Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Svarinská zo Showdance bola online: Nepoužívam make-up a musím schudnúť!

Kristína Svarinská na online rozhovore v topkách Zobraziť galériu (6)
Kristína Svarinská na online rozhovore v topkách

BRATISLAVA – Mladá herečka Kristína Svarinská (20) musela tanečnú súťaž Showdance opustiť. Na otázky nielen ohľadom jej účinkovania v šou vám zodpovedala v online rozhovore.

Kristína sa narodila 14. mája 1989 v Bratislave. Aj keď ju na štúdium herectva na VŠMU neprijali na prvýkrát, i tak dostala príležitosť zahrať si v seriáli verejnoprávnej televízie Obchod so šťastím.

V súčasnosti ju môžete vidieť v jojkárskych seriáloch Keby bolo keby a Panelák. Kika sa venuje aj dabingu a účinkovaniu v divadle. 

Na pódiu tanečnej súťaže Showdance si zatancovala v 4. súťažných kolách, osudným sa jej stalo to, ktoré bolo tematicky zamerané na 70. roky.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

Rozhovor

12:57:34 - otázka od: WaneShííQ kika ty si nemala vypadnut...a inak v panelaku si supeeeer aj s babami....ahooj dakujem velmi pekne:))))

12:57:34 - otázka od: mio Ahoj kika, si velmi sympatická... čo nosíš radšej nohavičky alebo tangá? dakujem, a na tuto otazku som uz raz na tomto chate odpovedala:))))))

12:57:34 - otázka od: Dominik ahoj skoda ze si vypadla velmi som ti drzal palce ako si sa dostala k herectvu bavy ta to ?rozmyslala si nad inym povolanim? Herectvo ma bavi, som velmi stastna,ze som dostala prilezitost objavovat sa na televiznej obrazovke.Ked som bola mala, tak som chcela byt ucitelka, doktorka ,ale najviac som chcela predavat pukance:)))))))))) neskor som vobec netusila, ze co dalej,az prisla ponuka serialova tak som sa rozhodla ist touto cestou:))

12:57:34 - otázka od: Vika Ahoj Kristinka.Si super herečka aj tanečníčka. Si veľmi sympatická a zlata.Je mi ľúto že si vypadla,ale podľa mňa to nevadí ty si ešte v živote zatancuješ až až :) .. CHcela by som sa ťa spítať že na akú mailovu schránku by som ti mohla napísať prosbu o podpiskartu pretože tu nechcem veľmi zverejňovať adresu :) A vopred ti ďakujem,ahoj :) dakujem:))) skus mi napisat na facebook adresu, a ja sa pokusim zaslat ti podpiskartu:)

12:57:34 - otázka od: Palino Ahoj.. Dalo ti niečo účinkovanie v tejto show? Ak áno, čo to je? Ďakujem.. PS: Držím ti palce,máš všetky moje sympatie,snáď sa stane zázrak a budem ťa môcť stretnúť aj osobne... Ucinkovanie v SHOWDANCE bola jedna velka skusenost, nieco uplne nove.Spoznala som skvelych ludi-tanecnikov, a skladam pred vsetkymi svoj pomyselny klobuk, pretoze tanec je velka drina a obnasa vela sebazapierania.Naozaj, vsetci tanecnici , obdivujem vas!

12:57:34 - otázka od: Maťá:) ahoj kika...:)...strašne pekne tancuješ si úžasna herečka:)...panelák by bol bez teba uplná nuda:)...si fakt srašne dobrá baba:)...držím palce... jeeej, dakujem dakujem:) pekny den!

12:57:34 - otázka od: lucia ahoooj :) velmi som ti drzala palce v showdance! a chcela som sa opytat, ako sa ti pacili kostimi, co si mala na sebe? mysliem ze niekdy to odbornici na modu prehnali nie ? :) prajem vela uspechov a dufam ze ta budeme vidat castejsie a castejsie lebo sa na teba dobre pozera v serialoch a pocuva v dabingoch ! :) papa Ahoj Lucka, kostymy boli velmi zabavne,najma v poslednom disco kole, sme si vsetky prisli ako take motyle na luke.Chvilku som mala problem s kostymom v druhom kole,ale vsetko sa to vyriesilo a aj make-up a vlasy spravili svoje:))) a dakujem krasne, zelam pekny den:)

12:58:05 - otázka od: michal Ahoj Kristína.....vezmeš si ma? :))))))) :)))))))))))))))))))))

12:58:21 - otázka od: nie si smutná? nie, som velmi spokojnaaaa:))))

12:59:23 - otázka od: kacena:) Ahoj Kika. Si skvelá herečka, ako sa ukázalo aj tanečníčka, je mi ľúto že si vypadla. Choreografiu na pesničku Tik Tok som sa naučila naspamät, nech mám čo tancovať:) Panelák sledujem každý deň a teba tam mám obzvlášť rada. Dúfam že tam hudeš hrať ešte dlho, takisto prajem veľa úspechov v médiách aj v súkromnom živote. Som zberateľkou podpisov a tvoj by ma veľmi potešil. Mohla by si mi, prosím, poslať na adresu: Katarína Krásna, Námestie slobody 1407/44, Púchov 020 01 Veľmi pekne ďakujem Dakujem ti Katka veelmi pekne:)))) podpis urcite zaslem, a naozaj som rada,ze sa ti pacilo moje ucinkovanie v showke:))))

12:59:49 - otázka od: Paula Balážiová Koľko dní ste sa učili túto choreografiu ??? A boli ste výborná :) a ktoru konkretne???? ale dakujem, cenim si to:)

13:00:15 - otázka od: martina :) Ahoj, mohla by som sa ta spytat, aky mas obvod pasa? :) nehehe, to keby som tusila....:D robis prieskum?????

13:00:41 - otázka od: dada kedy sa zacne tocit 2. seria Keby bolo keby? Zaciname zaciatkom maja:)))

13:02:24 - otázka od: Dominik ahoj najviac sa mi pacilo ked si tancovala na christina aquilera dirty bola si super a myslim si ze si bola sexy jeeej, no dakujem:))) mne sa tiez najlepsie tancovalo prave na Aquileru.A za to moze Lucka( tanecnicka, choreografka tohto tanca) a moje dalsie spolutanecnicky-Janka,Ada,Mirka:))))

13:08:09 - otázka od: Ľuboš Ahojky Kika pozdravujem ťa Je mi veľmi ľúto žesi vypadla zo súťaže bola si fantastická Čo ťa čaká najbližšie? Ahojky nech sa ti darí S pozdravom tvoj fanúšik Ľuboš Michalec Si nadherná baba Dakujem velmi pekne, tiez ta pozdravujem:) Momentalne stale nakrucame Panelak a od zaciatku maja zaciname Keby bolo Keby, popritom pracujem v dabingu a dufam , ze si v lete trosku odpociniem:))

13:08:16 - otázka od: katka ako sa mas? cakala si ze vypadnes? ktore kolo sa ti najviac podarilo? a kto je tvoj favorit?prajem este vela uspechov a pekny den. Mam sa dobre, a cakala som , ze vypadnem, pretoze mi to disco kolo nevyslo , a bola som jednoznacne najslabsia.Najviac sa mi podarili podla mna videoklipy-Christina Aquilera, to som si naozaj uzivala...:))) Favorita nemam,pretoze ako som sa uz vyjadrila-Zuzka a jej Beyonce nemali chybu,Diana spravi kazdu jednu choreografiu dokonale, Vladko a jeho schopnost spravit z nicoho vsetko a Peto,ktory dokaze ovladat masy...jednoducho drzim im palce a som zvedava na street v ich podani:)))

13:08:19 - otázka od: chiara ahoj kristína si úžastná herečka a ako sa ti hra v panelaku? V panelaku sa mi hra super, a aj napriek tomu,ze ta moja postavicka zacala vystrkovat rozky.Je tam skvela partia ludi, a hlavne nie je nic lepsie ako ked vas praca bavi:)

13:09:06 - otázka od: Zuzana Ahoj, predĺžiš si ešte ročnú pauzu bez školy alebo už z teba bude od septembra vysokoškoláčka?:-)Bol by v tom čert, keby ťa znova neprijali na VŠMU.Potom už fakt neviem, aký dôkaz potrebujú na to, že pre herectvo si ako stvorená...Prajem naďalej veľa úspechov, pred aj za kamerou:-) tak teda dakujem krasne, a dufam, ze potesim, ked poviem , ze od septembra je zo mna vysokoskolacka, na co sa nesmierne tesim:))))) Pekny den zelam:)

13:09:41 - otázka od: THE ROCK Ahoj si šteklivá na chodidlách? :D tak toto je vyborne, vidim , ze prispievatelia ostavaju a ich otazky sa nemenia...:))))

13:09:58 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? uz si sa ma to pytal par mesiacov dozadu:D

13:10:26 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? aj tebe som uz odpovedala:D

13:10:44 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná dakujem velmi pekne:)

13:11:01 - otázka od: Paloma Ahoj Kika ak by si niečo mohla zmeniť s odstupom času v tom 4 kole čo by to bolo? rozhodne by som si to uzila este viac:)))))))

13:12:15 - otázka od: Zuzana Ahoj Kikuš koho ty osobne favorizuješ na víťaza? nemam favorita, drzim palce vsetkym,ale tak aby sme boli vsetci spokojni - Diana alebo Zuzka- zeny drzia spolu:D

13:13:00 - otázka od: TomአAhoj kika si sarmantna a velmi pekna ..... aky mas svoj karierny ciel chcela by si hrat v niakom filme...dakujem pekny den dakujem velmi pekne, a urcite by som si rada zahrala v nejakom dobrom celoveceraku:)))) ale tak treba pekne postupne vsetko:)))

13:13:37 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? tanec, plavanie, volejbal:)))))) a rada sa pozeram na tenis:))))

13:14:17 - otázka od: Tajný ctiteľ Muž tvojich snov? snad sa objavi:)))) ale nemam ziadneho vysnivaneho, takze mozno sa aj zjavil a ja o tom neviem:D

13:15:02 - otázka od: Otec Stanislav Plány Kristíny Svarinskej do budúcnosti? pracovat, pracovat,pracovat, oddychovat, studovat,studovat, studovat, pracovat, studovat....takze jeden velky kolotoc:))))

13:15:21 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto alebo zimu? LETO!!!!!! a milujem maj:)

13:15:48 - otázka od: Jana Ahojček Kikuš veľmi mi budeš chýbať v showdance všetko dobré juuuj, dakujem:)))

13:16:16 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? hip hop, r&b, a vsetko vlastne:)))) zavisi od nalady:))

13:16:54 - otázka od: Karci22211 Ahoj s kým si si v súťaži najviac rozumela? Ja som taky typ co nema problem s ludmi, takze so vsetkymi:) ci uz to boli herci, tanecnici, alebo stab:)

13:17:19 - otázka od: Roman Štadler Ahoj cítila si keď si bola v súboji s Peťom Batthyánym že končíš? Ano, pretoze Peto bol rozhodne v tom kole lepsie, bez debaty!

13:18:30 - otázka od: Dušan Ahoj Kristínka si veľmi mladé pekne a herecky mimoriadne nadané žieňa nie je ti ľúto že niekedy musíš strácať čas a mrhať hereckým talentom na dabing telenoviel ktoré majú od kvality ďaleko ako severný pól od rovníka? Dakujem pekne, dabovanie telenoviel je praca ako kazda ina, a je to aspon taky relax, lebo clovek sa nemusi az tak velmi sustredit na to co hovori:D a ked sa zide za mikrofonom dobra partia je o zabavu postarane:))))

13:18:56 - otázka od: Michal Máš v pláne exotickú dovolenku? Momentalne nie, ale urcite by som rada niekam utiekla.Mozno v zime do Thajska:)))

13:19:41 - otázka od: Ivan Šandor No ahoj Kika ako to že taká sexica tak skoro vypadne? no hold,zivot je taky:))))) niekto musel ist, a isla som ja opravnene:)))

13:21:01 - otázka od: Nikii Ajoj Kika, mam ta strasne rada :) som rada ze som spoznala aj tvoju osobnost, ze uz ta nepocut len z dabingu :) konecne niake fajn herecky su na slovensku, aj s polu s babami z panelaku :) rada vas pozeravam :) drzim ti palce v showdance :) si super :) a uz ti niekto povedal, ze sa podobas na rihannu?? :) mas peknu tvar a crty ako ona :) si jednoducho super :) dufamz e sa mi raz podari ta stretnut :) s pozdravom Dominika :) jej dakujem velmi pekne, a vacsinou mi to hovorili v druhom kole, ked som mala uces podobny tomu jej, co bolo teda celkom mileeee, lebo ved Rihanna je kost:))))

13:21:31 - otázka od: Daniel Dangl Ahoj dievča bola si dobrá nevadí drž sa príde niečo lepšie a vyhráš máš na to si dobrá čaves. dakujeeeem, jasne, ze nieco pride:D naprilklad nejake Loto alebo co:D

13:22:04 - otázka od: Miška držala som ti veľmi palčeky a posielala som ti hlase a strašne mi je ľúto že si vypadla...Ahoj tvoja faninka Miska dakujem ti pekne:)))))))

13:26:24 - otázka od: Sonya81 Ahoj... Co by si na svojom tele chcela zmenit (okrem noh), keby si mohla? Zucastnila by si sa v buducnosti podobnej show ako je Show Dance? Drzim palce... Ahoj...takto- clovek je tvor nespokojny a vzdy chce mat to co nema.Jasne, ze by som bola rada vyssia, a mala dlhsie nohy, ale jednoducho moje predispozicie su take ake su, a snazim sa byt spokojna.Nepotrebujem mat miery 90-60-90 na to ,aby som mohla vychadzat na ulicu.Je mi dobre a neriesim. A v buducnosti by som si rozmyslela ci by som sla do show, ale bolo by to kvoli mediam a podobnym zalezitostiam s tym spojenym.SHOWDANCE ma bavilo a som rada ze som mohla byt jej sucastou.a dakujem ti pekne :)))))

13:27:32 - otázka od: EvkaKE Ahoj Kika, si super herecka, prijemna na pohlad, na posluch, do divadla i do televizie. Takze len Ti chcem popriat, aby si sa takto drzala dalej a aby Ta slava nezmenila. A prosim Ta, odkaz Didi Morovej, ze vobec nie je stara, ze nech si nic nerobi z tych, co to hovoria, je proste kvalitna herecka, to sa popriet neda a to, co bolo medzi nou a Mokrym je ich vec. Ostatnych do toho nic, takze ak jej niekto na zaklade toho chce skodit, tak je to len jeho zavist. Je proste dobra a v Showdance sa vzdy tesim na jej vystupenie. Ak by aj nevyhrala, tak moze byt spokojna s tym, ze stale ma dost fanusikov, ktory ju maju radi. Takze nech neblazni a nerobi si z toho nic. A este k Tebe v Showdance - skoda, ze si vypadla. Fakt si tam bola dobra. Ba priam vyborna... Naozaj skoda... Ty a Didi ste skratka pastva pre oci. A nie len pre muzske :-) Tak prosim daj moj odkaz Didi a prajem vam obom vela sily a drzim prsty v boji s bulvarom a zavistou sprostych ludi. Eva, Kosice. Dakujem ti Evi, som rada , ze este stale su aj prajni ludia :)))) pekny den zelam:)))

13:27:59 - otázka od: Milan Ahoj Kristína, chcel by som Ťa poprosiť o zaslanie tvojej podpiskarty s podpisom a venovaním. Ďakujem. Milan Kuna-ml, Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš. ahoj, pokusim sa vyhoviet:)))

13:29:08 - otázka od: Zajo Ahoj, myslíš si , že je dôležité byť stále na očiach alebo je lepšie byť dobrá herečka? Myslim , ze byt dobrou hereckou bohuzial obcas znamena byt na ociach.....Ale urcite byt stale na ociach nezarucuje byt dobrym ci najlepsim v obore...

13:29:32 - otázka od: peto ahoj vezmeš si ma????????? si strasne sexi a mas krasny hlas, som voľny:-))))))) dakujem ti pekne:)))) este som ja mladaaa dievka na vydaj!:D

13:29:59 - otázka od: peter ahoj, celý východ ti fandíííííííííííííííííííí, a konkretne dedinky a mestečko : Krompachy a Slovinky, si super, nandaj to tomu Kubkovi hihihii, Bratislava zdravii vychod!!!!!! juuuj dakujem dakujem:))))

13:30:33 - otázka od: peto ahoj, podla mna si fakt super talent, nezavidia ti barča a zdenka že si popularnejsia ako oni? a popritom oni študju herectvo a ty nie, to neni vyčitka len sa pýtam, inač si pekna baba ahoj, baby su fajn, urcite mi nezavidia:)))))))))

13:31:47 - otázka od: peto ake mas plany na leto, nejaka dovolenka, alebo niekolko? ahooj, urcite by som chcela ist k moru, minimalne na 12 dni, nabrat energiu.Rozmyslam nad Spanielskom kedze som tam este nebola, takze uvidime ci to vyjde:)))

13:32:04 - otázka od: Jarmil Ahoj, držím Ti palce, si super a veľmi pekná. Nepočúvaj závistlivcov a nič si z toho nerob. Drž sa. Pa paurčite nepotrebuješ, si baba ako má byť nie žiadna vychudnutá kosť! :) P.S.: Schudnúť dakujem krasne:))))))

13:32:28 - otázka od: Rebeka Ahoj Kika,nechcem sa Ta nic pytat,len Ti chcem popriat,aby sa Ti v zivote darilo,si sikulka a zavistlivu Gregorovu si nevsimaj,aj tak sa tancu vobec nerozumie,asi Ti len zavidi tvoju krasu a mladost,drzim palce,s pozdravom Rebeka dakujem ti Rebeka:)

13:32:37 - otázka od: ondrej tichy aj tak si bol velice sexi neheheheh, dakujeeeeem:D

13:33:01 - otázka od: julo vencel mala by si schudnut a kolkoze??? niekde som sa docitala ze 12 kil:D

13:34:41 - otázka od: peter ahoj, ako vyzera tvoj bežný den? myslim že kolko hodin nakrucaš panelak, kolko travis v dabingu a tak, a hras aj v divadle? moj bezny den je taky ze sa rano zobudim, dam si ranajky a bud idem nakrucat panelak- a to zavisi od toho kolko mam obrazov,niekedy to moze byt aj cely den, niekedy pol dna, niekedy menej.V dabingu to je tiez rozne-hodka, dve , tri, cely den, jednoducho vsetko zavisi od toho ci je to velka postava alebo mensia.

13:35:53 - otázka od: peter ahooooooooooj, na akej značke auta jazdis? aka si šoferka? Moja kamoska raz povedala ze som za volantom mlada a drava..:D celkom sa mi to pacilo:D A znacka mojho afticka je Hyundai,taky toastovac:D

13:36:21 - otázka od: peter mas nejaku že fest dobru kamaratku z hereckej brandže? Mam ich zopar, ale nebudem ich menovat,ony vedia:)))

13:36:45 - otázka od: peter ahoj, si strasne sexi kosť......................... uuuuu, no dakujeeeem:))))

13:37:15 - otázka od: bubik ahoj, nastane nejaka výrazná zmena tvojej postavy v paneláku? ahoj, no uz nastala...trosku som zacala rozky vystrkovat, ale nebude to so mnou take zleeee:))

13:38:17 - otázka od: Ivana Ahoj chcem sa opýtat aký make-up použivaš,mas krasnu plet a si nadhene dievca,aku znacku kozmetiky pouzivas.dakujem Kristinka. ahoj, nepouzivam ziaden make-up...teda v sukromi...:)) vzdy len ked nakrucame tak ma napatlaju, ja to teda velmi nemam rada, ale bez toho to nejde,ze vraj..

13:38:38 - otázka od: maja Cítiš sa byť už ženou alebo dievčatkom? Vacsinou dievca, ale viem byt aj zena:)

13:39:15 - otázka od: jubi Ahoj Kristína prečo teba obliekali ako mátohu v showdance a Dianu, ako mladicu? Veď to bolo smiešne a preto si aj nezaujala lebo si nemala iskru to ti chýbalo. no vidis, mozno keby som zaiskrila tak by to PKO neznieslo:)))))

13:41:10 - otázka od: sima Kika vieš prečo si vypadla z tanečnej showdance pretože si sa tam nehodila. Mala by si trocha schudnúť prečo s tým nič nerobíš? mila moja Sima, a odkial ty vies co ja robim a nerobim???? :))))))))) nebodaj mas moj denny harmonogram :D

13:42:12 - otázka od: anyx Kristína, ako sa ti hrá v Paneláku je to môj obľúbený seriál. Chcela by som vedieť s kým sa ti tam najlepšie hrá, koho si si tam najviac obľúbila? Prajem pekný deň:) V Panelaku sa mi hra vyborne, najviac si rozumiem s Dianou, Vladkom Kobielskym ale vlastne nemam niekoho s kym by som si nerozumela:)))pekny den aj tebe:))

13:43:45 - otázka od: MIRKA Ahoj Kristína v seráli Panelák je Ivana taká zlá žena, ako s ňou vychádzaš? Mne sa páči herec Robo Jakab som rada, že sa dávaš s ním v tomto seriáli dokopy, prezradíš či vám to výjde? Moja Nika s Ivankou v seriali velmi nevychadazaju, ale Kristina s Dianou si nazivaju prijemne:)) Nemozem ti prezradit nic, ale dufam,ze nam budes drzat palce:))) pekny deeeen:))))

13:44:20 - otázka od: lia Akí muži sa ti páčia? Máš priateľa? Máš rada sladkosti? Nemam vyhraneny typ, proste musi mat charizmu:)))) Sladkosti mam rada, ale nejem ich:)

13:45:29 - otázka od: SIMONA Kika,vyzeráš skvele a aj pôsobíš veľmi pohodovo..Máš priateľa?Kto je tzv.Tvojou bútľavou vŕbou keď je Ti najhoršie..ďakujem za odpoveď,drž sa..Simča. Dakujem ti Simca, mojou butlavou vrbou su moje najblizsie kamaratky, ktore pozdravujem:) A som rada, ze sa mam o koho opriet:)

13:46:21 - otázka od: wewe Kávu, alebo čaj? Alko, alebo nealko? Čo tak čokoláda máš rada? Caj-zazvorovy, nealko:) cokoladu mam rada, ale nejedavam ju...a ked, tak najradsej nejaku kde je velaaaa % kakaaaaaa:))))

13:47:42 - otázka od: Janette Kristínka,si krásna,mladá baba..istotne máš okolo seba veľa nápadníkov..Akú kozmetiku používaš?Máš krásnu pleť.. dakujem pekne, pouzivam cistiacu pletovu vodu Bioderma a normalny kreeem...nejak specialne sa o plet nestaram, zatial...

13:48:22 - otázka od: Denis čau Kikuš..si coolová..koľko meriaš a vážiš..Prajem veľa úspechov.Čím si ťa môže získať chalan? :D ako u doktora...:D Chalan musi byt vesely, mily, uprimny ,zabavny a tolerantny:))))

13:49:19 - otázka od: Lenka Ahoj Kika. Dufam, ze Ti neprekaza, ked Ti tykam. Rada by som sa ta spytala, ci mas nejake konkretne plany do buducnosti. Tykaju sa showbusinessu? A ako sa dari v skole? Pozdravujem a drzim Ti paste v kariere. ;o) Ahoj, no moje plany sa tykaju prave nakrucania, a v septembri nastupujem do skoly, takze budem pracovat a studovat a dufam,ze to vsetko zvladnem:))))dakujem velmi pekne, zelam pekny den:))

13:49:53 - otázka od: Ivka Ahoj Kristinka, tancujes dobre a nic si z toho vypadnutia nerob...v herectve si dobra, casom budes este lepsia! Drzim Ti palce v pracovnom, aj sukromnom zivote : ) Prijemny den Dakujem velmi pekne, pozdravujem a zelam pekny den:)))

13:50:09 - otázka od: marek :D :) :P ;) 8) toto su smajlici vau, tak dik ze si ma upozornil....:D

13:50:37 - otázka od: maťo marekov brat Ahoj bola si už v Baranči? nebola:(

13:51:13 - otázka od: zdenka Ahoj, ako sa Ti tancovalo? Bolo to v pohode? bolo to super, bavilo ma to a uzivala som si to:)))))

13:52:15 - otázka od: Martina Ahoj, zdáš sa mi talentovaná, nechystáš sa na nejaký dobrý divadelný projekt? nechystam sa, aleeee dufam, ze sa mi raz naskytne prilezitost...hlavne dufam, ze mi v tom pomoze moje studium na skole, teda ze ja sa tam naucim veci, ktore potom raz budem moct zurocit v divadle:))))))

13:53:33 - otázka od: Maja Kika, držím ti palce, si veľmi talentovaná, šikovná...len tak ďalej...v Schowdance si sa mi veľmi páčila...až na ten účes ala chlapec a potom naposledy to oblečenie tvoje...bolo katastrofálne...tie "akože" motýlie krídla a šatičky :-/ to bolo fakt hrozné, to kto tam pre boha vyberá kostými????? Mali ste možnosť zasiahnuť do výberu oblečenia aj Vy? Ďakujem veľmi pekne za tvoju odpoveď. no to bola taka doba:D ja som nahodou velmi zabavala na tom kostyme, take motyle, co pozili psychotropne latky..:D a co sa tyka vyberu, mozme zasiahnut.Ale dakujem ti velmi pekneeee:))))))))))

13:53:48 - otázka od: mato ahoj co hovoris na Martina Chodura ??? taleeeent nad talent....najviac:))

13:54:16 - otázka od: Marek Dobrý deň Kika. Chcel by som Vám niečo navrhnúť. Ako by som tak mohol urobiť? Môžem Vám napísať na FB? Týka sa to štud. filmu. Inak držím Vám palceeee! Ste super ;-) Skuste mi napisat na FB:)))))) dakujem krasne:)))

13:55:03 - otázka od: Lubo:-) Ahoj Kika...Veľa úspechov Ti želám ako herečke..a "Barča" z Paneláku je odkiaľ?..diky ako odkial??? z Bratislavy je:))) a dakujem ti pekneeee:)))

13:55:25 - otázka od: Juraj Ahoj Kika, vyzeras ako velmi sympaticke dievca, podarilo sa ti nakoniec dostat na VSMU - herectvo ? ahoj, dakujem velmi pekne...:) ano, od septembra studujem:)))

13:55:38 - otázka od: Branko Jeee Kristínka. :) CMUK :)

13:56:10 - otázka od: Lakky ahoj kika, ti si nemala vypadnut bola si velmi sexi a teraz sa tam neni vobec na co pozerat ....skoda.. :) dakujeeeeem...ale jasne, ze je sa na co pozerat....teraz budu tancovat street, ja sa na to velmi tesim..:D

13:56:44 - otázka od: pata mrzi ta ,ze si zo show dance vipadla? ale tancovala si dobre :D dakujem, mrzi ma to, hlavne kvoli tomu , ze toto kolo je street, co je teda mne rozhodne srdcu blizsie nez bolo to disco:))))

13:57:23 - otázka od: Lucia aoj,takze sa nataca aj II.seria Keby..to som rada aspon je naco pozerat (showdance,panelak, keby bolo keby) ....ako stihas skolu a pracu, tomu nechapem + ked si aj tancovala tak treningy?? Skolu nemam teraz, takze o povinnost menej, ale vsetko sa da sklbit, len treba chciet:))))

13:58:14 - otázka od: Voxovic Ahoj Kika, mas velmi peknu tvar, nenafotila si este nejake profi fotky? Ak nie, nechcela by si? :) ahoj, dakujem velmi pekne....nieco som nafotila, ale velmi ma to nebaviii, ja ked nemusim tak sa nefotim:)))))))

13:59:10 - otázka od: Andy Ahojky, budeš sa aj naďalej venovať tancu až budeš mať viac voľného času? Zúčastnila by si sa aj v budúcnosti podobnej tanečnej show? Inak pekný deň. Urcite by som sa chcela dalej venovat tancu, ked bude cas...sem tam si zatrenovat s tanecnikmi..:D

13:59:53 - otázka od: Lubo:-) Kika, nemyslíš si, že už len samotné vybratie do súťaže SHOWDANCE je úspech?...Pekný deň urcite to cloveka potesi:)))) bola som rada,ze som dostala prilezitost:))))

14:00:16 - otázka od: Star A Ty si kto? taka jednaaaa, nepoznas:)))

14:00:49 - otázka od: twinko ahojky tvoje oblubené jedlo? vsetko kde je spenat:D

14:01:41 - otázka od: Natália Ahoj Kika! Si skvelá herečka, tanečníčka => skvelý človek !!!!!Držím palce do budnúcnosti a verím, že Ťa uvidíme aj v ďalších, nových projektoch :DDDDD pekný deň ! DAkujem ti Natalka,aj tebe pekny den:)))

14:01:57 - otázka od: pata ahoj keby si nerobila herectvo co by si robyla jooj, to by som aj ja rada vedela:D

14:02:43 - otázka od: Eva Kika máš aj súrodencov? Z ktorej časti Bratislavy pochádzaš? Prajem ti skvelé herecké úlohy. Mam starsiu sestru, zije v Prahe a starsieho brata, ten zije v Ba:) a moja cast BA je Ruzinov:) dakujem ti velmi pekne:)

14:02:56 - otázka od: eleonora Ahoj duli, tesim sa z tvojich uspechov, drzim paste, pusu m. Eleonor, cmak!

14:03:15 - otázka od: Dávid V panelaku si super a aj v Showdance si bola tiež... :) Si veľmy sympaticka herečka... Dávid dakujeeem:))))

14:03:34 - otázka od: pafa Myslím, že v poslednom kole Ti najviac uškodil kostým, tanec bol výborný.Prajem veľa úspechov! jeej, tak som rada ze sa tanec pacil:)))) dakujem pekne, ja zelam pekny den:))

14:04:28 - otázka od: Janci Ahoj Kristína. Chcel by som sa opýtať koľko častí Paneláku sa nakrúca dopredu? Vďaka. Sme priblizne tak mesiac dopredu, asi tak 20 casti.:)

14:04:40 - otázka od: rado Ahoj, prečo si chcela okradnúť Jakubka o jeho zákazníkov? :) Lebo mi to tak napisali:((((((

14:06:12 - otázka od: JA ahoj :) mas rada cestovanie?? kde vsade si uz bola?? milujem cestovanie,len na nho teraz nemam velmi cas.BOla som v tych klasickych dovolenkovych destinaciach- Chorvatsko, Grecko, Taliansko, Turecko, bola som v USA a nedavno som bola par dni na Kube.Ale este mam vela vela vela nesplnenych cestovatelskych snov....:)

14:07:15 - otázka od: patrik caw Kristina-kedy mienis schudnut? taka mlada a z hentakou postavou? trosku uber ... Ked sa o to vsetci prestanete zaujimat:)))))))))) a nic v zlom, ale pise sa to 's hentakou' ......pekny den:))))))

14:07:58 - otázka od: Martushqa Si veľmi sypmatická herečka a už aj tanečníčka :) Taktiež by som chcela podpiskartu..lenže na facebooku je veľa Kristín Svarinských..tak neviem..ktorá si ty.. Moje meno na fb je Martushqa O Cullen :) dakujem ti pekne, viem ze na FB je vela fake profilov s mojim menom, a celkom dobre tomu nerozumiem, ale pokusim sa s tou podpiskartou nieco vymysliet:))

14:08:11 - otázka od: Majo Jaj ci pana aká si zlatá... Až mám hriešne myšlienky. Ni nič pekný dník Ti prajem a veľa úspechov... Majo jaj no teda dakuuujem:))))

14:09:44 - otázka od: Miško Ahoj Kristínka.Si veľmi sympatická a talentovaná.Budúcnosť je pred tebou len musíš zapracovať trošku na postave a kondičke.Staršie kolegyne musia tvrdo drieť aby sa udržali,ale ty by si to mala vyhraté.Ahoj. Dakujem ti pekne, inak ale dost ma bavi ze vsetci riesia moju postavu:D a potom su najlepsie tie osobne stretnutia- jeeeeziiis, ale sak vy ste akaaaa drobnaaaa...:D:D ale dakujem Misko, pekny den:))))

14:10:08 - otázka od: Dávid Ešte by som sa chcel spytať, kedže si ako herečka v serialu tak maš asi zasebou nejaku herecku školu? Kde si chodila?... Ale na obrazovke vyzeraaššš užastne... :) nemam ziadnu skolu za sebou:))) to tak nejak prirodzene...a dakujeeem:))))

14:10:28 - otázka od: patkanik cau, mas rada The simpsons? ak ano ozvi sa mi The Simpsons rulez:D

14:11:47 - otázka od: Iva64 Ahoj Kristínka,veľmi Ti pristali krátke vlasy,trvalo dlho pokiaľ Ti to urobili? V Tvojom poslednom kole si bola zas ako divožienka,ktorý účes sa Tebe páčilo viac.Držím palce. jeej super, dakujeeeem:))) Trvalo to asi hodinku, tusim:))) Mne sa pacilo vsetko co som mala na hlave, lebo zakazdym to bola inaaa Kristina:))))

14:11:58 - otázka od: Martin co si mala na obed? este som nejedlaaaa:(

14:12:21 - otázka od: matow sevas Kristnka, ako sa ti páčilo účinkovanie v seriáli keby bolo keby, nelutuješ že to už skončilo? Držím ti palce, máš veľký talent. nelutujem, lebo od maja zaciname druhu seriu:))) dakujem pekne a zelam krasny den:)))

14:12:57 - otázka od: Nana ahojcek Kika:DDDD podlahla si uz aj ty fenomenu menom ZUMBA ? pekny den =DDDDDD ahooj, vies co? prave dnes idem na ZUMBU prvy krat ,tak som zvedava co to bude..:D

14:15:07 - otázka od: svetlana ahoj, kika, chcela by som sa ta iba spytat, ci nemas strach z toho, ze sa coskoro ludom takpovediac opozeras, ze uz ta bude "vela" este skor, nez sa z teba stane naozajstna studovana herecka. kazdopadne vsetko dobre. dakujem pekne za otazku..od septembra zacinam studovat, takze moja priorita bude skola, cize vela casu na aktivity podobne Showdance mat nebudem.Tak snad sa divakom neopozeram v Panelaku:)

14:17:01 - otázka od: alena zdravim ta Kristinka,som matka a tak by som sa chcela spytat na to, ako tvoji rodicia vnimaju tvoje herecke a teraz aj tanecne uspechy , popripade aj kritiku. Alena Dobry den, moji rodicia to znasaju celkom statocne..Zo zaciatku som sa obavala ako bude moja mama znasat nejake medialne "utoky",popripade diskusie ktore ovladli internet, ale zistila som ,ze je s tym uplne vyrovnana, a pozna ma najlepsie, takze jej nejake nezmysly nemozu ublizit.A myslim ze moji rodicia su na mna hrdi,tak dufam ze ich nesklamem:))))))

14:18:11 - otázka od: Maťka Ahoj Kika, myslim si že si vôbec nemala vypadnúť lebo si bola super ale co uz život ide ďalej, si super herečka myslím si že to v živote ďaleko dotiahneš. Chcem sa ta opýtať že keby si dostala ponuku zo Spinu alebo s Assosu tancovat ci by si o tom reálne uvažovala?ozaj vieš o tom že sa podobas na Adku zo Spinu ked bola mensia?drzim ti palce :-D jeeeej dakujeeem...:))))))))))) Keby som dostala ponuku, urcite by som o tom uvazovala, a bola by to nesmierna pocta pre mna...:))))))))) pekny den zelam:)))

14:20:53 - otázka od: alica Ahoj Kika, paci sa mi tvoj look a charizma, nedaj sa odradit hlupostami, si super. Prekvapila si ma aj outfitom na nej. akcii kde Ti vybehli samodrzky..boli iba slavnostnou ozdobou, ci je to Tvoja sucast satnika? Drzim palce, nech sa Ti dari. Dakujem velmi pekneee:))) Nooooo, samodrzky som mala prvy krat a aha ako to dopadlo..:D:D:D bezne ich nenosim, a vlastne aj cely ten outfit bol taky netradicny oproti tym mojim mikinam s kapucnou..:D no nic, pojdem ja uz pomalicky, zelam vam vsetkym krasny den , a dakujem za vsetky vase otazky.....:)))))))))))) Uprimne, necakala som tolko pozitiv reakcii, skor som myslela ze tu budem bombardovana inymi otazkami a hodnoteniami:))) tak teda krasny den a velaaa energieee:)))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu