Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Vulgárna Svarinská: Kika, na toto si trúfaš?!

Kristína Svarinská Zobraziť galériu (7)
Kristína Svarinská

BRATISLAVA – Z nevinného dievčatka obscénna zvodkyňa! Herečku Kristínu Svarinskú (20) poznáme z jojkárskych seriálov Keby bolo keby, či Panelák ako poslušnú slečnu. To sa však zmení v dnešnom Showdance.

Už o pár hodín sa na jojkárskych obrazovkách začne tretie kolo Showdance. To sa bude niesť v duchu napodobňovania známych videoklipov. Herečka Kristína Svarinská zatancuje na pieseň od Christiny Aguilery s názvom Dirrty.

Kvôli čo najvernejšiemu stvárneniu klipu bude oblečená do rovnakého kostýmu, v akom tancovala aj blonďavá speváčka. A ten bol teda poriadne úsporný! Slávna sexica v ňom mala odhalené brucho, prsia jej skrývali iba miniatúrne plavky a spodnú časť tela jej zdobili kožené nohavice, ktoré však boli rafinovane vytvarované tak, aby jej spod nich vykúkal zadoček. Christina v klipe pôsobila naozaj vulgárne a obscénne.

Chceli sme preto vedieť, ako sa Svarinská stotožní s takýmto vystúpením. „Choreografia je v origináli veľmi sexi. Aguilera je sama o sebe skvelá. Aj ja sa budem preto snažiť odviazať, uvoľniť a užiť si to. Skladbu Dirrty mám osobne asi medzi top 10, takže sa teším,“ povedala brunetka, ktorá vôbec nemá z vystúpenia strach. „Moje tanečníčky robia super atmosféru. Takže priestor na hanbenie sa tam veľmi nie je. Dúfam, že to vyjde,“ povedala Kika. Nechajme sa teda prekvapiť, ako jej to dnes večer vyjde. Prenos Showdance začína na Jojke o 21:15 po skončení Paneláku.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!

 

VIDEO: Christina Aguilera v klipe k piesni Dirrty.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu