Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Speváčka Michaella z Eurovízie bola online: Podobám sa na Adelu!

Michaella Zobraziť galériu (2)
Michaella

BRATISLAVA – Speváčka Michaella Papp má 26 rokov a je vydatá. Manžel Rastislav jej dokonca robí manažéra.

Michaella má na svojom konte zatiaľ jeden album s názvom Celý svet. Momentálne bojuje v estevečkarskej pesničkovej šou Eurovision Song Contest 2010. So skladbou s názvom O nás postúpila do semifinále.

Michaella a jej singel Správa vo fľaši je v aktuálnej hitparáde z top stovky v ankete IFPI (Medzinárodná federácia fonografického priemyslu) na 14.mieste zo Slovenských skladieb a na 61. mieste z celosvetových skladieb. Viac sa o speváčke môžete dozvedieť v utorok o 13:30, kedy bude online!

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!

Rozhovor

13:00:38 - otázka od: Jaro Cau ako sa maš Ahoj, veľmi dobre, ďakujem :O)

13:02:33 - otázka od: Miro Ahoj Miška , skusas zo svojou pesnickou prerazit aj dalej ako do semifinale ,mas nejake smelsie plany do buducna ? drzim paleeec , papa Ahoj, áno, samozrejme mám plán, na ktorom zakladám :O) budeme sa snažiť , ďakujem .

13:04:35 - otázka od: Matko Caf, o tebe pocujem prvy raz , daj nieco o sebe pripadne daky link na tvoju hudbu. www.michaella.eu a teším sa, že si sa o mne niečo dopočul :O) pozdravujem

13:05:49 - otázka od: Vik Michaella ako mohla postupit?Och ! Hrdza je naj naj naj lepsia !Velka skoda,ze ju diskvalifikovali!ÁÁÁ! Ano, Hrdza je vyborna . Aj mna to mrzi :(

13:06:26 - otázka od: Silvia Ahoj, tak aké pocity máš zo štvrťfinále ? Celkom prijemne, dakujem za opytanie, tesim sa .

13:08:15 - otázka od: solnicka ahoj.pamatam si Ta este z "Bernolacky", myslim, ze Ti bola triedna Jakubcakova..uz vtedy si mala blizko k hudbe-Spice girls a tak ;-) drzim palce, nech sa dari a Presov forever!:) Juuuuuuuuuuuuuj, stare krasne casy, velmi dobre spomienky :O) ano Spice girls :O) sranda, bola som Mel C :))))))

13:08:39 - otázka od: matkaaaa si supeeer:-* dakujeeeeeeeeeem, mami? to si ty? aj ty si super :O)

13:09:38 - otázka od: bossino Ahoj Michella, prajem pekny den... Nie si nahodou rodina s Adelou Banasovou, vyzeras ako jej sestra? Ahoj, nie niesom. Vela ludi mi vravi, ze sa podobame, tesim sa ?O) ved Adelka je krasna zena :O)

13:10:49 - otázka od: Julia Ahoj Michaella. už vieš čo budeš mať v semifinále oblečené? Ano, viem, nieje to nic extra, ziadna roba, ale viac neprezradim. Hlavne budem oblecena v tom, v com sa citim dobre :)

13:12:06 - otázka od: svetlana Ahoj, Preco si sa neprihlasila aj vlani a komu si fandila? Ahoj Svetlanka, prihlasila som sa a skladbu, ktoru si nevybrali rotuje momentalne v radiach. A fandila som Robovi Opatovskemu, tak ako aj teraz :O) kvalitny spevak.

13:13:49 - otázka od: adriana Dobry den, vraj ste naspievali duet s Mirom Jarosom. Kde sa da vypocut a ako sa vola? Ktori traja ucinkujuci postupia v nedelu podla vasho nazoru? Dobry den, nie nenaspievala som duet s Mirom Jarosom, ale s Robom Pappom. V nedelu postupia 6ti, a mam par typov :O) ale necham si ich pre seba :O)

13:15:57 - otázka od: denis ahoj.chcem sa spytat,aky parfem pouzivas?a aku spevacku zo zahranicia mas najradsej? Nemam jednu znacku, pouzivam to, co sa mi prave paci :O) pytas sa preto, ze ma chcem obdarovat? tak potom DKNY :O))))) srandujem samozrejmeeee :O) ale mila otazka. Mam rada Ciaru a Beyonce, ale paci sa mi aj Lady Gaga, ci Madonna.

13:16:51 - otázka od: Rišo Chcem sa opýtať čo máš spoločné s Robom Pappom, ked máte spoločné priezviska? Ste manželia, alebo rodina? Držím palce v semifinále. Dakujem pekne za podporu a s Robkom Pappom mame spolocny duet, ktory sa nachadza na mojom debutovom albume, a niesme rodina :O)

13:17:03 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? Som, ale nie vzdy :O)

13:17:22 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? velmi :O)

13:17:51 - otázka od: Pipo Máš radšej tenisky a ponožky alebo plážové žapky a bosé nohy? do fitka v teniskach a na plaz najradsej bosa .

13:18:14 - otázka od: Peter V ako vzťahu si s Robom Pappom? v priatelskom , niesme rodina .

13:19:43 - otázka od: Paloma Čo očakávaš od Eurovízie? Neocakavam nic, pretoze nam tam nic zadarmo nedavaju:O)))))))))))))) ale samozrejme sa tesime z postupu a v nasom zaujme je dobre sa odprezentovat:O)

13:20:47 - otázka od: Zuzana Ahoj Miška ako sa ti pozdáva slovenská hudobná scéna? Fuuuuuuuuu, no nemyslim si, ze sme na tom az tak zle :O) ale zacinam mat pocit, ze tu chyba kus Ameriky :)

13:21:25 - otázka od: Karci22211 Aký máš rada šport? Na skole som hrala basketbal, takze ten milujem a aj ho v lete hravame.

13:22:06 - otázka od: Roman Štadler Plánuješ vydať CD? Jedno je uz na svete, krasny datum 10.10.2009 vysiel moj debut s nazvom Cely svet.

13:23:15 - otázka od: Otec Stanislav Plány do budúcnosti? Koncertovat, hranost v radiach, nahravanie albumov a tesit ludi.

13:24:14 - otázka od: Jana Ahoj držím palčeky Ahoj, dakujem, ale ak mi budes drzat palceky tak nebudes moct smskovat :O)))) dakujem za podporu :O)

13:24:47 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? Pop a rnb, ale paci sa mi aj dobra a kvalitna rockova hudba.

13:25:27 - otázka od: Tajný ctiteľ Aký typ muža sa ti páči? Vysoky, modrooky svalovec :O) ale nie, neviem, u mna su dolezite sympatie :O)

13:25:43 - otázka od: Tomáš Ahoj tvoja pesnička je pekná drž sa. Ahoj, dakujem, aj mne sa paci :O)

13:26:34 - otázka od: Nika Ahoj. Komu by si dopriala víťazstvo v Eurovizií. Kto má nato aby reprezentoval Slovensko. Myslíš si že máš šancu aj ty? Mne sa skladba páči. Myslim, ze sanca je vzdy :) a pacila sa mi skladba Roba Opatovskeho :)

13:28:10 - otázka od: Nikinka12 Ahoj Miska pesnicka O nas je velmy pekna a zaujimava.Dala by si mi malu radu? Paci sa mi chlapec ale on ani nevie ze existujem. Bojim sa ho oslovit. Co mam robit ? Ahoj, nauc sa skladbu O nas a odspievaj mu ju pod okienkom :O) je o nas, takze aj o vas :O) v kazdom pripade ho oslov :O) juuuuuuuuuj, to preco take otazky? :O)))

13:28:27 - otázka od: Nikinka12 Prajem vela stastia. Aj ja si ho prajem :O) velka vdaka.

13:29:55 - otázka od: milan ahoj miska.. chcel by som sa ta opytat... na kapelu.. s ky m hrajes.kde je mozne ta vidiet... a ake mas ciele... Moje ciele su veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkeeeeeeeeeeeeeeeeee :O) hlavne chceme vela koncertovat, a moja kapela? tak : Edko Kiss, Brano Kociov, Tomas Fedorcak, Marcel Kokincak, Rasto Papp a Anton Hasko.

13:31:46 - otázka od: kristina Ahoj Miska, mam jednu otazku, niesom sice ziadany profik, ale pocujem dobre, akoto, ze v sutazi postupili aj spevaci, ktorí spievali falosne? ak sa nemylim ty a este zopar vas tam spievalo velmi pekne, ale prekvapilo ma, ze postupili spevaci, ktorí niesu spevakmi. juuuuuuuuuuuuuj, no tak je to mozne :O) neviem ako ti mam odpovedat, jednoducho su tam a nic s tym neurobime, ale aj majster tesar sa utne, tak to odpustme :O) aj ja sa budem viac snazit, nervozita robi svoje.

13:32:35 - otázka od: Karci Cau Michaela. V podstate nemam ziadnu otazku a ak aj, tak si tu medzi tymito urcite najdem odpovede na to, co ma zaujima, chcel by som ti len povedat, ze ti velmi fandim aj ked si mi bola absolutne nesympaticka este ked si vystupovala v iných sutaziach, bol som na tvojom koncerte v Metre kde si mala aj svoju kapelu a spoznal som ta v uplne inom svetle a mrzi ma, ze som tam siel s tym, ze som ta odpisal, nie ako spevacku, ale ako osobu. Tymto sa chcem ak dovolis trosku ocistit aj ked sa vobec nepozname :), pretoze si velmi mila, usmievava a krasne spievajuca zena, a hlavne sa mi velmi paci, ze si kvalitna spevacka a tym koncertom si mi ukazala, ze je pravda to co sa vravi, neposudzovat knihu podla obalu :) fandim ti, a mam dokonca aj tvoj album, je vyborny , blahozelam a drzim palce. Pesnicka O nas je krasna, pamatal som si ju po prvom vypocuti na youtobe , zdravim ta. Drz sa . Jezis, dakujem krasne, velmi si ma potesil a milo prekvapil :O) velmi sa tesim a dakujem. Budem sa usmievat nadalej :O)))))

13:33:59 - otázka od: Ulbrichtova.e dobry den mate neskutocne krasny hlas , urcite vam poslem SMS-ky velmi si zelam aby ste postupili s uctou Dochodkyna Hronovce Dobry den teta :O) velmi sa tesim a dakujem. Je velmi prijemne odpovedat na taketo otazky ale asi sa opakujem, ked stale dakujem :O)

13:34:39 - otázka od: Marian s kym na slovenskej scene by si chcela spolupracovat? a kto je tvoj hudobny idol...(všeobecne) Michael Jackson je kral.

13:35:29 - otázka od: Mirko ako hodnotíš svoje ucinkovanie v ESC 2010... ako to vidis dalej? Biedne :( ale nieeeeeeeeeeeeeeeeeee, nevidim to zatial nijak:O) neviem, asi sa mi lepsie bude hovorit az potom :)

13:35:42 - otázka od: Mishka co ti najviac pomaha pri odburavani stresu pred vystupenim? :O) Hrusticka :O)

13:36:04 - otázka od: Janka Strasne Vám fandim... a stale si vas rada popocuvam... mas prijemnu kapelu... fajna muzicka... tesim sa.. dakujem pekne, tesim sa s tebou .

13:36:22 - otázka od: Ella kedy by si sa chcela pustit do prace druheho albumu? uz coskoro, tento rok zacneme :O)

13:37:48 - otázka od: Majka Myslis si ze je spravodlive ked Kristinu hraju skoro vsade, este aj v Panelaku si ju spievaju a iných interpretov nikde nepocut? Kym nebola skladba odprezentovana pred 1.oktobrom myslim, ze nema cenu to riesit. Je to o menezmente a kontaktoch.

13:39:50 - otázka od: Ludka ako sa pripravujes na semifinale? mas nejake specialne metody?urcite si nervozna...maj sa Ano, som, velmi :O) ale zvladli sme aj horsie, takze zvladneme to aj ked sa to lahko pise a skutocnost bude ina, ale nemam metody, z obyvacky mam docasne zariadene studio, takze susedia maju radost :O) toto je moja terajsia priprava :)

13:40:22 - otázka od: Klarka si fajn baba ... velmi ti drzim palce, tvoj album je uzasny dakujem za sprijemnenie chvil pri pocuvani dobrej hudby,drz sa...cakooo :DDDDDDDDDDDDDD aj ty si urcite fajn baba. cakoooo

13:40:56 - otázka od: zvedavy chalosko holis si prirodzenie alebo preferujes prirodu? Nooooo, my tu dnes mame celkom teplo a verim, ze v sobotu budu dobre cesty :DDD

13:41:30 - otázka od: ing. lubos posles mi fotku s podpisom? aj mi prosim prilep jeden svoj vlas na nu :D jasne, ze poslem, napis adresu na manager@michaella.eu a je tvoja :O)

13:41:55 - otázka od: miro ahoj .chcem sa spat ci sa ti paci kristina horehronie..drzim palce Ahoj, ano, paci:O) dakujem

13:42:48 - otázka od: Peto S kym zo semifinalistov vychádzas najlepsie? poznáte sa navzájom? Ano, pozname sa takmer vsetci :O) a naj? Renatka Conkova, Miro Jaros, Petra Humenanska.

13:43:12 - otázka od: Janka Si na Facebooku? Ako ta najdem? Som, takze kto hlada ten najde :D

13:44:04 - otázka od: paplonik kto je ten cernoch kto na svojom cedecku ktory spieva v skladbe cely svet???a si fajn baba????? Ahoj, ano som fajn baba :D a ten cernoch je z Vysneho Hrabkova :O) a vola sa Jozo Budkovic :O) )))))))))))))))))))))))))))))

13:44:22 - otázka od: Marta Jeleň alebo tuleň? Macka a kacka, teda nieco medzi tym :D

13:44:43 - otázka od: timer kedy uz vypadnes? a kto si vlastne? Este hodku a padam, neboj nic, a som faj baba :O)

13:44:52 - otázka od: kissable posielam ti pusinku davaj hed :O)

13:46:28 - otázka od: love nemyslis ze eurovizia je viac o peniazoch ako o spievani???nemyslis ze mnoho postupujucich na cele s Miklom su v semifinale pre uplne nu vec ako je spievanie???? a to ma strasne mrzi ze kvalita superi s peniazmmi... tak dufam ze vas ludia posunu neviem ci mate peniaze.. ale si dobra... mas nato dostat sa do finale..... sice nie do osla.. ale do finale urcite...ppapap drzim prsty v nedelu... Aj ja si myslim:O) peniaze nemam, pretoze som bola na rohliky a sunecku, ale do Norska idem :O) lyzovat :O) ale inak mas uplnu pravduuuuuu :O)

13:47:16 - otázka od: Milan Ahoj Michaella! Chcel by som ťa poprosiť o zaslanie tvojej podpiskarty s podpisom a venovaním. Ďakujem. Milan Kuna-ml,Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš Manager@michaella.eu zasli mi este raz tvoju Adresu :O)

13:49:07 - otázka od: Erik kde najbližšie budeš vystupovař? Piatok 12.2 v Presove a 15.2 Praha :O) prides?

13:54:30 - otázka od: Janko budeš do semifinále niečo meniť na svojom vystúpení? máš pripravené tanečné kreácie, alebo iné odvážnejšie kúsky? páčiš sa mi, nechceš si ma vziať za manžela? No ja uz manzela mam, ale keby som sa rozhodla ho menit, tak urcite za teba :O) a nemam pripravene tanecne kreacie a odvazne tanecne kusky :O) ale urcite to nebude rovnake ako vo stvrtfinale :O) tesim sa .

13:56:24 - otázka od: Marek Ahoj Michaela..Co ta motivuje v tvojej praci a co robis so sebou ze vyzeras tak super? Motivuje ma posun a radost z prace ktora ma bavi :) a chodim behat :O) nic ine za tym nieje, dakujem za lichotku :)

14:00:41 - otázka od: kvetináč aka je tvoja celozivotna filozfia.. take motto.... a vhudbe?? akym stylom chces ist??? Motto? doprajme si :O) a v hudbe? asi to moze platit aj pri tom, nie?

14:01:07 - otázka od: špenát co takhle dát si špenát........ milujem spenat, kludne si dajme :O) ale neskor, prave papam :O)

14:02:02 - otázka od: romscho Ahoj miška, páčila si sa mi už v speváckej súťaži Môj najmilší hit, držím ti palce v Eurosongu aj ked viem že to budeš mať ťažké, tvoja piesen je šitá tak na Slovensko, ale som rád maš peknú farbu hlasu, Sme na Slovensku :O) a ano, mas pravdu, je sita pre Slovakov :O) dakujem

14:03:49 - otázka od: Juraj ahoj Michaella, neplánuješ pesničku O nás spievat aj v inom štýle. Aho Juraj, prave sa dokoncuje remix na tuto skladbu, takze si budeme moct aj zatancovat :O) Remix : Michaella feat. YBA1- O nas ( Randy king mix)

14:05:02 - otázka od: kefan.sk mas rada oralny sex? Cestarov zase prekvapila zima, pochopis to?

14:05:38 - otázka od: Daniela Miška, si SUPERRRRR! Držím Ti palce a pošlem Ti SMS, lebo sa mi veľmi páčiš. Veľmi dobre poznám a týmto pozdravujem aj Tvoju mamku, ktorá je tiež super a chcem sa opýtať aké je Tvoje obľubené jedlo... Kolozvarska kapusta je number oneeee :O) a dakujem, pozdravim :O)

14:06:16 - otázka od: Mirusko Budes samodržať na nohách ? Lebo ja Ti samodržím palce :))) a Samo tam bude? :)))))))))))))

14:07:17 - otázka od: new... kto je tvoj stylista???sama sa stylujes?? a kde nakupujes?? ja sa upravujem sama, a mam jeden oblubeny obchdik :O) neprezradim, ale pozna ho Cely svet. Teda podla mna.

14:07:49 - otázka od: zajko lapajko ake mas uchylky...a zlozvyky... Fajcim, tajne ale malo :DDD a uchylku? upratujem aj ked netreba :)

14:08:29 - otázka od: Branko Kociov Ahoj, kedy uz zacneme pracovat na novych veciach ??? :D Uz Branko, vo stvrtok zaciname, a prid nacas, a inak, dakujem za to pozvanie na party, super bolo :D

14:08:59 - otázka od: Martin chodiš behat? a behaš aj za chlapmi? Nie, skor vedla nich, na beziacom pase :O)

14:09:10 - otázka od: peťo kedy pijeme v avalone Zajtra? :D

14:09:57 - otázka od: Jimmy a Jandy Ahoj, to som ja Jimmy a dnes mam narodky. A jandy dostal novy mobil. Sme tvoji fanuskovia. Uaaaau. papa cmuk Ahoj, vsetko najlepsie a gratulujem k novemu telefonu, ako darcek ti zaspievam v nedelu, dobre?

14:10:23 - otázka od: este je tam michaela? co by tu jedla :D ano, som tu :O)

14:11:49 - otázka od: domisala Ahoj ,o)...pesnička je velmi pekná, aj žáner hudby sa mi páči, ale je aj dost velká konkurencia, nemáte v pláne nejako prekvapiť v buducom kole, niečo čo dostane publikum, divakov, teraz už nebude ist len o piesen, ale aj o to ako sa predat...???...Ja osobne budem velmi drzat palce a budem velmi rada, ak postúpite čo najdalej tak sa drž,o)prajem vala šťastia! Ahoj, dakujeme za pochvalu a myslim ze aj tak je dolezite co najlepsie sa odprezentovat.

14:12:48 - otázka od: Branko Kociov Ahoj Miska, ja sa chcem spytat, ze kedy zacneme skusat a pripravovat material na novu dosku. Tvoj verny gitarista Branko ! :D Branko? uz som ti odpovedala. Vo stvrtocek :D

14:13:14 - otázka od: maros ahojko,miska,drzim palce v sutazi :-)..a dnes opat podporime....Maros - Frontinus :-) juuuuuuuuuuuuuuj, ahoj Marosko, dakujeme krasne :O)

14:13:22 - otázka od: roman este je tam michaela? este som tu :D

14:15:03 - otázka od: Andrea Ahoj Michaella, ja by som sa chcela opýtať, že či si nerozmýšlala nad tým, že by si napr. robila kuchárku alebo opatrovateľku... teda lepšie ako spievať, lebo spevákov je tu xy... ale oblasť gastronómie nieje presýtená a o sociálnej oblasti ani nehovoriac... čo ty na to?? Ahoj Andrea, no poviem ti pravdu,myslim, ze by ma bavilo robit casnicku, pretoze aj to je praca pri ktorej sme v styku s ludmi :O) ale ja sa teda budem venovat tomu spevu, este aspon chvilu :O) dobre? :O)

14:15:37 - otázka od: mufinka Michella,si veľmi sympatický človek a máš prekrásny hlas,držím ti palce.Máš na to :) Musim zase dakovat a dakovat, velmi sa tesim :O)

14:16:26 - otázka od: lubomiir kedy si mala prvy sexualny zazitok? vcera nieco slo v Panelaku, bozkavali sa, to je ono? ci zase nic? :DDDD sex az po prvom dietati :DDDD

14:17:06 - otázka od: Simona Kde je možne si vypočut ten remix? Bude urcite nahodeny na youtobe, ale este nieje dokonceny, Simonka, vydrz par dni :O)

14:17:41 - otázka od: Janko Hrasko Nebola si nahodou v Superstar s takou dokrutkou v ktorej si rozplakala mamu uz neviem akou pesnickou? Btw drzim palce na jurovižn. Nooooo, vies, ze nepamatam? bolo to uz davno :O) ale ano, bola som :D a dakujem

14:17:56 - otázka od: ivo ahoj a ty si kto? Michaella a ty?

14:20:15 - otázka od: ivo ahoj si este tu? ci uz ani welmi nie Ahoj, som este tu.

14:21:08 - otázka od: lubosko chcel by som si Ta zobrat za zenu, som inteligentny, vzdelany, zabezpeceny, dve auta, chata, byt v centre..prosim Moj manzel ma to iste, neoplati sa mi rozvadzat sa :O))))) nenapisal si, ake mas cislo topanok, to moze rozhodnut :DDDDDDDDDDDD

14:21:37 - otázka od: anonym no čavelo miška kedy pijakujeme v avalone Anonym? ja nepijem s Anonymom :O)

14:22:36 - otázka od: ivo no ja som vlastne nikto..a preco sa vlastne pišes s dvomi L? A preco sa ty pises ivo? a nie Ivo? Michaella je moje umelecke meno :O)

14:23:01 - otázka od: jakub kde si bola v lete na dovolenke V Chorvatsku.

14:23:12 - otázka od: mikeš zamiloval som sa :) do koho? do pesnicky?

14:23:52 - otázka od: Jan Ahoj! Neuvazovala si nad tym, ze si das zvacsit prsia? Alebo si (resp. Tvoj priatel) spokojna s tym, co mas?:-) Jano Ahoj, nie neuvazovala, su to vyhodene peniaze a davaju si ich robit zeny, ktore maju malo sebavedomia :O)

14:25:03 - otázka od: ropucha Ahoj, dufam, ze je ti to jasne, ze na Kristinu nemas ani hlasovo, ani kvalitou pesniciek a vyzorom ani nevravim.... skus spievat po plesoch, alebo svadbach, tam je to jedno.... To nech posudia odbornici . Inak mas pekne meno .....

14:25:33 - otázka od: ten druhy nemyslis ze je ten branko kokotciov niekedy nevystaty???? to je moj nazor....poznam ho uz dlhsie..a jak pribral teraz ... nemyslis?? Juuuuj, ano, pribral, ale inak je fajn chalan .

14:26:23 - otázka od: Lubomir Neplanujes sa presadit v zahranici? mala by si uspech, som si isty :* Pomaly dalej zajdes, vsetko bude :O) som rada, ked si si isty :)

14:27:17 - otázka od: erika ako sa mas mas psa ako sa vola nie nemam, ale keby som mala, volal by sa Peto :O) a manzel sa pocita za domace zvieratko? tak teda mam :O) ale ja netusim, co je to za zviera :DDDDDD

14:27:54 - otázka od: Ivana ahoj Miši :) ja som sa len chcela podakovať za tú včerajšiu opravu na fb :D už sa polepším xixi ... inak držím prstíky aj dalej,a do nedele dobíjam kredit :D papa Ahoj Ivi, nemas zaco, ale mala som nutkanie :O) a dakujem

14:28:09 - otázka od: ropucha Preco neodpovedas na moje otazky? Ako pozorujem, len na prijemne otazky odpovedas... Odpovedala som.

14:28:24 - otázka od: avatar no ahoj miška, tak kedy opakujeme avalon Navrhni a ide sa .

14:29:45 - otázka od: Bibiána Šabeková Ahoj Miška, neviem, či sa pamätáš som, tvoja učiteľka zo škôlky. Už vtedy si bola talentovaná a okrem toho, že si pekne intonoval si bola aj pohybovo veľmi talentovaná. Bola si výnimočná tým, že si mala "svoj svet". Máš ho aj teraz? Dobry den :O) velmi sa tesim, ze ste tu :O) a ano, mam teraz svoj svet a tesim sa z neho, dokonca svoj album som pomenovala Cely svet.

14:30:07 - otázka od: michaela Ahojky..... sme menovkyne.... :-) :-) :-) Držím palce si moja favoritka.....aj s dalšími... :-) :-) :-) Aj ty si Papp? dakujem pekne,

14:31:11 - otázka od: michal ahoj Miiišo.. vezmes si ma? :)))) vezmem

14:32:20 - otázka od: andrea Miška nechceš investovať viac do svojho zviditeľnenia sa?? pretože o tebe počujem teraz prvýkrát... co ma prist pride samo, robime co sa da, ale nechcem byt rychlokvasena hviezdicka, ktora zaziari len na chvilku a potom zhasne, takze krok po kroku :O)

14:32:44 - otázka od: Fero Ahoj ako sa ti spieva Ahoj , dobre sa mi spieva, velmi dobre, dakujem.

14:34:24 - otázka od: andrea No Michaela, musím ti povedať, že to asi nebude najšťastnejšie riešenie, myslím ten spev v tvojom prípade...Skús radšej vážne tú čašníčku... hm?? eeeeeee, ja pocuvam len odbornu verejnost. Prepac, sklamem ta. Budem spievat nadalej.

14:34:44 - otázka od: anonym tak aspoň môžme isť na obed????? Na obed je uz neskoro :O)

14:35:09 - otázka od: monika Ahoj Miska, aky je Tvoj oblubeny parfum? Vela uspchov Ti prajem uz som pisala, ale ok, DKNY ......a ine prijemne vone.

14:37:46 - otázka od: Lenka Ahoj bola si uz v Lučenci??? Ahoj, bola, bola.

14:38:45 - otázka od: falzet obdivujem tvoje falzety... prijemne ... prirodzene... vkusne.... dakujem, budem sa snazit.

14:39:09 - otázka od: monika ahoj miška,držím ti palce aby si to dotiahla v kariere čo najdalej.neviem či si na mňa pamätáš ale poznáme sa zo školy(základky) ale aj mimo školy. dakujem, dakujem, dakujem

14:39:31 - otázka od: matkaaaa ty si sa pitala ci som mami :P..nie nie ..mosno za 15 rokov :P tak si Maťka :O)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu