Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Díler dobodal narkomana, na dávku mal len 4 eurá!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: isifa)

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Nákup drog sa stal osudným pre muža (23) z juhovýchodu Česka. Nemal dostatok peňazí, napriek tomu chcel od svojho dílera (20) kúpiť drogy. Ten ho po hádke nakoniec dobodal!

Muži sa zišli v piatok okolo deviatej večer v záhradkárskej kolónii. Starší z nich si chcel kúpiť drogu. Mal ale len 100 českých korún (cca 4 eurá), čo dílerovi nestačilo.

"Muži sa začali hádať. Ich spor vyvrcholil tým, že mladší muž svojho 'klienta' dobodal," uviedla policajná hovorkyňa Jana Bartíková. Na tele mŕtveho sa našlo celkovo osem bodných rán a zranenia boli natoľko vážne, že ich muž nemohol prežiť. Zavraždeného v sobotu ráno našiel manželský pár.

Policajti podozrivého vypočúvali už v sobotu predpoludním, vtedy ale tvrdil, že s vraždou nemá nič spoločné. Všetky informácie, ktoré kriminalisti nazbierali, ale viedli k nemu. Niekoľko svedkov však muža v piatok večer videlo a páchateľ sa nakoniec priznal.

Polícia uviedla, že vyšetrovateľom povedal, že po čine išiel domov, prezliekol sa, umyl a ešte počas toho istého večera sa na miesto vrátil, aby zakryl stopy. Mŕtvemu ukradol peňaženku a tiež dva mobilné telefóny, aby policajti nezistili, že spolu v piatok večer hovorili.

"Veci potom dal doma svojej matke, aby ich vyhodila do zberného dvora. Odovzdal jej aj nôž," doplnila hovorkyňa. O vražde jej vraj ale nechcel povedať. Žena neskôr veci polícii vydala.

Policajti muža dnes obvinili z vraždy a z krádeže. Hrozí mu väzenie na desať až 18 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu