Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Paulovičová zo Showdance bola online: Zuby, vlasy, pery a prsia mám svoje!

Veronika Paulovičová na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (12)
Veronika Paulovičová na online rozhovore v topkách.

BRATISLAVA - Herečka Veronika Paulovičová (30) začínala ako rosnička v Markíze, do povedomia sa však dostala ako masérka Ria z jojkárskeho Paneláku. Najnovšie sa zviditeľnila ako tanečnica v Showdance.

Čo sa týka Veronikinho pôsobenia v televízii Joj, zahrala si napríklad v seriáli Kutyil s.r.o., vídať ju však môžeme aj v dennom kriminálnom seriáli Prvé oddelenie v roli vyšetrovateľky Saši Borskej.

V posledných dňoch rezonovalo Paulovičovej meno najmä vďaka Showdance. V tanečnej súťaži sa prebojovala do tretieho kola, ktoré sa jej stalo osudným. Ako zvládala vyhadzov? Čo má po súťaži v pláne? To všetko a omnoho viac sa jej môžete spýtať vo štvrtkom online rozhovore, ktorý začne o 10:00.

Rozhovor

10:28:56 - otázka od: anyx Ahoj Veronika, chcem sa spýtať aký máš vzťah s otcom? Inak je to super herec a hlavne teraz sa mi veľmi páči v seriáli Panelák. Prajem ti veľa krásnych hereckých zážitkov. S otcom mám veľmi chutný vzťah!Málo sa vidíme, keďže každý máme vlastnú rodinu a veľa robotky...Súhlasím otec je vynikajúci herec:)Ďakujem. Dúfam, že prídu aj ďalšie (možno väčšie) herecké príležitosti.

10:35:34 - otázka od: MIRKA Pozdravujem ťa Veronika je mi veľmi ľúto, že si vypadla mala si na to postúpiť čo najvyššie a určite sú tam aj horší je to môj názor. Prajem pekný deň:) Jeeeej!Dík.Počúvam veľa takýchto reakcií od známych aj neznámych..., prišlo mi veľa podobne znejúcich mailov na moju stránku. Všetkým ďakujem za názor ktorý ma teší. Bolo mi samozrejme ľúto, makala som ako sa dalo:)Čo už!Mnohé sa nedalo ovplyvniť:výber skladieb, choreografie, kostýmov...popoularita.Ja som bola so svojimi výkonmi spokojná.Ďakujem

10:42:14 - otázka od: lia Ahoj - vieš aj dôvod prečo si vypadla zo Showdance? Neviem prečo ti dávali v predchádzajúcich kolách také nemožné oblečenie ty si nemôžeš povedať, že čo sa ti páči.... veď ty máš krásnu vysokú postavu a na tú sa hodilo určite niečo viac sexi. V tomto poslednom kole to už bolo lepšie a je to veľká smola, že si vypadla určite si bola lepšia, ako Kristína. Ďakujem. Odpoveď: pozri vyššie:) Skladby Katy Perry aj Jennifer Lopez mi pridelili, tak ako aj kostými k týmto skladbám.Moju srdcovku: Moulin Rouge do muzikálového kola som si vybrala ja! Bolo to aj vidieť, taký bol aj výsledok!

10:48:17 - otázka od: tina Akú máš rada kuchyňu okrem slovenskej? Rada varíš a čo najradšej? Mám rada indickú, grécku, tureckú kuchyňu...Veľmi rada,často a dobre varím aj pečiem. Moji chlapci ma často chvália. Majú radi kuracie, morčacie, hovädzie mäso na rôzne spôsoby, ryža, cestoviny...klasika...

10:50:19 - otázka od: wewe Zdravím ťa Veronika. Si skvelá herečka. Tvoj Jakubko má koľko rokov? Neplánuješ ďalší prírastok do rodiny? Prajem veľa lásky v kruhu svojich najbižších. Ďakujem:) Kubko má takmer 3 a pol roka.Chcela by som aj tri deti, veď to je radosť, nech je veselo, máme čas, veď sme mladí...

10:51:06 - otázka od: THE ROCK Ahoj kráska si šteklivá na chodidlách? Nespomínam si:)na jednom asi áno, len neviem na ktorom!

10:52:23 - otázka od: OGGY Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? Ako kedy, kde a za akého počasia! Dnes by som si do tohto príjemného počasia dala určite to druhé!

10:52:44 - otázka od: Pipo Máš rada masáže? Jasné! Thaiské sú naj!

10:52:59 - otázka od: Peter Ahoj si nádherná žena tvoj partner je šťastný muž. Ďakujem!Odkážem!

10:55:48 - otázka od: Paloma Ahoj Veronika ak by si si mohla vybrať skladbu v pondelok ktorá by to bola? Určite Beyonce: Sweet Dreams!Keď sa vyberali skladby toto bol môj jednoznačný favorit! Škoooda!Priradili mi Jennifer LO, prispôsobila som sa aj keď s protestami:(nepomohlo! Nevadí!

10:57:03 - otázka od: Zuzana Ahojček Veronička koho tipuješ na víťaza či víťazku šoudance? Víťazstvo by som z tanečného aj ľudského hľadiska dopriala práve Zuzke Mauréry!Je to supeer človiečik!Zaslúži si to!

10:58:50 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? Vysokohorskú turistiku, plávanie, fitness, lyžovanie...sem-tam si vyskúšam aj adrenalínové športy: lietanie na bolóne nad morom. Chcela by som sa naučiť potápať!

11:00:18 - otázka od: Tajný ctiteľ Muž tvojich snov? Môj muž! Ak by som bola v Hollywoode tak Brad Pitt,Al Pacino, Antonio Banderas, Colin Farrell...

11:04:15 - otázka od: Otec Stanislav Plány Veroniky Paulovičovej do budúcnosti? Óooobrovské! Bodla by zaujímavá seriálová, filmová ponuka - napr.osudová žena, celkom rada, by som sa popasovala s takouto výzvou. Inak skromné:starať sa o rodinku, časom popracovať na ďalších prírastkoch, domček na dedine...jednoducho užívať si života. Popritom robiť to čo ma baví a živí:)

11:04:49 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Všetko má svoje čaro:)Aj jar aj jeseň!

11:05:03 - otázka od: Jana Ahoj Veronika mám ťa veľmi rada držím palčeky. Dík:)

11:08:52 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Fúúha! Toho je veľa! Všetko to čo sa hrá na rádiu Viva! To je hudba podľa môjho gusta! Rada si vypočujem: Barbru Streisand, Elvisa, božského Káju, Helenu Vondráčkovú, Máriu Rotrovú... a z našich Riša Mullera

11:11:45 - otázka od: Karci22211 Ahoj Veronika aký je to pocit po všetkých tých Riach Šárkach a neviem ešte koho hrať serióznu postavu policajtky Alexandry Saši Borskej navyše po boku takej hereckej legendy akou je nesporne Peter RÚFUS? Je to super pocit. Tak trochu som sa vymanila zo škatuľky (ku ktorej ma predurčuje výzor) Len škodaa, že si to všíma tak málo ľudí....:) Možno časom. S Peťkom aj s ostatnými chlapcami sa robí vynikajúco, sadli sme si.

11:16:24 - otázka od: Dušan Ahoj Veronika ako vnímaš to že tvoj ocino tak ako v Paneláku či Keby bolo Keby hrá nie práve najmilšie postavy? Všetko dobré želám. Pretože nehrá:) Môj otec je vynikajúci herec, ktorý počas svojej hereckej karíery nemal problém zahrať hocičo. Ale je pravdou, že práve takéto postavy sa akosi prirodzene hodia.

11:17:35 - otázka od: Michal Ahoj krásne žieňa kam pôjdeš na dovolenku? Práve to s mužíkom riešime. Ešte neviem - určite k moru. V lete na hory, turistika, atď....

11:18:44 - otázka od: Roman Štadler Ahoj Veronika je mi veľmi ľúto že si vypadla bola si mojou favoritkou snáď nabudúce všetko dobré. Ďakujeeem! Škoda, že Vás nebolo a nie je viac:)Mohla som si ešte zatrsať!

11:19:19 - otázka od: Ivan Šandor Ahoj ako to že taká sexica už vypadla nešťastne? Vypadla...aby dostali priestor iné sexice:)

11:20:16 - otázka od: Daniel Dangl Ahoj neskočíme na kávičku? A veruže neskočíme! Na kávičky chodím pracovne a z mojim mužom!Sorry!PAPA

11:21:33 - otázka od: Ivana J Chodíte ešte do Prašíc, odkiaľ pochádza Váš otec (bol spolužiakom mojej susedky v Topoľčanoch )Prajem pekný deň Ivana Veľmi málo! Ale spomínam na to chutné obdobie detstva, každé prázdniny, sviatky sme prežili v Prašiciach! Bolo to dávno, tak dávno!

11:24:09 - otázka od: vlado Ahoj Veronika.Si veľmi sexi.Ako zvládaš posteľové scény vo filmoch?Za čo by si sa bola ochotná vyzliecť?Ďakujem. Zvládam tak, že nezvládam:)Jednoducho sa hanbím! Asi niesom až taký exibicionista a nedokážem sa odosobniť! Veď je to moje telo! No nie?!? Vyzliecť? Úplne? Za nič na svete!Jedine ak by som sa volala Angelina Jolie a bola by som v Hollywoode! Tak drž palce!

11:34:57 - otázka od: fuko ahoj:D som veľký fanúšik TV JOJ a všetkých jeho seriálov, ktoré su podľa mňa najlepšie na našej scéne, napriek tomusi myslím že zo Showdance to JOJ-ka prestrerila, je to také nezaujímavé gýčove....aký máš na to názor ty?? ale asi neodpovieš :-D inak prajem pekný deň Takto:) Úprimnosť sa na Slovensku a hlavne v Showbiznise nenosí:)Herci, účinkujúci, tanečníci sa snažia so seba vydať maximum. Je toho veľa čo neovplyvníme:)

11:35:56 - otázka od: eee Veronika mate pkkne prsia , kedy ich ukzate svetu? To sa načakáte! A možno sa aj nedožijete! Tak sa radšej sústreďte na niečo prospešnejšie!

11:39:04 - otázka od: zuzka79 Ahoj Veronka velmi sme ti drzali palceky aby si ostala v sutazi,bolo nam luto ze ta vyradili si zlata.ale zase takto aspon budes mat trosku viac casu na rodinu.drzime ti palce a prajeme vela uspechov do buducnosti.pa pa Ďakujeeem za podporu! Mrzí ma, že som pri tom sklamaní z vypadnutia zabudla poďakovať tým ktorý mi smsky posielali! Presne tak! Budem sa viac venovať rodine!

11:39:38 - otázka od: lucka Ahoj Veronika, nemám žiadnu otázku na teba, len ti chcem povedať že si bola perfektná, a fakt klobúk dole, zvládla si to bravúrne. Veľa šťastia a úspechov v živote. Ďakujeeem! Aj ja tebe želám všetko dobré!

11:46:49 - otázka od: jarka Milá Veronika, prečo ste sa rozhodla účinkovať v takejto trápnej relácii v ktorej ste akože tancovala? Chcela ste byť za každú cenu na obrazovke?Mate na viac ako sa takto strapňovať. Želám viac rozumných rozhodnutí. Bola to výzva, tešila som sa z príležitosti popracovať na sebe, hýbať sa, trénovať, možno zhodiť pár kilečiek....Mala som radosť z tanca, z atmosféry, ktorá tam bola..z tréningov, ktoré sme si užívali. Vnímala som pozitívnu energiu z tanečníkov, ktorý boli úžasný a nesmierne trpezlivý. Našla som v nich nových priateľov. To ostatné nevnímam a nepripúšťam si to!

11:49:14 - otázka od: erika ahoj chcem ty zagratulovat za tie perfektne tance a rada by som sa opytala co hovori tvoj manzel na tie tvoje tance ci ta aj pochvali dakujem Ďakujem! Môj muž popritom, že sa vzorne staral o nášho syna, pozorne sledoval moje výkony.Sem - tam sa mu podarí ma aj pochváliť. Mám v ňom oporu, čo je supeer!

11:50:07 - otázka od: iva Ahoj, aká je tvoja najobľúbenejšia kniha? Málo čítam, čo je škoda. Ale keď sa podarí: Paolo Coelho

11:53:44 - otázka od: peter ahoj Veronika,pozdravujem Ta držal som ti palce v show dance no nevišlo to,čomu davaš vinu tej bradavke? čo ti vyšla,pekný den ahoj Dík:) Málo si držal!Nooo asi tá bradavka je na vine! Možno keby vybehla pravá, že?

11:54:20 - otázka od: peter Ahoj strasne si krasna , ako to robis ?? chodievas do fittnes centra aj niekedy ci ?? Dík. Upratujem, varím, pečiem....sem-tam aj pocvičím.

11:55:34 - otázka od: Janka Wooow,Veronika,prvykrat pisem cez topky, ale tebe som musela ;) si super zenska a rada spominam na nezabudnutelny Silvester v Tatrach ;) Krasny den Jeeeej!ďakujem!Od takejto (vyzerá že) normálnej ženskej si pochvalu cením viac jak od chlapa!

11:57:07 - otázka od: tomasko ahoj Veronika, podla mna si naozaj velmi krasna zena a aj v Showdance som ti fandil lebo podla mna ti to išlo skvele:) ... ak kedze ti to nevyslo tam tak ti prajem nech ti vyjde vsetko ostatne:)) drzi prsty do buducnosti a prajem vsetko naj:) Ďakujeeem Vám všetkým! Normálne som prekvapenááá! To som fakt nečakala toľko chvály!A že práve tu!

11:57:30 - otázka od: enufa Awoj bola si super mne si sa najviac pacila ako si zatancovala iba skoda ze si vypadla! Škoda, preškoda!Dík.

11:59:23 - otázka od: ada Ahoj,koľko meriaš a vážíš?Čo raňajkuješ? Moja zlatá, vieš ako dlho som sa nevážila! Podľa posl.meraní: 171cm, asi 61kg, raňajkujem kávu so sójovým mliekom, zuby, vlasy, pery a prsia mám svoje!

11:59:39 - otázka od: mirec Ahoj, chcel by som sa opýtať koho typuješ na výhercu súťaže? PS: želám veľa úspechov :) Želám to Zuzke M.

12:01:43 - otázka od: Martina AhojVeronika...Je naozaj velka skoda ze si vypadla, lebo tu Jennifer si zatancovala fakt super...Inac je to tvoj otec aj v sukromi taky prísny ako vo väčšine serialov hraje...Dakujem za odpoved a drz sa:) Veruže škoda! Dík. Otec je prísny a veľmi:) Ale ja to už veľmi nevnímam, nebývame spolu:)

12:02:24 - otázka od: Dušan Ako zvladas ShoDANCE je to velka makacka? Dušanko zvládla som to perfektne! Ale ty si asi spinkal, však?

12:03:59 - otázka od: rebeka Ahoj veronika, komu teraz najviac fandis v Showdance? Pojdes sa na nich v pondelok pozriet? Zuzke M. a Peťkovi B. (zbožňujem jeho nadhľad a humor) V pondelok sa nepôjdem pozrieť, idem s rodinkou mimo BA - oddychovať!

12:07:16 - otázka od: Majka Mala si uz nacvicenu cast choreografie na 4. kolo? Co by si tancovala, ak yb si postupila do kola 70. rokov? A ako by si vyzerala? :D Neviem, niektorí už mali skladby pridelené... Ja nie!:)Ak by som postúpila do ďalšieho kola - čo budú národné tance, ak by som si mohla vybrať bolo by to FLAMENCO! Škooda!Možno inokedy!

12:09:07 - otázka od: Juraj Ahooj, co planujes po konci show? Myslim pracovne.. :-) Prajem vsetko dobre..Ahoj Seriál: Prvé oddelenie, moderujem, spievam na akciách....možno príde zaujímavá ponuka, ďalšia príležitosť!

12:09:52 - otázka od: janes Ahoj, v Showdance si sa mi veľmi páčila. Na ktoré vystúpenie si sa najviac tešila a čo sa Ti najlepšie tancovalo?:) Najviac som sa tešila na Mouilin Rouge, to som si vybrala a to sa mi aj najlepšie tancovalo!

12:12:59 - otázka od: Peter Ahoj Veronika, si pekná baba , ale na JOJKE si sa mi nepáčila. Máš naviac ako sa strapňovať v takejto primítivnej súťaži. Želám viacej lepších pracovných ponúk. Žiaľ nie sme v Hollywoode....:)žijeme v malej krajinke, je tu zopár televízií, nie veľa možností, príležitostí. Napriek tomu patrím k tým, ktorý neberú každú ponuku. Baví ma tanec, tešila som sa z tanca....Ale dík! Na nové ponuky sa teším

12:13:51 - otázka od: DusaX Ahoj Veronika ako zvladas Show Dance je to velka makacka? Bola to:) dosť veeeľká makačka! Ale ja na sebe rada pracujem, makám....

12:15:11 - otázka od: Dina Ahoj Veronika mozem sa ta opytat aky je podla teba najlepsi make up?urcite mas v tom nejake skusenosti ,aky pouzivas???dakujem V súkromí sa veľmi nemaľujem, takže ti asi neporadím odborne. Často používam Max Factor...

12:16:30 - otázka od: Sisa Ahoj Veronika. V Showdance si bola super.A aj v panelaku si bola super. Prajem ti v zivote hlavne zdravie a ostatne uz pride. Pekny den. Tak dík!Fakt som vyvalená koľko Vás je pozitývnych! Prekvapili ste ma a potešili!Milé!

12:18:31 - otázka od: Mirka Ahoj Veronika, si dobrá herečka, v paneláku to bolo super! A inak ako to robíš, že máš tak krásne vlasy??? Tak prajem veľa dobrých seriálov, filmov ... Dík!Nič zvláštne s vlasmi nerobím. Klasika - sem-tam balzam, raz za šesť týždňov melír! Som dlhé roky verná výbornej kaderníčke - kamoške Marte Gejdošovej!

12:19:37 - otázka od: tina J.LO v tvojom podaní nemala chybu!!! bola si isto najlepšia! Prajem veľa šťastia v osobnom i pracovnom živote... Ďakujeeem!

12:22:25 - otázka od: MichalT Dobry den, chcel som Vam iba povedat ze nic si s toho vypadnutia nerobte, ste krasna a atraktivna zena, a dufam ze si to nemyslim iba ja a urcite sa najde dalsi projekt pre Vas. Prajem Vam vela pracovnych aj osobnych uspechov. Vsetko dobre a pekny den. Fakt sa veľmi snažím nič si z toho nerobiť...je to trooošku ťažšie. Možno keby som tak nemakala bolo by to viac jedno! Je to škooda! Som sklamaná z hodnotenia poroty a vôle ľudu....:)

12:22:51 - otázka od: JankoHrasko Ahoj Veronika, si velmi pekna a sympaticka, a mas peknu bradavku :D Dík! Milé:)

12:24:19 - otázka od: Soňa Ako sa ma maly Kubko? Chodite este plavat do Hrosika? Ake ine kruzky navstevuje synator? Zdravime a prajeme vela zdravia a slnecnych dni... Ďakujem! Keďže som vypadla budeme mať viacej času na seba, na krúžky a možno aj na plávanie....

12:24:52 - otázka od: Domuš Ahoj Veronika, je mi moc ľúto, že si vypadla .. Myslím, že mal vypadnút niekto iný.. Sú tam omnoho horší ako ty... Lenže ako som si všimla v showdance divákom nejde o to ako človek tancuje, ale ako je populárny.. Presne tak, viem, že popularita zohrala a zohráva veľkú úlohu.)

12:26:09 - otázka od: Soňa Ahoj Veronika, chcela by som sa ťa opýtať, či máš osvedčení recept na chudnutie, keď si sa tak rýchlo po pôrode dostala do "formy"....prajem všetko dobré. Pomaličky sa začať hýbať, cvičiť a striedmo zdravo jesť, a pozitívne myslieť! A to dlho, najlepšie - celý život!Ono to pôjde!

12:30:55 - otázka od: Gabriela Ahoj Veronika, prajem ti najskôr veľa dobrého v živote v osobnom aj v pracovnom. Chcem sa ťa spýtať na tvoj názor na slovenský showbiznis, či ponúka dosť profesionálnych možností a zaujíma ma tvoj obľúbený film. To čo má človek rád, trochu prezrádza aj to aký je. Nech sa ti darí:) Ďakujem! Stále mám pocit, že do slovenského showbiznisu nie tak veľmi patrím...robím to čo baví, napľňa živí, iné sa snažím nevnímať! Obľúbených filmov mám veľa: väčšinou sú to filmy pre náročnejšieho diváka, tzv, art., filmové kluby (STV2, ČT2) ďalej napr. Čokoláda, staré české filmy, komédie....

12:31:31 - otázka od: adrian Cau Veronika,nic sa nechcem opytat,len zazelat vsetko dobre,tebe aj malemu,a pozdravujem Peta... Dík!

12:33:07 - otázka od: Miro Ahoj, bude pokračovať Tvoje účinkovanie v Paneláku? Neviem či bude pokračovať! Treba to napísať Andymu, alebo na www.panelák.sk!

12:35:30 - otázka od: miroslav fandim ti si sympaticka krasna slniecko krasne a moc ti drzim v kariere palce podobas sa na moju snubenicu :)) xixi neda sa stebou skontaktovat nechodis na pokec? daj nick ak mozes dakujem miro Musím ísť! Ešte raz Vám všetkým ďakujem za prekvapivo milé otázky! Potešili ste ma a povzbudili!Len škoda, že Vás viacej neposielalo SMS! Majte sa krásne! S pozdravom Veronika

12:38:38 - otázka od: jana hoj,Veronika ja sa nechcem nič spytať ja ti chcem len popriať veľa zdravia a šťastia v osobnom i v tom strašnom "showbiznise"lebo toto by som ja asi netniesla,že idem si kupiť rožky a z každých novín napísana o mne nechcem byť vulgárna blbosť,takže Vám známym ľudom nezávidím,všetko dobre do života ešte raz prajem.A zapamätaj si ,že :Nepriateľovi nevysvetľuj a Priateľovi nemusíš!!!! a ozaj to funguje :-) Dík! Máš veľkú pravdu - vo všetkom! Je to boj! Chcem si zachovať vlastnú tvár! Nie so všetkým čo sa deje súhlasím, nie všetko mi je po vôli a blízke....Možno aj preto nie som až taká populárna!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu