Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fešná superstaristka šokuje: Rozmýšľam o plastikách!

Natálie Kubištová bude online v utorok o 7:45. Zobraziť galériu (2)
Natálie Kubištová bude online v utorok o 7:45. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nie je spokojná?! Natálie Kubištová (19) sa ako prvá finalistka musela v nedeľu rozlúčiť so šou SuperStar. Vyradená speváčka preto odpovedala na otázky v našom online rozhovore. V ňom dostala niekoľko komplimentov na svoje prirodzené prsia. Mladá Češka ale vzápätí šokovala vyhlásením, že ešte pouvažuje o plastických vylepšeniach.

Speváci, ktorí svojím vystúpením v semifinále presvedčili, sa v nedeľu predstavili v prvom finálovom kole (viac info TU!). To bolo venované skladbám, ktoré obsadili prvé priečky svetových hitparád. Pravidlá sú však neúprosné a v súťaži mohli pokračovať už iba jedenásti.

Čierneho Petra si počas večera vytiahla Natálie Kubištová. Jej prevedenie skladby od speváčky Pink s názvom Rise Your Glass bolo natoľko slabé, že ju diváci poslali domov – na jej konto dorazilo najmenej esemesiek. Rovnaký názor mali aj odborníci. Preto mladá Češka v utorok odpovedala na zvedavé otázky v online rozhovore. Tie najzaujímavejšie z nich dokonca položili Natálii moderátori rannej šou ZOO na Európe 2 vo svojom rannom vysielaní.

Prečítajte si, ako nádejná speváčka reagovala na komplimenty, ktoré si vyslúžilo jej poprsie. Dozviete sa tiež, aký je jej vzťah ku Karolovi Komendovi.

Zoznam skladieb, ktoré zazneli v prvom finálovom kole SuperStar, nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

26.03.2013 08:59 - otázka od PZNT
Mohla by si pridat nejake dalsie FOTKY na tvoju FAN-STRANKU a aj nejaky ten VIDEO POZDRAV? Dakujem aj za ostatnych!!! Pavol
Ahoj :) jakmile budu mít vice času, budu se o svoje fan stranky starat o neco vice a urcite pro vas fanousky natocim nejake to video. Moc vam vsem dekuji za mile otazky, chvalu a prani do budoucna. Preji vsem krasny den a vsechno dobre :) s pozdravem Náťa :)
26.03.2013 08:57 - otázka od Rebeka
Ahoj Nataly, ja by som sa chcela opýtať, akú pesničku by si spievala v ďalšom kole?? Mne sa tvoje vystupovanie aj spev páčili a držím Ti palce do budúcnosti, lebo viem že o tebe ešte bude veľa počuť ;) veď vypadnutím sa nič nekončí, práveže sa začína ;)
Ahoj Reb :) zpívala bych Anna K Nebe, pekna pisen, ale zazpivam ji alespon doma a asi natocim na nejake video :) dekuji moc, tesim se z tve podpory :)
26.03.2013 08:56 - otázka od Nikol
Ahoj Natálka ,držala som ti veľmi palce a je to veľká škoda, že si vypadla. Chcela by som sa ťa opýtáť či ste v Superstar boli dobrý kolektív a či ste sa navzájom podporovali ??? Máš úžasný hlas :)))))
Ahoj :) mockrat dekuji, posilam pozdravy a potvrzuji, ze jsme se opravdu smelili do jedne velike kamaradske party :)
26.03.2013 08:56 - otázka od Norbert
Drahá Natálka hrozne moc ďakujem za Tvoju odpoveď a nech sa Ti v živote len a len Darííí...:-)
Neni zač, ja tatez dekuji :)
26.03.2013 08:56 - otázka od Henny
Ahoj Natállka :) Si veľmi veľmi milá,vyzeráš sympaticky a to čo si mala oblečené na finále si si vyberala ty?
Ahoj :) moc dekuju :) na finale jsem se oblikala s pomoci kostymerky Lucky :) a byla jsem moc spokojena i kdyz vim, ze mnozi lide meli s mym oufitem problem
26.03.2013 08:55 - otázka od Nika
Ahoj :) nemám pre teba otázku len som ti chcela popriať veľa šťastia.Spievaš krásne,držala som ti palce.:) Dúfam že sa uvidime na koncertoch ;)
Ahoj Nika, jsi moc hodnam dekuju moc :)
26.03.2013 08:55 - otázka od Veronika
Ahoooj Natálka :)) Aké bolo zaspievať si pred mnohými ľudmi ??..Bola tam tréma ??..ČCo hovoríš na vilu Superstar ?? :)
Ahoj :) byla to jedna z nejhezcich zkusenosti,zaroven jedna z nejvetsich zivotnich zkousek...vila byla nadherna :)
26.03.2013 08:54 - otázka od Petra
Ahoj Natália:) Si krásna a bola si zaujímava od prvej chvíle. Myslím, že už teraz mš šancu presadiť sa aj bez výhry v súťaži, tak ju nepremárni ;) a čo tá Ewa a Štefan? Je to le mediálna bublina?
Ahoj Petro :) dekuju moc, doufam, ze kdyz mam takovou podporu, neusnu na vavrinech a opravdu neco dokazu. K teto kauze bych se vyjadrila snad jen posmeskem, je to opet jedna z nafouknutych bublin :)
26.03.2013 08:53 - otázka od sofika
ahoj mam ta velmi rada pekne si spievala drzila som ti palce ze vihrajes no nic zivot ide dalej
dľkuju moc :)
26.03.2013 08:53 - otázka od PZNT
Kedy budes ON-LINE na tvojej FAN-STRANKE? Pavol
Ahoj :) v pripade, ze lajkujes moje oficialni fan stranky, odepisu hned jak se dostanu na internet :) s fanousky komunikuji
26.03.2013 08:52 - otázka od Verča
čo hovoríš na dovolenku v egypte ?? .. a na bývanie vo vile ??
Oboji zpetne hodnotim s velkym usmevem, byly to nejhezci tri tydny myho doposud nudnyho zivota. Egypt byl nadhernej, vila luxusni :) velka sranda diky kolektivu
26.03.2013 08:51 - otázka od JANA
ahoj Natalka podla mna si vypadla preto, lebo si si vybrala zle piesne a hoci velmi dobre tancujes ublizilo to tvojej intonacii inac si uzasna spevacka mas nadhernu farbu SI SUPER
ahoj :) naprosto s tebou souhlasim, tu pisnicku jsem nezvladla. Vedela jsem uz rano, ze nemam sanci to zazpivat dobre, tak jsem aspon tancovala,abych si to uzila a nebylo na me tolik videt jak se na podiu trapim :)
26.03.2013 08:51 - otázka od jano
mas chlapa?
bohuzel nemam
26.03.2013 08:50 - otázka od Lulu
Ahoj Nataly...chcela by som sa ta spýtať s ktorým chalanom a s ktorou babou zo superstar by si si strihla duet?
Nejradej bych si zazpivala s Jarou a nebo s Kristinkou
26.03.2013 08:50 - otázka od PETER
bola vo vile nejaka swingers party?
Ahoj Peto, moc Te zdravim a posilam imaginarni cenu za nejlepsi otazku :) ovšem musím te zklamat odpovedi.
26.03.2013 08:49 - otázka od Norbert
Pospevuješ si aj ráno v kúpeľni?
Rano jsem vetsinou rada, ze rozlepim oci a nadavam u zrcadla, ze mam prelezene vlasy, zpivam si ale pri dobre nalade v prubehu celeho zbytku dne, hlavne vecer ve sprse :)
26.03.2013 08:48 - otázka od jožko
ahojki, uvedomuješ si, tak ako ostatní, že superstar dávno nie je o speve? držím palce si sympatická mladá žena
ahoj, uvedomuji si, ze jen dobry zpev nestaci, takova opravdova superhvezda musi mit mnohem vice faktoru :)
26.03.2013 08:48 - otázka od tomaas
ahoj bola si moja oblubena , skoda ze si vypadla :( ale newa bol to velky uspech, zivot ide dalej. je tak?? :)
ahoj, moc dekuju :) ano,zzivot ide dalej
26.03.2013 08:47 - otázka od Martin Lackovič
Ahoj ! Si na Fb ? :-) Mas partnera ? Si fakt jedna krásna baba , strašne sa mi páčiš :-) . Nebudeš niekde na akcii v BA ? :DD . Ceco
Ahoj :ä samozrejme na FB jsem a s fanousky komunikuju prostrednictvim svych dvou fanouskovskych profilu,ktere sama spravuji. Partnera bohuzel nemam. Momentalne jsem v BA, ale myslim, ze uz se tady mockrat neukazu :)
26.03.2013 08:46 - otázka od Dada
ahoj :) aký máš názor na Martina Haricha ? :)
At premyslim jak premyslim, nemam na neho zadny nazor, neznam ho, ani jeho tvorbu
26.03.2013 08:46 - otázka od tom
ahoj mozesm si ta dat do priatelov na fb?? ale fakt ten fb kde ty chodis :)
Najdi si moji fan stranku, kde mam na hlave klobouk, to je oficiální, prostrednictvim teto a jeste jedne stranky komunikuji s fanousky
26.03.2013 08:45 - otázka od ivan
tiež by ma zaujimalo kde odpovedaš na otázky , lebo cenzura topiek funguje ako ma . tak ešte raz . . . nevadí ti že učastníci superstar sú len hudobné loutky ?
odpovidam na otazky,ktere si sama vybiram, pokud nejsou taktni, tak neodpovidam :) nemyslim si totiz, ze jsme hudebni loutky, jsem lide, kteri chteji neco dokazat a superstar je velmi prijemna cesta za svym snem.
26.03.2013 08:43 - otázka od Janka
Aké to bolo účinkovať v SuperStar ?? :) Už od začiatku castingu som ti fandila :) ale čo už :(
Ahoj :) moc dekuju...ucast v superstar mi zajistila jedny z nejkrasnejsich zazitku v zivote :)
26.03.2013 08:43 - otázka od Peto
Ahoj, nechces ma za muza? :-)
promin, uz mam v planu svatbu s nekjym jinym :) ale jsi hodny
26.03.2013 08:42 - otázka od stevo
ahoj, velmi unavene vyzeras v telerane. chcelo by to kavu, stihame? :)
ahoj, zdam se byt unavena ? jsem akorat vyhladovela, ale dnes jsem se velmi dobre vyspala v krasnem bratislavskem hotelu
26.03.2013 08:41 - otázka od pítr
Nevšimla si si, že celá superstar je len jedna hlúpa fraška? A aj úroveň programu je tak nízka, že ak by chceli ísť do pekla, museli by ísť výťahom o 100 poschodí vyššie. Trápnosť programu potvrdzuje hlavne porota a hlavne namyslené decko Farna. Z skromnučkej dievčiny je sexistická krava. A čo si myslíš o moderátoroch? Podľa mňa boli dosť úbohí. Proste im to nesadlo. Juraško je podľa mňa dobrý moderátor, ale tak do telerána. Reality show mu nesadnú.
Ja si o soutezi nemyslim nic spatneho. Hodnotila jsem predchozi superstar ne zrovna kladne, ale to jen pro to, ze bohuzel bezky divak nevidi, jake skvele veci jsou v zakulisi, co superstar cloveku poskytuje. Moderatrori jsou podle me super a pokud jsou v jejich vystupovani nejake chyby, tak na tech se da pracovat a jsou to preci jen obycejni lide, ne naprogramovane stroje :)
26.03.2013 08:40 - otázka od Siki
budeš nám v suťaži chýbať.Bola si pre mna a moju manželku taká SNEHULIENKA z rozprávky.
tak snad brzy vyprodukuji nejakou svoji hudbu, ci covery a budete me moci nadale podporovat a fandit mi. Manzelku moc zdravim a dekuji, beru to jako kompliment
26.03.2013 08:39 - otázka od ivan
nevadí ti že si učastníkom asi miliontej superstár, a že kopec ludí vrátane mna to už nebaví ani sledovať? čo od toho čakáš ? chceš byť hudobná loutka ?
vubec mi to nevadi, neprihlasila jsem se kvuli televiznim obrazovkam,ani kvuli sledovanosti, proste jsem si jen chtela zasoutezit a poznat nove lidi :)
26.03.2013 08:37 - otázka od Dido
Ahoj :-) pačil sa ti nieaký chlapec zo superstar ? ? :-)
Ano, dokonce velmi :)
26.03.2013 08:37 - otázka od Stano
Ahoj, mne pride miestami velmi trapne spravanie porotkyne. Ste v rovnakom veku. Aky mas na to nazor? Podla teba je vhodne sa takto vnucovat chlapom?
Ahoj :) musím se k nekterým výrokum vyjádrit taky negativne, ale to jen ve smyslu toho, že míň je nekdy víc a stejne tak netreba 3 minuty ťezat do živého, když stačí ťíct, zpíváš falešne :)
26.03.2013 08:35 - otázka od s
nechces slovenskeho priatela? :))
:) zajímavá otázka
26.03.2013 08:35 - otázka od martin
čo všetko si ochotná spraviť ked ti dám zajazdiť na Audi Q7 ... (poťahnuť?)
Za jizdu takovym autem bych byla ochotna Ti dokonce zazpivat :)
26.03.2013 08:34 - otázka od DK
:)ak sa možem opýtať..to kde budeš odpovedať na otázky? ;-)
Ahoj) odpovidam tady
26.03.2013 08:34 - otázka od šola
Ahoj Natálka, myslíš si, že Karol sa ešte predvedie v plnej paráde? Som totiž prievidžanka a počula som spievať a hrať so svojou kapelou a myslím si, že je super spevák, len dotera sa akosi neprejavil?
Ahoj :) Kaja to vsem jeste predvede. Hroznou roli ve vystupovani kazdeho finalisty hraje trema a nejistota, ale vsem muzu stoprocentne potvrdit, ze vsichni finalisti jsou skveli zpevaci a jakmile se zbavi nervozity, tak vsichni jeste uvidime :)
26.03.2013 08:32 - otázka od miro
Velmi som ti držal palce škoda že si vypadla tak skoro asi ti to je luto čo? Koho ti puješ že to vyhra? Chceš pokračovat v spievani aj nadalej ?
Tipuji na vyhru Veroniku. Je mi lito, ze nejsem v kolektivu tech skvelych lidi a musim se vratit do reality a samozrejme se zpevu budu venovat, doufam,ze jeste hodne dlouho
26.03.2013 08:31 - otázka od Mirek
Ahoj! V minulom kole si mala krásny účes, veľmi sa mi páčil. Ja viem, že ti tým zamaskovali tvoje veľké uši. Ale tým si bola pre mňa zaujímavá! Ako to ty berieš? Inak, fakt som chcel, aby si zostala v súťaži ešte pár kôl. Dúfam, že ťa uvidím spievať!
Ahoj Mirku :) teda ty jsi mi ale bonzak :) ja ty uši snažila tajit :D
26.03.2013 08:31 - otázka od Jitka
Natálka, je mi ľúto, že si vypadla. Bola si môj favorit. Ale dúfam, že Ťa to posilní a pôjdeš ďalej.Prajem veľa šťastia.
Dekuji moc Jitko :) budu se snažit :)
26.03.2013 08:30 - otázka od Terka
Ahoj :) Chcela by som sa ťa opýtať je velký rozdiel medzi tým čo vidíme v TV a čo sa tam deje v skutočnosti? A prajem ešte veľa úspechov v speve :)
Ahoj :) jediny rozdil je v tom, ze nevidite vsechnu tu namahu a casovou narocnost :)
26.03.2013 08:30 - otázka od Pavol
ahoj nemáš kontakt na Sabinku Křovákovú? :D
Ahoj :) samozrejme kontakt mam, ale ten nebudu posilat do eteru. Napis Sabince na jeji fan stranky na fb :)
26.03.2013 08:29 - otázka od Rudolf
Ahoj bola si moja favoritka a je mi ľúto že si vypadla.(superstar už pozerať nebudem)Chcem sa spýtať či ešte študuješ prípadne akú prácu robíš?
Ahoj :) jsi moc hodny. Muzu Ti zarucit, ze kdyz se budes divat, nebudes litovat, jsou tam skveli zpevaci a ja se tam jeste budu objevovat :)
26.03.2013 08:28 - otázka od dominiček
To kde budeš odpovedať na otázky ¿ :-)
tady .)
26.03.2013 08:28 - otázka od kamosko
pojdes na pizzu?? :)
mam hrozny hlas,takze bych klidne sla :)
26.03.2013 08:28 - otázka od Jozef
Ahoj Natálka, Si veľmi krásna žena:-) a v superstár si bola super škoda že si vypadla:-) aké máš plány do budúcna? Prajem veľa úspechov :-)
Ahoj Jozef :) dekuji moc za tvoje komplimenty :ä mám rozhodne hudebni palny, budu se taky ale ucit na prijimaci zkousky na vysokou skolu a zkusim i konzervator :)
26.03.2013 08:21 - otázka od Katka
ahoj čo by si spravila s výhrou?
Ahoj :) to je ve hvezdach a navzdy to tam zustane, ale kdyz takhle snim, vidim se ridit Audi Q7 :)
26.03.2013 08:20 - otázka od Saša
Aj tebe pripada tohtoročná moderátorská dvojica taká trápna? A tým trpia aj súťažiaci...
Romana a Zorku malinko poznam diky zakulisi z jine stranky, nez divaci u televiznich obrazovek a rozhodne nesouhlasim. Jsou oba velmi mili, sympaticti a myslim si, ze male nedokonalosti zahladi fakt, ze jsou v superstar prvnim rokem. Ja jim moc fandim a rozhodne jsem nicim ve spojeni s nimi netrpela, naopak, jsou velmi lidsti a pratelsti :)
26.03.2013 08:18 - otázka od Ivan
ahoj, co vravis na bulvarne spravy o tvojom vztahu s K.K.? su to nezmysly, nie?
Ahoj Ivane. Na tyto zpravy uz reaguji jen s usmevem, prvni prehnane informace a dotazy na nas vztah me velmi sokovaly, ale na to si clovek musi zvyknout. Nas vztah bych nazvala velmi blizkym, nicmene ne partnerskym. Laska se se soutezi prilis sloucit neda.
26.03.2013 08:16 - otázka od Janka
Ahoj Natalka, nechcem sa pytat, len ti chcem zazelat vela uspechov so spevom do buducna,mne si sa velmi pacila, zaujimava osobka s krasnym hlasom a prejavom...nic tuctove, plno charizmy, no velka skoda, ze si vypadla...:/
Ahoj Janka :) jsi strasne mila :) soutezi skoncila jedna z mych nejhezcich zivotnich kapitol, ale nekonci rozhodne moje pevecke pocinani. snad nekdy potesim vlastni produkci, budu se snazit :)
26.03.2013 08:15 - otázka od Veronika
Ahoj, chcela by som vedieť prečo si si vybrala práve túto pesníčku od Pink. Ďakujem a prajem všetko dobré :)
Ahoj :) chtela jsem za kazdou cenu zpivat Pink a tato pisen se zrovna hodila do programu celeho vecera, konzultovala jsem konkretni vyber vzdy s produkci. Kdyby zalezelo jen na mem vkusu, vybrala bych si jinou, ale presto nelituji, vystupovani jsem si i pres veskere utrapy s tezkou pisnickou uzila :)
26.03.2013 08:13 - otázka od Kacen
prajem ti vela stastia a uspechov :)
Jsi hodna, mej se hezky, dekuju :)
26.03.2013 08:13 - otázka od Martin
Ahoj,, tie prsia su fakt excelentné... su tvoje? kolko máš rokov? ináč? 20? 15?
Ahoj :) dekuji...je mi 19 a ano, jsou moje, vsak tolik penez na umele jsem jeste nemela sanci vydelat, az budu zpevacka, porozmyslim o nejakych plastikach.
26.03.2013 08:12 - otázka od Michal
Co ta viedlo k vyberu pesničky? Mas rada tvorbu Pink, alebo sa ti paci len tato pesnička. Prajem ti vela životných úspechov. :-)
K vyberu me vedla moje laska k tvorbe zpevacky Pink. Kdybychom nemuseli vyber pisne prizpusobovat celemu vecernimu programu, vybrala bych si jinou, protoze Raise your glass neni z nejlehcich. Ale vystup jsem si diky publiku uzila i pres to, ze jsem se s pisnickou prala jako o zivot :)
26.03.2013 08:11 - otázka od martin Gorny
Ahoj, máš pekné prsia.. za kolko ich dáš pohytať:-)
Ahoj, jsi velmi laskavy, ale zaroveň velmi drzy :)
26.03.2013 08:10 - otázka od Olga
Natálka je mi to luto ,ale ty nebud smutná spievaš užasne a ver ,že časom môžeš na tom byt lepšie než tí čo postupia záleží len a len na tebe aký budeš mat prístup.Já ti uprime želám aby ti to vyšlo moja otázka čo budeš robyt teraz?
Ahoj Oli :) dekuji za Tve prani :) budu se snazit na sobe trosku zamakat, ta moje cesta jeste neni uslapana, ale myslim, ze jdu spravnym smerem. Ted budu asi par dni odpocivat, potom se vratim z raje do reality :)
26.03.2013 08:09 - otázka od monča
Ahoj Nataly, nezdá sa ti, že ťa vizážisti veľmi výstredne nalíčili? Aj v sukromí si zvyknutá sa takto malovať? Prajem ti veľa dobrých pesničiek
Ahoj Moni :) mas pravdu, byla jsem opravdu vystredne nalicena i oblecena a takova zmena se mi moc libila, ale ve skutecnosti jsem clovek, ktery si lenive nanese rasenku a tim cely denni make-up konci. Dekuji moc, preji pekny den :)
26.03.2013 08:08 - otázka od Nina
Ahoj,koho zo Superstar si mala najradšej?za kým ti bude najviac smutno?a čo ti SuperStar dala?
Tezke vybirat mezi tolika skvelymi lidmi, ale mela jsem velmi blizko k Jarovi, Kajkovi a Kristince :)
26.03.2013 08:07 - otázka od jojko
serus natalka :D ...chcem sa ta spytat ze ci je to pravda ze vacsina z vas nemate radi Veroniku Stýblovu ? ...ina mas pekne kozy ;-) :D
Ahoj Jojko :) pobavily me tve velmi taktni otazky a sdeleni :) preji ti pekny den :)
26.03.2013 08:06 - otázka od Nika
Ahoj veľmi som ti držala palce. Spievala si veľmi pekne. A ako si sa cítila pred porotou?
Ahoj :ä jsi moc hodna, dekuju. Pred porotou jsem se citila do posledniho ziveho prenosu velmi pekne, protoze na me byla mila, posledni kritika hodne bolela, ale co te nezabije, to te posili :)
26.03.2013 08:05 - otázka od Martin
Ešte som sa ťa zabudol spýtať na jednu otázku, čo mi teda nedá. Kto je podla teba najlepší spevák tohto ročnej superstar a taktiež aj najhorší. Jednoducho komu by si určite priala výhra po stránke spevu, naopak kto tam nemá podla teba čo robiť.
Moc bych prala hudebni karieru Sabince Krovakove. Za nejhorsiho zpevaka bych neoznacila nikoho, kazdy je tam naladen na jinou vlnu, vynika, ci upada v jinem hudebnim zanru. Zpevaci jsou tam bezpochyby skveli :)
26.03.2013 08:04 - otázka od Martin
Ahoj, je pravda že ako víťazku by som si ťa predsa nevedel predstaviť, sú tam lepší od teba, bez urážky :) Ale na druhej strane si nemala vypadnúť tak skoro, sú tam teda aj horší od teba. Ale speváčka si určite dobrá, spievať vieš a to je to hlavné. Nech sa ti do budúcna darí, veľa šťastia.
Ahoj :) ano, já jsem si toho byla od samého zacatku taky vedoma, jen mam pocit, ze jsem mohla dokazat vic :) dekuji za prani, pekny den :)
26.03.2013 08:04 - otázka od Margaréta
Ahoj Natálka, ja ti prajem v živote len to najlepšie a dúfam, že aj vydáš nejaké pesničky.:) dúfala som, že nevypadneš, pretože som ti držala palce , drž sa! ;)
Ahoj M :) to je super, jsi moc hodna, preji Ti za tvou podporu totez :)
26.03.2013 08:03 - otázka od Veronika
Ahoj Natália,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať v živote aby sa ti darilo,aby si bola šťastná,zdravá a aby ťa všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa ti splnili všetky sny po ktorých túžiš!!Pozdravujem ťa a prajem ti Krásny zvyšok dňa :-)
Ahoj Verco, dekuju moc za mile prani, taky Ti preji hezky den :)
26.03.2013 08:02 - otázka od Kristína
si veľmi zaujímavé dievča :)) myslené v dobrom slova zmysle :)
to se moc hezky cte, dekuju moc :)

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu