Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyradení súťažiaci z ČS SuperStar boli online: Tipli si víťaza!

Vyradení súťažiaci.
Vyradení súťažiaci.

BRATISLAVA/PRAHA – Spevácku šou Česko Slovenská SuperStar včera večer opustili ďalší štyria semifinalisti - Lukáš Ondruš, Tomáš Jurenka, Dorota Dragulová a Sára Milfajtová. Svoje dojmy z vyhadzovu vám prezradia počas online rozhovoru dnes o 10:00 na topkách. Pýtajte sa!

Už počas minulého týždňa ste mali jedinečnú príležitosť vyspovedať prvých odpadlíkov speváckej šou. Tí bez servítky povedali, čo si myslia o portcovi Rytmusovi. Včera sa k nim pridali ďalší štyria speváci, ktorí v ceste za svojím snom nebudú môcť pokračovať.

Zlý výber skladby, katastrofálny styling, nepodarený výkon! Aj toto môžu byť dôvody toho, prečo sa do finálovej dvanástky nedostali ďalší účastníci. Dnes vám na vaše otázky zodpovedajú počas online rozhovoru.

Zoznam semifinalistov Česko Slovenskej SuperStar 2 nájdete TU.

Rozhovor

10:06:09 - otázka od: Arpad Farkasovsky S cim ste zapili to ze ste vonku ??? Samozřejmě Korunní minerálkou!:-)

10:08:39 - otázka od: Rossenberg Baby co vy a rola v mojom filme ??? Ahoj, ozvi se našemu talent agentovi:-)

10:09:02 - otázka od: jojo z ba z PPK TA PRVA STVORKA CO VYPADLA BOLA TEDA SYMPATICKEJSIA AKO STE VY..ALE CO UZ AJ TAK NEVIETE VELMI SPIEVAT..PRAJEM PEKNY DEN My vám též:-)

10:10:17 - otázka od: Juraj Šimek z Kútu Zdravim Vas vsetkych z Kútu a ah nasa malebna deninka + nas azilovy dom Ahoj!Děkujeme moc..To je milé:-)

10:10:59 - otázka od: MTD INYMI SLOVAMI VSETCI CO TU SEDIME A MOCNE CITA ahojte .. prosim ta ty cierovlaska co sedis nadalej nedas mi na seba kontakt? diiiky www.facebook.com...Superstar-Sára Milfajtová..:-)

10:11:29 - otázka od: moc.pohledna.blondínka tlouštíku si moc sexi, dame kafe?? Jasně:-)

10:12:06 - otázka od: martinko ty vtom zltom, nedas na seba kontakt?:) www.facebook.com Superstar- Dorota Dragulová....:-)

10:12:21 - otázka od: miro jaros ahojte kolegovia..podla mna ste dobri spevaci a mate pred sebou super karieru..drzim vam palce Děkujeme!!:-)

10:12:50 - otázka od: Pavli Sára,si super spevacka, velmi si sa mi pacila hlavne v prvom kole.. Tentokrat si si asi zle vybrala pesnicku, ale spievat vies krasne. Spievas precitene, to sa mi velmi pacilo.. A este k tomu si aj velmi pekna a sympaticka.. :) Myslim, ze aj bez superstar budeme o tebe este pocut. Vela stastia ti prajem. :) Děkuju mockrát!:-)...Mrzí mě to...

10:13:05 - otázka od: Laco Lakatos Ake mate spodne pradielko slecny ??? Teplé!:-)

10:13:42 - otázka od: jola co hovorite na to ze ste boli vyradeni pomocou sms hlasov ,cakali ste to ze to budete prave vi To nikdo nečeká:....

10:14:36 - otázka od: Bartolomej Kratkosrsty Ahojte, je mi luto ze ste vypadli prave vy... chcel by som autogram od Vas, neplanujete autogramiadu? Alebo ako sa dostat ku vam aby som si od vas podpisal fotografie, moc som drzal palce, bohuzial to nevyslo... :( Vas verny fanusik Bartolomej... p.s. spievajte nadalej :) (ale len doma v sprche:)) Dá se všechno:-)...Sleduj naše fanpages:-)

10:15:12 - otázka od: mirka toaletak vreckovy alebo vlhcene kapesniky? Když je nouze,tak i listí!:-DD

10:15:31 - otázka od: Zitus Caute ... je mi luto ze ste vypadli vsetci ste dobri spevaci .. ale najviac mi je aj tak luto ze vypadol Tomas Jurenka...velka skoda, pretoze mas nadherny hlas :) ... budte dobri:D ... caves Děkujeme za podporu!

10:16:06 - otázka od: Zuzana co sa vam na celom ucinkovani pacilo najviac a co najmenej?? Najmenej čakanie...Nejvíc všecko ostatní..:-)

10:16:37 - otázka od: Peter Ahojte :) velmi ma zaskocilo, ze Sara vypadla :( aky bol podla teba dovod toho, ze ta divaci neposunuli dalej? Dakujem Peter Ahoj.....To ví diváci...

10:18:04 - otázka od: Kami KE Ahojte chcem napisat Sare, som sklamana ze vypadla....podla mna bola az do hlavneho finale. A prasne su tam aj ovela horsie spevacky ako ona. A drzala som jej palce, ja mam tiez dceru a vola sa Sarah....v lete bude mat 2 roky :-) Pozdravujem :-) Děkuju mockrát za podporu..Taky mě to mrzí...Sarah zdravím!...Krásné jméno!Hodně zdraví a štěstí vám přeji..:-)

10:18:20 - otázka od: maja Veľa štastia do ďalšieho života a nech Vás táto skúsenosť posunie čo najďalej. Ste talentovaní, krásni a mladí. Děkujeme!Moc nás to potěšilo:-)

10:18:53 - otázka od: dolldolly Na vystúpenia ste sa obliekali do vlastných šiat,alebo požičané z televizie? Požičané...

10:19:29 - otázka od: denisa Ahojte, chcela by som sa spýtať, či si môžete niečo hovoriť do oblečenia, lebo ten styling je fakt príšerný... Vela toho nie...

10:19:57 - otázka od: Tony Makarony mate radi spagety ??? ja ich milujem, fotili vas cez igelitovy sacok, ked ja ta foto taka spatna ??? Špagety milujeme!!:-)

10:20:26 - otázka od: Jan Slota Zdravim omladina, zapijeme to? Sára a Tom ano...:-D

10:21:05 - otázka od: lusy Tomáškovi -> si strašne zlatý chalanisko, prajem ti všetko dobré. A samozrejme že aj ostatným. Úprimne, je škoda, že na úkor o moc slabších speváčok, vypadávajú kvalitní speváci :( a vlastne aj kvalitné speváčky :( taká je súťaž. aký je váš tip na víťaza? Děkujeme za podporu...Vítěze v tuto chvíli nedokážeme vytušit ani my!:-)

10:22:20 - otázka od: Janko Hraško Zevraj Tyna smrdi viac ako Rytmus... je to pravda??? ..Oba v

10:22:20 - otázka od: katka ahoj, boli ste vsetci 4 super, urcite, takisto ako ostatni mate na to, aby ste boli uspesni, lebo spievat viete vsetci...dufam, ze budete na sebe tvrdo makat a snad o vas budem este pocut...kto sa vam zda najlepsi, kto ma na to aby vyhral tohtorocnu superstar?...a nepiste, ze vsetci!!!:)...a aky je jergus?;) Děkujeme!..Pravděpodobně to vyhraje Libor...Jerguš je super!:-)

10:23:29 - otázka od: Tomino Z vcerajsieho vysielania mam uplnu depresiu :( ako si mohla vypadnut saricka :( kks stale nechapem bola si moja jednoznacna favoritka na cele vitazstvo , neskutocne som posielal sms ... hadam to nevzdas a dotiahnes to co najdalej a sa poriadne vykricim na tvojom koncerte :) Děkuju moc!...Bohužel to nestačilo...Snad o mě ještě bude slyšet:-)

10:24:03 - otázka od: Terézia Janíková Ahoj Sára.Veľmi si ma potešila pesničkou od Nelly Furtado.Zaspievala si ju skvele,máš nádherný hlas,neobyčajný,netuctový.Včerajšie vyraďovanie si zvládla skvele.Pozdravujem ostatok. Děkuju za celou skupinu!:-)

10:24:57 - otázka od: Fero Prihlasili by ste sa opat do podobnej sutaze? Ak ano tak preco? Uvidíme :)

10:26:20 - otázka od: Pejo Dobre ranko :) Otazka pre dievcata: Co hovorite na to ze v oboch pripadoch postupili horsie spievajuce dievcata? Kolik lidí,tolik chutí..:-)

10:26:48 - otázka od: lena Rika Mládež, ste úžasní všetci.Držím Vám palce aj nadalej.Skoda, že vám dajú piesne a šaty, ktoré Vám nie vždy sedia, ale aj tak ste najlepší.Všetko super Vám prajem.Lena Děkujeme moc a moc!:-)

10:27:06 - otázka od: Paviel Rochnyak Lukáš...daj sa ostrihať! kvôli tým pačesom si vypadol :) Zapracuji na tom:-)

10:27:57 - otázka od: marika ahojte, vôbec nevadí, že ste nedosiahli titul "superstar" ... už tým, že ste sa dostali tak ďaleko, ste "stars" :))) držím Vám všetkým prsty, choďte aj naďalej za svojím snom, možno to nebude tak ľahké, ako to bude mať víťaz, ale bude to o to cennejšie :))) pekný deň Děkujeme mockrát taky přejeme hezký den:-)

10:29:14 - otázka od: Mato Ahojte...co by ste chceli odkazat divakom kt. sleduju a hlasuju za superstar a tak isto co by ste chceli odkazat porote :)..a Sara mas krasne oci:) az som sa zalubil:) Ahoj!Chtěli by jsme jim vzkázat,že jim moc děkujeme za přízeň a že o nás můžou stále slyšet...stále budou fungovat naše fanpages na www.facebook.com..:-)Sára:Ach..:-)Děkuji:-)

10:30:17 - otázka od: lujza ahojte:D boli ste super:DD Děkujeme!:-)

10:30:35 - otázka od: Klaudia Co hovorite na Rytmusa? Je to týpek!:-)

10:33:08 - otázka od: aladarko ty v okuliaroch, vedel by si si predstavit vztah s chlapcom? velmi sa mi pacis... Tom měl vždy radši broskve než okurky...

10:33:08 - otázka od: Barbora Je mi strasne luto,ze si vypadla Sara :( dufala som,ze pojdes aspon do Finale pretoze spievas velmi pekne a Superstar tak prisla o velky talent ale dufam,ze o Tebe budeme pocut aj ked uz nie su v SuperStar a ako tu uz bolo pisane si velmi sympaticka a pekna...btw mas zlateho psa (: Děkuju:-)..Taky jsem doufala:-)...Vynasnažím se dál dělat lidem radost..:-)

10:34:39 - otázka od: Michal nepozastavujete sa trošku nad poniektorými debilmi čo tu píšu? nenormálna hanba podľa mňa, ale tak snáď sa na tom aspoň zabávate.. dievčatá chcel by som vám odkázať, že ste nenormálne krásne, tak ako všetky ostatné účinkujúce v superstar, asi fakt robili výber toho naj na česku a slovensku :) Děkujme mockrát...I my se nestačíme nad otázkami divit...

10:34:56 - otázka od: Johan O rok to skusite opat? Přemýšlíme nad tím...:-)

10:35:14 - otázka od: lady gaga Hi sweethearts, you are very popular here in USA, i want to sing with you all... ALL the best, yours Lady Gaga! Děkujeme!:-)

10:36:24 - otázka od: majo aký je Váš typ na víťaza? To se nedá říct...

10:37:06 - otázka od: MARTINA ahoj Sára,patrim medz odrastenych dospelakov,a na superstar hladim s rezervou,ale ked som vcera videla,ze odchadzas ty,vyhrkli mi slzy,zdalo sa ze si rozhodnutie zvladla bravurne..si naozaj dobra a myslim ze tu tvoj zivot ,,nekonci,,drz sa. Děkuju moc a moc!!!

10:37:23 - otázka od: Zuzka-žužu ahojte...je mi hlavne luto Teba Sara, fakt si moc sympaticka a krasne spievas..uplne, ze som ostala v takom istom soku ako ta kočka ( na ktorej meno neviem prist :) ), kt. tipovali na vyhadzov. Drzim Vam vsetkym paste-palce nech sa Vam dari :* Děkujeme!:-)

10:38:27 - otázka od: Giacoma Tomas a prides niekedy do Bratislavy? Určitě!:-)

10:39:27 - otázka od: Larra Ja nemám ani otázku, len Vám chcem povedať, že ste boli všetci výborní a rozhodne statoční a odvážni. Určite nie je ľahké vystupovať v takejto súťaži. Potom chcem povedať Sáre, že celej mojej rodine si sa veľmi páčila, Lukášovi ďakujem za prezentáciu Piešťan, ten indián na Sklenom moste nemal chybu. :) Tomáš, teba pozdravuje moja kamarátka, ktorá ti veľmi držala palce. A, samozrejme, aj Dorotku pozdravujeme. Želám veľa úspechov. To bylo vyčerpávající!Mockrát děkujeme..Bylo nám potěšením vám kouzlit úsměvy na rtech:-)

10:39:45 - otázka od: Veronika Ahojte všetci.Ja len tolko ze Sara nemala vypadnut,bola si skvela,aj tvoj havko a mas krasne oci.Si super spevacka....Takisto aj Tomáško bol velmi dobry...nech sa Vam podari prerazit!!!!Ahojte Děkujeme T+S

10:40:18 - otázka od: tomas nesmúdte, patrite medzi 24 najlepsich v tomtorocnom vybere. Vela stastia v dalsom spievani. Však nesmutníme!:-)

10:40:41 - otázka od: dollydolly na hotely bolo vo Vás dobre postarané? Jako v bavlnce!:-)

10:41:30 - otázka od: Giacoma Tomas!!! Si najlepsi!!!!!!! Prilozis nejake Tvoje pesnicky na youtube???? DIKY :))))) Fakt si najlepsi!!!!!!!!!!!!!!! Ahoj!Zapracuju na tom!A jsou tam nějaké ze superstar..:-)

10:42:57 - otázka od: tonka krasna dochodkyna Ahojte velmi vam fandim a je velka skoda ye ste vzpadli su tam aj horsi spevaci Děkujeme mockrát všem za podporu!Sledujte nás na našich fanpages na facebooku:-)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu