Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Pikantná SuperStar: Farna si dohadovala sex, Soukup radil 17-tke vibrátor!

Kristíne Debnárovej (vľavo) radil porotca Ondřej Soukup, aby používala vibrátor. Ewa Farna zas bola namäkko zo Štefana Pčelára. Dala mu ponuku v priamom prenose. Zobraziť galériu (45)
Kristíne Debnárovej (vľavo) radil porotca Ondřej Soukup, aby používala vibrátor. Ewa Farna zas bola namäkko zo Štefana Pčelára. Dala mu ponuku v priamom prenose. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA – Poriadne horúci prenos! V nedeľu večer sa konalo prvé finálové kolo markizáckej SuperStar. Počas neho si porota okrem hodnotenia neodpustila aj niekoľko poznámok s pikantným podtónom. Ewa Farna (19) vyzvala súťažiaceho Štefana Pčelára (25) k spoločnému sexu, kolega Ondřej Soukup (61) zas radil Kristíne Debnárovej (17) používať vibrátor. Úplne iné „problémy“ však mala Natálie Kubištová (19). Tá sa musela zmieriť s vyhadzovom zo šou.

Spevácka šou SuperStar pokračovala v nedeľu ďalším živým prenosom. V ňom sa predstavilo 12 finalistov. Aktuálne kolo bolo tematicky venované skladbám, ktoré obsadili prvé priečky hitparád. Samotnú pieseň si mohol každý súťažiaci zvoliť sám. Či niektorým voľba vyšla alebo nie, následne okomentovala porota.

Okrem samotného hodnotenia si však odborníci neodpustili počas večera niekoľko narážok so sexuálnou tematikou. Tak napríklad Ondřej Soukup odporučil mladučkej Kristíne Debnárovej, aby sa naučila používať pomôcku pre dospelých. „Na internete som čítal, že nejaký kanadský profesor spevu hovorí svojím študentom, aby si na krk prikladali zapnutý vibrátor. Vďaka tomu vraj dosahujú neuveriteľné vibrácie,“ povedal do kamier s tým, aby to vyskúšala. Sedemnásťročnú Ružomberčanku dostal týmto vyjadreniami do pomykova – nevedela, ako sa má tváriť. Zvolila radšej „neutrálny“ úsmev. Porotcu však okríkla jeho kolegyňa Ewa Farna. „Veď má len sedemnásť,“ naznačila, že by mohol voliť inú rétoriku.

Ani ona si však počas večera neodpustila dvojzmyselné narážky. Najviac sa do varu dostala po tom, čo dospieval jej miláčik Štefan Pčelár. Jeho prevedenie skladby Little Less Conversation ju rozpálilo natoľko, že si predstavila, aké by to s ním bolo v posteli. „Výborne si sa hral s tými tónmi. Dúfam, že aj so mnou sa tak pohráš,“ vyhŕklo z Farnej, ktorá prejavovala svoju náklonnosť atraktívnemu Slovákovi už počas kastingu. Následne po svojom ohodnotení sa začala kryť a zároveň ovievať poznámkovými kartičkami. Jej konanie označil moderátor Roman Juraško slovami: „Evička prežila virtuálny sex.“

Najsmutnejšie emócie však počas večera zažívala Natálie Kubištová. Tá sa totiž musela so šou rozlúčiť. Skladba od Pink s názvom Rise Your Glass bola v jej prevedení natoľko slabá, že ju diváci poslali domov – na jej konto dorazilo najmenej esemesiek. Rovnaký názor mali aj odborníci. Všetci traja ju totiž označili na vyradenie. „Úprimne som to čakala. Musím s pokorou priznať, že som si to aj zaslúžila,“ sypala si popol na hlavu. Následne sa rozlúčila s ostatnými kolegami, pričom sa neubránila emóciám. Poplakala si však aj Ewa Farna, ktorú jej vyradenie dojalo.  

Pozrite si fotoreportáž z priameho prenosu. Kliknite SEM!

Vyradený finalista bude online v utorok o 7:45 na topkách. Viac informácií TU!

Kompletný zoznam odspievaných skladieb nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu