Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nezodpovedná matka sa zahrávala so životmi svojich detí!

Rybník sa nachádza v najväčšom londýnskom prírodnom parku Hampstead Heath Zobraziť galériu (2)
Rybník sa nachádza v najväčšom londýnskom prírodnom parku Hampstead Heath

LONDÝN - Horúcou kandidátkou na "najhlúpejšiu matku Británie" je určite mladá žena z Londýna, ktorá svoje dve malé deti vystavila zbytočnému riziku. Jedno z nich nechala svojvoľne sa pohybovať po tenkej vrstve ľadu a druhé na tom istom mieste tlačila pred sebou v kočíku!

Nezodpovedná matka asi predtým, než vkročila na zamrznutý londýnsky rybník Whitestone Pond, veľmi nepremýšľala. Na nohy si jednoducho nasadila korčule a vybrala sa spolu s deťmi "užiť" si trochu zimných radovánok.

Okoloidúci sa nestačili diviť, keď zbadali, ako sa po tenkom ľade bezstarostne pohybuje malé dieťa. Ba čo viac, pred ním si vykračovala jeho matka, ktorá pred sebou tlačila v bugine ďalšieho potomka!

Teplota sa v tom čase pohybovala okolo nuly, takže hrozilo reálne riziko, že ľad pod nimi praskne a oni sa prepadnú do vody. Jazero síce nie je hlboké, ale v kombinácii s momentálnym otepľovaním vo Veľkej Británii predstavoval zamrznutý povrch pre deti potenciálne nebezpečenstvo.

Žene ani jej deťom sa tentokrát našťastie nič nestalo, možno by sa však mala zamyslieť, či jej prechádzka na ľade stála za riziko ohrozenia zdravia či života svojich detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu