Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcérku (6) chcela otráviť nemrznúcou kvapalinou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEJDEK - Vlastnú dcéru sa pokúsila otráviť nemrznúcou kvapalinou do motorov, na svoj čin sa dokonca mala dlhšie pripravovať! Motívom nepochopiteľného činu matky (27) zo západných Čiech mala byť údajne pomsta otcovi, s ktorým sa rozišla. Dievčatko je z najhoršieho von, po mame sa však stále pýta.

Žena zrejme očakávala, že dcéra po požití jedovatej tekutiny zomrie rýchlo. Lenže dievča niekoľko hodín trpelo, malo kŕče a bolesti.

Matka potom nakoniec sama zavolala záchrannú službu. Zdravotníci dievča okamžite transportovali do pražskej fakultnej nemocnice a po zistení, že ide o otravu, kontaktovali políciu. V nemocnici malá obeť bojovala o život, lekári jej nakoniec dokázali pomôcť.

Motívom pokusu o vraždu mohla byť zrejme pomsta otcovi dievčatka, s ktorým sa žena rozišla. To, že sa na svoj čin dlhšiu dobu pripravovala, majú dosvedčovať napríklad časopisy, z ktorých obvinená žena čerpala informácie o jedoch. Nakoniec sa rozhodla pre nemrznúcu zmes Antifriz.

Dievčatku sa od otravy spred pár dní stav zlepšil. "Dcérku som si priviezol z nemocnice. Už je nejakú chvíľu doma. Dá sa povedať, že je na tom dobre," povedal otec denníku MF Dnes, ktorý o udalosti informoval.

"Musíme ešte s lekármi strážiť obličky a tlak. Má ho niekedy vyšší. Bývať bude samozrejme so mnou v dome u mojich rodičov," dodal. Dievča sa má za pár dní vrátiť do materskej školy.

Dievčatko sa vraj stále po svojej mame pýta. A otec sa snaží vždy previesť reč na niečo iné. "Je to tak lepšie. Od lekárov mám rady, čo robiť a čoho sa vyvarovať. Všetko by malo byť v poriadku. Dalo nám to poriadne zabrať," dodal otec.

Žene hrozí za pokus o vraždu 20 rokov alebo aj výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu