Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Aneta Langerová: Médiá vás vynesú a potom vás zase zhodia dole

Aneta Langerová bude koncertovať v sobotu 10.11. v Bratislave Zobraziť galériu (16)
Aneta Langerová bude koncertovať v sobotu 10.11. v Bratislave

Česká speváčka Aneta Langerová sa v rámci svojho turné k aktuálnemu albumu Dotyk predstaví aj slovenským fanúšikom. Pri tej príležitosti bude Aneta online na Bleskovkách.

Oproti plánovanej trojici koncertov Aneta tour 07 v Košiciach, Banskej Bystrici a Bratislave, sa Aneta napokon predstaví len jedným vystúpením - v sobotu 10. novembra v Bratislave. Česká časť turné vyvrcholila 25. októbra v Prahe.

Počas takmer dvojhodinového vystúpenia sa môžu fanúšikovia, okrem dvadsiatky piesní z oboch albumov, tešiť aj na svetelnú šou doplnenú projekciami, na ktorých príprave sa podieľala i sama Aneta. Prípravy podľa jej slov trvali tri až štyri mesiace. "Snažila som sa čo najviac zapojiť do prípravy hudby, pretože ma bavilo robiť aranže a rôzne spájať pesničky," spresnila Aneta.

Koncertné úpravy piesní, ktoré pre fanúšikov pripravili, sú podľa nej "omnoho živšie a energickejšie", i keď nechýbajú ani pomalšie pasáže. "Sú tam samozrejme aj jemnejšie piesne, ako napríklad Hříšná těla, křídla motýlí, Voda živá, Němá z nového albumu alebo Jiný sen, ale ten zvyšok je, dá sa povedať, rockový koncert," prezradila.

Aneta dlho túžila mať na svojom koncerte huslistu alebo huslistku, aby jej pomohli zvýrazniť atmosféru a emócie piesní. Na turné ju preto sprevádza mladá džezová huslistka Anna Mlinariková, ktorá si vďaka spolupráci s Anetou skúsila pop-rockový koncert. "Je to veľmi zaujímavé pre ňu i pre nás - myslím si, že v muzike to vytvára zaujímavé kontrasty," podotkla Aneta na adresu 27-ročnej absolventky bostonskej Berklee College of Music v odbore džezové husle. Na koncerte budú Anetu sprevádzať aj mnohí ďalší hostia.

Jedinou zmenou oproti českým koncertom, bude na Slovensku Komajota v úlohe predskokana. Na domácej pôde ju totiž sprevádza česká skupina Roe-Deer.

Bližšie informácie prináša speváčkina oficiálna stránka www.langerovaaneta.cz .

Aneta Langerová odpovedala na vaše otázky v online rozhovore na Bleskovkách.

Rozhovor

11:01:32 - otázka od: jakub ahoj aneta, si velmi dobra spevacka, len skoda, ze neprides do Kosic...preco sa ten koncert nakoniec nekona? Ahoj všem na Slovensko :) tak už jsem tu a vrhám se na vaše dotazy...hned k prvnímu. Do Kosic bohužel letos nedorazím, stalo se par věcí, které zkomplikovaly situaci a opravdu to nešlo vyřešit nějak jinak. Omlouvám se za to, ale brzy naplánujeme jiných pár koncertů, které na Slovensku pojedeme a vynahradíme si to :)

11:04:08 - otázka od: Barbora Ahoj. Ako sa máš? Neplánuješ nejaké turné aj po menších mestách na Slovensku? Ano plánuju, brzy dám vědět, zatím nic není jisté. To, že jedeme jen do Bratislavy je pro mě dost čerstvá informace, takže plánujem a dáme vědět.

11:06:50 - otázka od: Lubomir Anetka, som Tvoj priaznivec. Krásne spievaš, máš nádherné oči, ale prečo tie účesy ? Nemohli by byť trochu "normálnejšie" ? :) asi ne :) baví mě strašně experimentovat a dělat si na tý hlavě vše co mě nebo mou kadeřnici spontálně napadne - je to tak nejlepší - tedy alespoň pro mě :)

11:07:14 - otázka od: Zuzka AHOJ ANETKA? AKO SA MÁŠ? Celkem dobře :) děkuju a vy?

11:08:24 - otázka od: dada cau anet. tvoj prvy album bol vyborny, ale druhy je uplna pecka. len tak dalej, drzim ti palce. To jsem ráda, že dotyk u tebe vítězí, u mě též, teď právě často usedám u kytary a snažím se skládat zase muziku, je to nádherná věc ta hudba :)

11:10:18 - otázka od: dado ahoj Aneto budeš taky koncertovat na Slovensku Ano hned zítra v Bratislavě sobota 10.11. , kdyžtak ostatní info jsou na webu www.langerovaaneta.cz

11:13:53 - otázka od: miso ahoj aneta, ako sa mas?? a ako zatial prebieha turne po cesku? Skvěle se mám i skvěle proběhlo :) byla to velká legrace :) koncerty jsou hodně živý tentokrát, je v nich hodně energie, člověk se tam vyblbne. Já jsem se už konečně uvolnila :) a tak tam lítáme po podiu, je to fajn pocit...v Čechách to byla nádhera, opravdu, je mi po tom už zas trochu smutno, tak zítra to samé, je to už poslední :( no to se nedá nic dělat že, budou další :)

11:14:13 - otázka od: Zuzana SI ZAMILOVANÁ A ŠŤASTNÁ? Jsem nejšťastnější na světě :)

11:14:26 - otázka od: mária nemám otázku len ťa vítam na Slovensku, fandím Ti, máš príjemný hlas a účesy si meň ako sa to len dá, máš na to šišku :)

11:18:06 - otázka od: denisa Ahoj.jaký to je pocit byť zrazu slávna?Hlas máš fakt super.aj keď hudba neni môj štýl.držím palce slavná? nevím nevnímám to úplně tak, beru to jako součást toho co mě baví a pak mi to nevadí, setkávání se očima na ulici s lidmi, který neznám a oni mě poznají - to je někdy celkem legrace, vlastně mě to i svým způsobem baví - příjde mi, že teď lidé hodně respektují mé soukromí a když mě poznají často se jen třeba usmějou, nebo řeknou v rychlosti držíme palce, nebo...jsou milý :)

11:20:01 - otázka od: Dena Túžila si byť speváčkou???Ako sa ti páči v hudobnou šoubiznise??? Ďakujem za odpoveď. šoubiznis - zvláštní to slovo a zároveň i zvláštní obsah...myslím si, že v tom šoubiznese hlavně tady u nás v Čechách je šílený binec..není to na jednu větu, ale ráda bych aby tomu bylo do budoucna líp, protože se mi v něm opravdu nelíbí...

11:21:37 - otázka od: Ola Ahoj Aneta, stretavas sa s nejakymi finalistami z 1.Superstar? Nesetkávám, nějak ta soutěž skončila a pak jsme se každý dal jinou cestou, což je asi normální...

11:25:06 - otázka od: peto cau fesanda, aka slovenska muzika sa ti paci? áno, áno ... dlouho se mi líbila např. jana Kirschner, teď Komajota, která mimochodem bude i na Bratislavském koncertě zítra a jinak třeba taky 7 days to winter - to jsem taky nějak zachytla asi před rokem a zdálo se mi to příjemný, pak některé písně od No name, Zuzka Smatanová atd. Neznám jich zas tolik v tom bude možná ten problém :)

11:25:35 - otázka od: Zuzka HLASIVKY SÚ V POHODE? SI PRIPRAVENÁ NA KONCERT? Naprosto připravená a natěšená :)

11:26:50 - otázka od: betka Zdravím ťa Anetka. Chcela by som vedieť či sleduješ našu III. slovenskú superstar a kto sa ti najviac páči z našich superstaristov. Vďaka. Bohužel nesleduju, nemám tu naladěnou vaší televizi a všeobecně televizi moc nepozoruju,...

11:27:22 - otázka od: marek ahojky, anetka ako sa chystas prezit vianoce a silvestra? pekny den pěkně s rodinou Vánoce a Silvestra pak s přáteli jako každý rok :)

11:28:14 - otázka od: Dušan Anet, musím uznať, že si jediná výťazka Superstar ktorá prerazila. V Žiline som videl drsných chlapov na čiernom tereniaku a na plné pecky im hrala Voda živá - tomu sa vraví totálny úspech. :) tak takový úspěch jsem nečekala, díky za info :)

11:28:46 - otázka od: martina Ahoj :) Mas priatela? Přátel mám opravdu hodně :)

11:30:49 - otázka od: ivka ahoj anetko velmi sa mi paci tvoj styl obliekania a aake mas vlasy super.. ako to robis.. mohla by si mi to niejake tajomstvo povedat ? stala obdivovatelka Spontální chování...nic jiného se na té hlavě neděje, zkrátka co tě zrovna napadne. Žádný jiný recept neznám, kromě teda ještě zručné a šikovné kadeřnice :)

11:31:21 - otázka od: katka si zde? jsem zde :)

11:32:06 - otázka od: fYASKO poznas ZBOROVSKU ulicu v PRAHE ??? ??? ??? ano prečo :) ?

11:33:21 - otázka od: Borkacity Ahoj Anetka ako sa mas? Dnes mame na univerzite v Trencine private party, neprides?Bola by si milym prekvapenim pre vsetkych. :) ráda bych, ale přeci jen je to trochu z ruky :) příště

11:35:42 - otázka od: terezka Ahoooj Anet !! Neplánuješ prísť do Nitry?? S pozdravom baby z polno univerzity .. Si super, drž sa :) Teď plánujeme další koncerty, takže to zatím sama ještě nevím..ale jak jsem psala ráda bych Slovensko navštívila hned jak jen to půjde, třeba i více měst, ale menší koncerty, uvidíme dám určitě vědět - pokud něco naplánujem tak to bude viset na mých webovkách - ještě jednou tedy - www.langerovaaneta.cz

11:36:47 - otázka od: Ľudmila ASi neodpovedáš na každú otázkz tu že? Potom nevidím význam týchto online rozhovorov. Snažím se věřte mi - je jich akorát opravdu hodně a já jsem pouze jedna a mám dvě ruce a jednu klávesnici, tak se snažím opravdu...

11:37:17 - otázka od: pitkin Ahoj Anetko, preji Ti hodne uspechu a krasnej hlas. Kdyz jsem Te poprve zaslech, rikal jsem si pro pana kdo to je ? To snad ani neni mozny, takovej krasnej hlas - v dnesni dobe braku a levnoty. Nemohl jsem fakt uverit. PanBuh nam tady pozehnal a dal nam Tebe, aby jsme se mohli tesit z Tveho hedvabneho zpevu. Vzdy zustan takova jaka si - to je ta spravna cesta k uspechu a klidu v dusi. :) děkuju moc

11:39:06 - otázka od: mata ahoj anetka.. chcem sa opytat kedy prides do Kosic moja mamka ta zboznuje tak sa na teba tesila a teba nikde :) :( dufa ze bude este nejake vystupenie bude? ano ano bude jak jsem psala, brzy se tam objevím, pozdravuj mamku a za zrušené Košice se ještě jednou omlouvám..

11:41:49 - otázka od: Marek Ako si bola spokojna s producentskou pracou Jana Muchowa??? Vybrala by si si ho aj na dalsi album alebo....??? Byla a jsem stále velmi spokojená s jeho prací, je to asi jedinej člověk který ho znám, který tady má opravdu nadhled a jeho práce je srovnatelná s producenty ze zahraničí, skvělý, jsem ráda, že jsem s ním mohla pracovat...

11:43:02 - otázka od: Lucia ahoj,planujes aj nejake vystupenia v Spanielsku? Konkretne v Barcelone? To mě ještě nenapadlo, možná, avšak zatím nevím konkrétní datum, ale chtěla bych se tam i sama podívat...

11:44:46 - otázka od: šifko#89 zaxviLu mi pride BOSCAIOLA pizza, co mas ty tam na jedenie ?!? Zatím nic, právě se pomalu chystám na oběd, kručí mi v břiše, ale ještě tu chvíli budu...

11:45:54 - otázka od: LP CO HOVORIS NA NAJSUPROVEJSIU KAPELKU VSETKYCH CIAS VO SVETE - ***LINKIN PARK*** a poznala si ne kaqpe ??? :P =) :-* diky LinkinPark to je hodně velká vlna energie, nebyla jsem na nich proto nemůžu říct, ale znám nějaké písně...

11:48:41 - otázka od: Karel Ahoj Anet,jak vidíš letošního Slavíka?Myslím že letos by jsi ho zasloužila nejvíc!!! Letos mám asi nejmenší šanci, i když si myslím, že jsem odvedla zatím nejlepší výkon, ale víte jak to funguje... Dotyk není masová deska, mění se mi trochu publikum atd. , nejde o to kdo zvítězí, jde mi hlavně o to, že tam budu moct možná hrát zase živě tak teď dělám vše pro to, aby to bylo technicky možný...

11:49:26 - otázka od: salita ahoj aneta:) podla mna tvoj novy album je super, velmi sa mi pacia texty:)) prajem ti vela stastia do dalsieho zivota:)))pa :) díky

11:51:05 - otázka od: Marek Vsimol som si, ze tvoj album masteroval Tony Cousins (Verve - Urban Hymns, Massive Attack - Blue Lines), nemala si urcity strach alebo si to brala skor ako skusenost pracovat s takymto hudobnym magom??? zkušenost velká :) bylo to fajn setkání a je to hrozně milej pán, žádnej nafoukanec, chvíli jsme si tam povídali, bylo to neuvěřitelný co z něho padalo, kolik toho už za sebou má, neuvěřitelný...

11:54:12 - otázka od: martna Ahoj,co říkáš na ten mediální humbuk,který se v poslední době kolem tebe strhl???Přijde mě to jako kdyby nejednou bylo všechno co uděláš špatné?? To je no, ale s tím se nedá nic moc dělat, média vás vynesou a pak vás zase shodí dolu a takhle je to furt dokola, musela bych se s nimi začít soukromě přátelit a pak by dali pokoj, ale to opravdu asi nikdy neudělám, děsí mě ta představa...je to jen bublina, která zase splaskne, akorát nám to trochu ublížilo, ale to nevadí...tak to chodí - když se jich na to zeptáte - co opravdu se vám nelíbilo na koncertě, tak vám odpoví - nemůže stále jen chválit, to už se neprodává...co s takovými lidmi chcete dělat ??? sama nevím a tak se tím nezabývám a dělám vše tak jak nejlíp umím...

11:55:48 - otázka od: Marek Uz si pocula novy solovy album Michala Hruzy (Bila velryba), pacil sa ti alebo jeho predosle pociny s Ready Kirken ti viac sedeli??? Poslouchala jsem to a líbí se mi to určitě o něco víc než Ready Kirken...

11:57:27 - otázka od: martina Zdravím Anet,jak moc se ti zlepšila angličtina,za tu dobu co s tebou Hraje Jon Benett a Sebastien Richards??? Trochu ano..člověk musí mluvit a mluvit a vysvětlovat co a jak si představuje, myslím že mě to už konečně přeneslo přes ten blok "nesmím mluvit, abych neřekla něco špatně "tak to už je snad pryč..:)

11:59:51 - otázka od: Victor Ahoj Anetko Dosť si zjemnila,je tam cítiť nejaký sentiment,sklamala si sa vo vzťahu? Zjemnila jsem se, ale není to pro mě věc negativní, ale pozitivní...celý dotyk je pozitivní - tzn. má pro mě v sobě naději, východisko, je jako podzim - člověku příjde depresivní, přitom má tak nádherné barvy, které jsou veselé...

12:01:16 - otázka od: miki Ahoj Anet:) moc sa mi páčil prvý album a aj druhy ma niečo do seba myslim že čo sa textov a zvuku týka nič originálnejšie som už dávno nepočul prajem ti vela vela dobrých pesničiek neuvažuješ naspievať niečo po slovensky ? : ) :) To nevím jak bych na tom s tou slovenštinou byla...??:) Je to nádherný jazyk to jo a je hodně příjemné ho poslouchat v hudbě, ale nevím jestli bych to zvládla...to byste mě to museli nejdřív naučit...:) díky

12:01:41 - otázka od: karel zdravím Anet,bude s tebou zítra vystupovat i Radim Vojtek??? ano bude, jede s námi a moc se na Vás těší :)

12:01:49 - otázka od: Ria Ahoj Anetka. Robíš skvelú hudbu a prajem Ti,aby ti to vydžalo čo najdlhšie. :) díky

12:02:36 - otázka od: Jamuna Ahoj Ani! Veríš v reinkarnácii, teda v dalsom živote? čo by si chcela byť, a čo určite nie? :), vdaka chtěla bych být zase člověkem a naučit se a poznat v dalším životě zas jiný úhel pohledu než mám v tomto životě...

12:03:08 - otázka od: katka ahoj anetka, aky dalsi bude tvoj album poprock alebo melancholia??? Budu se snažit o poprock, chytla jsem takovou slinu teď :) uvidíme...

12:03:49 - otázka od: Marek Na rozlucku ti chcem popriat hodne stastia, vela uspechu a osobneho naplnenia!!! A s tymi neprajnikmi si tazku hlavu nerob..zavist je a aj este dlho bude v mode!!! :):) (uvidime sa mozno na koncerte:) ok děkuju :)

12:05:02 - otázka od: pletikosa Ahoj Aneta, mam jednu otazocku. Moj dobry kamarat Janko Mren tvrdi, ze sa s Tebou pozna. Vraj ste spolu chodili do folklorneho suboru. Naozaj sa poznate? Vdaka za odpoved Janko, Janko, Janko...jednoho Janka znám, ale určitě jsem s ním nechodila do folklorného suboru...tak nevím, možná ano, třeba měl nějakou přezdívku..???

12:05:38 - otázka od: Katka Zdravim Anetko,musim rict,ze si presne ten typ spevacky,ktere hlas muzu porad:)a nejen hlas.Jsi sama sebou porad,skladas hudbu ,kterou sama prozivas a to je uzasne.Tvuj prvni album je skvely,posloucham ho casto,druhy taky tak.Preju hodne uspechu a zustan takova jaka jsi:)Pá Pá Káťa :) děkuju

12:09:03 - otázka od: Zuzka NEJDEŠ NA OBED? Už běžííííím :) moc Vám všem děkuju za dotazy a přání, který jste mi sem dnes posílali, bohužel jsem nestihla na všechny odpovědět, protože jich bylo opravdu hodně...snad příště, tak se nezlobte. Mějte hezký den a těším se dovi zítra v Bratislavě - bude to fajn večer. Těším se, díky a mějte se :) Anet

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu