika. Videla som ho niekde na obrazku a je neuveritelne rozkosny, vzala by som si aj ja takeho:-) Je to najdúšik-oriešok, ak chceš podobného, zájdi do hociktoréhu útulku, určite si vyberieš! Útulkáči sú najvernejší a vedia si vážiť, keď sa o nich staráš.

12:19:24 - otázka od: martin Ahoj, kedy budes v Ziline? Daj potom vediet rad ta pozvem na 3 dcl vina :) 3 dcl nezvládnem! :))

12:20:00 - otázka od: moni Ahoj zdeni ešte stále ste s Dušanom ? :) ano

12:20:34 - otázka od: vlado Ahoj, klip sa mi páči ako sa máš ako si prežila leto, ako to robíš že si stále krajšia? komplimentííky :))

12:21:39 - otázka od: Brano Aku mas zivotnu filozofiu? Co je pre teba dolezite? Všetko je tak ako má byť!! Dôležité je aby som bola ja a ľudia okolo mňa boli šťastný.

12:22:09 - otázka od: Lubo Chystas dalsiu spolupracu s Robom Burianom alebo daco v trancovom duchu? Pesnicka You bola vysoko na medzinarodnej urovni vela uspechou zelam Lubo Dúfam, že ešte niečo vymyslíme.

12:24:17 - otázka od: žužá aké filmy máš rada máš čas si niekedy sadnúť večer k televíznym novinám alebo k niečomu? Rada pozerám seriáliky. How I meet your mother, Scrubs, Frasier, Futurama, Big Bang Theory

12:24:58 - otázka od: ziza cauko, mas rada, ked Ta volaju niekedy Zdena, ja mam svoje meno Zdenka a rozculuje ma, ked ma vola niekto Zdena.Ved aj v kalendari sme zdenky Paaa Mne je to jedno, ale ockovi vadí, keď ma tak volajú :))).Tak bacha!

12:26:53 - otázka od: nicole ahoj zdeni :) ty si sa fakt stretla s rihannou? aké to bolo? to je jeden z mojich snov sa s ňou stretnúť, je mojím vzorom povedala by som ;) je to nádherná žena:) Bola som jej predskokankou a stretla som ju len na chvíľu..páčil sa jej môj psík:))

12:28:45 - otázka od: Martin Zdenka, podla mna by tvojich fanusikov potesilo, ta v tvojom novom videu k pesnicke vidiet realnu, preco nepotesis tak oci ako aj usi? Aj taký bude..toto je experiment:). Viem, že ľudom sa páčia obyčajné videoklipy, ale mňa to už nebaví, chcela som niečo iné. Ďalší klip k pesničke KRÁSNE DNI bude z fotiek, kde som reálna ja.. :))

12:33:19 - otázka od: dolce Ahoj Zdenka :) Co ta robi v zivote stastnou...? Vela uspechov prajem, spievas naozaj krasne :) Šťastnou ma robí, že sa dokážem tešiť z každého dňa, že som zdravá a mám okolo seba ľudí, s kt. si mám čo povedať. Prajem vám ešte krásny zvyšok leta, ďakujem za otázky, nestihla som ani štvrťku, tak mi to odpustite!!:)) Vaša Zdenda!!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu