Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Roman Pomajbo bol online: Prezradil, prečo mu svietia zuby!

Roman Pomajbo
Roman Pomajbo

BRATISLAVA - Roman Pomajbo je obľúbený slovenský herec, ktorý pred pár dňami oslávil 41. narodeniny. Roman vyštudoval Vysokú školu muzických umení v Bratislave a Štátne konzervatórium v Brne. Po skončení školy pôsobil v divadle Andreja Bagara v Nitre a v Trnavskom divadle.

Aktuálne ho môžete vidieť predovšetkým v divadle GUnaGU a v televíznej relácii Partička, kde pôsobí spolu s niektorými kolegami z obľúbenej televíznej relácie S.O.S., ktorá divákov zabávala pred niekoľkými rokmi.

Program Partička je ďalším formátom invenčnej skupiny mladých hercov v zložení Dangl - Pomajbo - Polnišová. Prizvali do neho ďalšie posily v podobe Lukáša Latináka, Mariána Miezgu, Róberta Jakaba a Juraja Kemku a zábavu postavili na spontánnosti svojho prejavu a hereckých improvizáciách.

Herci z tejto formácie sú ďalšími osobnosťami, ktoré sa rozhodli podporiť charitatívny projekt Farebná dúha, ktorého výťažok poputuje na pomoc detským onkologickým pacientom. Výhercovi dražby okrem účasti na jednom z predstavení sprostredkujú aj exkluzívne posedenie s hercami tohto obľúbeného programu.

Rozhovor

11:57:39 - otázka od: michal Servus Roman. priznaj sa,,kolko krat si sa pozrel Glosikovej denne na prsia? :))))))))) a inak gratulujem ku potomku :) Ahojte vsetci, dakujem za gratulaciu. Glosikova je v poriadku...

11:58:45 - otázka od: kubo ahoj, nemáš pocit, že Vás s kolegami Peťa Polniška zatieňuje? Peta je jedinecna!!! A zatienit sa jednoznacne neda :)

11:59:42 - otázka od: dominika ahoj chcem sa spýtať za partičku :No či by v partičke nemôže hrať aj daky divák spýtaj sa to prosím daniela dangla ....a ze by ste na konci partičky nemohli vybrat ze kto si svami zahra s divakou .a ešte sa chcem spýtať ze ako sa máš ??? a ze ci ti je luto za lets dance Vzdy sa snazime zapojit aj divakov. Na zajazdoch este viac :)!

12:00:56 - otázka od: KajčiQ Ahoj Romanko...v Let´s Dance si tancoval úžasne.Strašne sa mi páčil ten tanec čo ste s Natálkou tancovali ako posledný.Prajem v živote veľa štastia+pozdravuj maličkú Neomi. Ahoj KajciQ. Si jeden z mala, ktory to pochopil :)! Dakujem za zelania.

12:01:47 - otázka od: sandra ahoj -zubaty Romanko...ako sa mas? preco vyzeras ako kon? zelam pekny dnik A keby si vedela, ako viem "erdzat" - aj kopat :)

12:03:40 - otázka od: jozi10 dobrý deň pán Pomajbo, moja otázka sa týka Vášho kolegu pána Dangla, chcem sa opýtať, či je podľa Vás pán Dangl lepší režisér (scenárista) alebo herec? Nemohol by niekedy aj on účinkovať v Partičke a nie iba vysedávať pri stolíku? :-))Podľa mňa ste ale všetci super :-) Nech sa darí! Pan Dangl je vo vsetkom skvely!!! Aj ako scenarista, aj ako herec. Na zajazdoch s Partickou si obcas s Petou vymenia ulohy.

12:04:40 - otázka od: Dominik ahoj ako si sa dostal k herectvu? rozmyslal si aj nad inym povolanim? pre herectvo si sa rozhodol preto ze si sa neucil dobre alebo si chodil do amaterskeho divadla? Ucil som sa velmi dobre :) a od malicka som chcel byt herec, co sa mi spnilo. Chodil som aj do literarno-dramtickeho kruzku.

12:05:36 - otázka od: PZNT Chyba mi POMAHAJBO! Dockam sa este nejakych novych casti? Pavol Pavol, aj mne chyba Pomahajbo, esteze som Pomajbo, tak si robim Pomahajbo doma :)

12:05:46 - otázka od: tamka ahoj ako ?: fajn a ty?

12:06:41 - otázka od: mariana, košice obdivujem, ako tento muž je stále usmiaty, dobre naladený, veľmi ho obdivujem a stále keď je na obraze mám hneď dobrú náladu, prajem všetko dobré aj celej rodine (aj malej dcérke). Mariana, dakujem pekne. V Kosiciach obcas hravam v muzikaly TOUHA. Srdecne pozyvam...

12:06:53 - otázka od: markus Ako sa vam hralo po cesky v Kvaske? po cesky :)

12:09:51 - otázka od: rado_one Dobrý deň pán Pomajbo, chcem sa opýtať aká je Vaša obľúbená komédia :D a prečo :D:D Je ich viac a smozrejme, mam rad stare dobre ceske komedie. A preco? Lebo aj v tych mensich ulohach hrali vynikajuci herci.

12:10:25 - otázka od: Martin si dobry herec hlavne v relacii partička hlavne v hre súboj neviem ako to vieš :) si si isty? Ty asi nepatris k pravidelnym divakom, vsak? :)

12:11:59 - otázka od: Dadinka Ahoj Roman, čo nebude pokračovať relácia SOS to bol výborný formát. Dadinka suhlasim s tebou. Ale vies ako sa hovori, v najlepsiom treba skoncit - a to je blbost, nie?!

12:13:36 - otázka od: MIRKA Pozdravujem Romana, ako sa majú tvoje dve dcérušky? Plánuješ do budúcnosti pokus o syna? Prajem ti veľa radosti v kruhu svojej rodiny. Mirka, dakujem pekne. Kocky su ozaj nadherne, som hrdy tatino! Som rad, ze mam baby, my sme v rodine boli len chalani.

12:14:21 - otázka od: lia Po kom máš také super zuby? Používaš dajakú super zubnú pastu, alebo niečo na bielenie? nam cernochom zuby svietia :)...

12:15:34 - otázka od: wewe Roman, ako sa ti hraje s hercami v Paričke? Veľmi rada sledujem túto reláciu a prajem, aby čo najdlhšie vydržala. Kto vyberá zloženie hercov? Sme vyborna Particka aj v sukromi, vyber hercov vznikol spontanne - aj v Danovej hlave.

12:17:00 - otázka od: Maťo Ahoj Román mam ta rad ako herca lebo si zábavní .Máš mail chcel som si s tebou písať Si najlepší herec zo slovenských hercov Matko, velmi si to vazim. Pisanie musis este trenovat, zabavny - tvrde y :)! Nevadi, aj ja sa obcas pomylim. Kolko mas rokov?

12:18:22 - otázka od: martina dobry den prajem romanko-nic v zlom ,ale ty si tak trapny herec ze az strach,a ako si sa v zakulisi predvadzal-no cisty trapko...podobas sa na kona hijoooooo -pekny dnik romanko No vidis Martina, kazdy sme nejaky. Hijoooo, aj ja prajem pekny dnik

12:19:37 - otázka od: Andrej Dobrý den pán Pomajbo.Bol som v Trenčíne na vystúpení Partička a bolo to skvelé.Chcel by som sa spýtať,či 17.5 ked tam bude opäť vystúpenie prídete tam vy alebo pán Marián Miezga??Vopred dakujem za odpoved.S pozdravom Andrej. Ktora odpoved ovplyvni Vasu ucast :)?

12:21:01 - otázka od: Alex NR Ahoj rozmyslal si do ktorej krajiny by si isiel na dovolenku si oddychnut? vsetko dobre zelam So zenou mame oblubenu krajinu Australiu - kde sme sa spoznali. Ale je to daleko a teraz mame malinke deticky, takze uvidime. Vidime to tento rok na Cicmany :)))

12:21:21 - otázka od: btb Caf! Mas akvarko? Nie, ale mam rybicky :)

12:22:24 - otázka od: Martiano Kto su podla teba dvaja najlepsi improvizacni herci z celej PARTICKY? to nechame na teba, ked na to prides, napis - ja sa volam Roman Pomajbo :)

12:24:51 - otázka od: Lucia Ahoj Roman, ja len toľko, že si veeeľmi nadaný, úžasný herec, zabávač... :-) a minule sa mi, mimochodom, snívalo, že si študoval medicínu ... :-D Nemáš k tomu náhodou vzťah? (pretože moje sny sa plnia...) :-D som tvoj fanúšik,,, keď nie si v Partičke,, taak bez teba to nie je ono.. a rada som ťa videla aj Trenčíne, na živom predstavení.. (22.3.) :-) prajem ti všetko naj! :-) Lucia, 22 r. Mas zaujimave sny... :), len tak dalej. cmuk Lucka, Roman 41 r. :)

12:27:15 - otázka od: anička Zdravím Romanko,ja som Vám len chcela popriať všetko najlepšie,keď Vás vidím na obrazovke ,tak sa vždy usmejem a to je znemenie že ste dobrý.držím palce.papa Anicka, vzdy lepsie, ked sa na Vas ludia usmievaju, ako ked prejdu na druhu stranu chodnika a odpluju si :)! Politikom vobec nezavidim... Dakujem Anicka - pekne meno...

12:28:33 - otázka od: PZNT Bude PARTICKA oslavovat SVIATOK PRACE? :-) Pavol jasne! doobeda golf a poobede Particka v Ziline, prides?

12:30:37 - otázka od: lucia Roman,,, si fakt úžasný herec,, a zamilovala som si ťa už odvtedy čo si daboval Gilberta Blythe (Anna zo Zeleného domu) :-D :-D :-D (a myslím si, že si lepší ako Latinák!!! :P ) óoooooooo, Lucia, to je co povedat! Aj ked ma Lukas omnoho vacsie skusenosti s improvizovanim, ale Gilberta Blythea nedaboval :)))). Rad na to spominam...

12:31:17 - otázka od: Jarka p.Pomajbo :-) zo srdca Vám prajem veľa dobrého zdravička, aby ste nás svojim úžasným humorom ešte dlho dlho takto obšťastňovali :-D ... a moja otázka by smerovala k Vašej energii... máte ju dostatok aj po vyčerpávajúcom dni a dňoch pre Vašu rodinu? Ostávam s prianím pekného a príjemného dňa :-) Vždy si s mojou rodinkou veľmi radi pozrieme všetko to, kde účinkujete :-) Ešte raz, nech sa Vám darí!!! Jarka s rod. Dakujem za prianie a pozdravujem celu rodinku.

12:32:36 - otázka od: Eva Dobry den pan Pomajbo, chcem sa spytat, ci spominate v dobrom na Australiu? Len v tom najlepsom! Doteraz tam mame uzasnych kamaratov. Dufam, ze tam opat pojdeme.

12:33:24 - otázka od: lucia posledná otázka: nepôjdeš náhodou niekedy okolo NMnV ?? :D chcem sa s tebou odfotiť :DDD Jasneeeee! Vecer pri Vahu :)

12:33:51 - otázka od: Monika Podarený :) a v partičke ani nehovorím, len tak ďalej! dakujem podarenej Monike

12:34:44 - otázka od: Dežo Nazdar Rooman,pámataš na staré časi ked si ešte bíval s nama v osade ako zme podpalovali susedom slépky? Uz vtedy som bol veduci - predseda, co?

12:37:49 - otázka od: Kamila ako je možné, že vo svojom veku a s dvoma potomkami stále máte výzor bezstarostného školáka, ktorý akoby ani nežil v tejto dobe a v tomto svete? Je to iba navonok pre ľudí, ktorí Vás lepšie nepoznajú alebo ste "večný chalan" aj v skutočnosti? Kamila, ved to poznate...., vsetci chlapi su vecne deti... Vraj je to v pozitivnom mysleni..., to hovori moja zena...

12:38:01 - otázka od: Sašena Len chcem pogratulovat k Noemi :D a vela stastia do zivota Dakujeme Saska

12:38:45 - otázka od: Svetlana Veľmi rada som pozerala SOS,v "U Slováka" ste boli naozaj famózny. Ako s amáte? :-) U Slovaka si obcas zahram v restauracii :)

12:39:08 - otázka od: Janka Dobrý den pán Pomajbo, ste fakt skvelý a spomínam si na silvestrovský program, tak nemalo to chybu, bolo to skvelé, ale sme sa doma nasmiali :)))) Držím Vám palce, nech sa Vám darí celej rodinke a gratulujem k novému krásnemu prírastku! A počúvajú Vás dievčatá? :)))) dakujem, nepocuvaju... :)

12:40:29 - otázka od: leni S bratom sme pred mnohymi rokmi hrali hru Hadaj na koho/co myslim a jediny krat, ked som neuhadla, na koho myslel, bolo, ked myslel na vtedy este nie velmi znameho Romana Pomajba. Dnes by som to uz isto hravo uhadla ;-) Prajem vela uspechov a zdravia :o) Prajem vela dalsich krasnych hier... a tu "na doktorov" poznate? :)

12:40:49 - otázka od: karina Ahoj Romanko.Dnes ide v Leviciach na PARTICKU chcem sa spytat ci budes aj ty vystupovat?dakujem nechaj sa prekvapit..., ale ver, ze bude super!

12:42:17 - otázka od: zlatka Ahoj Mojko ešte sme sa ani nepočuli čo sa malá narodila, tak ešte raz všetko najlepšie, pozdravuj Peťu a teším sa až sa zase uvidíme,pa Zlatka Diky Zlati. To vies, je toho teraz vela, dve deti...

12:45:14 - otázka od: kubo Ahoj Roman.Možem sa ťa opýtať že či niečomu veríš? ďakujem Mozes. Verim.

12:46:08 - otázka od: Lukas Ahoj. Veľmi sa mi páčiš, ako osobnosť a ako herec. Sršíš humorom. Dokážeš každého rozveseliť...Prajem veľa úspechov a šťastia v živote. S pozdravom fanúšik zo Serede :-) Dakujem, Luky zo Serede...

12:49:29 - otázka od: katka Ahoj Roman! Blahoželám ku krásnej rodinke - veď už bolo trochu aj načase :-) Ako sa rozprávate doma? Aj česky, aj slovensky? Deti budete učiť oba jazyky? Ozaj, manželka nežiarlila na Natálku počas Lets dance? Prajem Ti veľa šťastia v živote a veľa krásnych úloh v divadle. Katka dakujem za otazky. Ja sa snazim rozprvat po slovensky, Petka samozrejme rozprava cesky. Takze detu budu ovldat oba jazyky. Manzelka neziarlila, ale susedky ano :)

12:52:39 - otázka od: MAJA Pozdravujem Vás a prajem šťastný život celej rodinke. Tretí bude určite synček. Dakujem. Ja som uz teraz velmi spokojny! Dakujem vsetkym za otazky, ale ja uz musim utekat za mojimi babami a za Partickou :-) Pa-pa. Majte sa prekrásne!!! Romanko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu