Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bez pozvánky sa dostali na raňajky s Obamom

Barack Obama
Barack Obama

WASHINGTON – Zdá sa, že dostať sa k americkému prezidentovi Obamovi bez pozvánky, nie je žiadny problém. Dva týždne predtým, čo manželia Salahiovci prenikli bez pozvánky na štátnu večeru v Bielom dome, sa podobný kúsok podaril iným manželom. Harvey a Paula Dardenovci s prezidentom raňajkovali.

Manželia prišli údajne omylom o deň skôr na turistickú prehliadku Bieleho domu. Tajná služba, ale tvrdí, že všetko bolo v poriadku, lebo dvojica prešla kontrolou. Vraj išlo o milé gesto a chceli manželom nahradiť to, že si pomýlili termín prehliadky. Manželia však neskrývali prekvapenie, že sa na raňajky s Barackom Obamom a jeho manželkou Michelle dostali bez toho, aby mali pozvanie. Po kontrole pokračovali chodbami Bieleho domu v dojme, že začína ich turistická prehliadka. Manželia oslovili jedného z pracovníkov Bieleho domu, aby sa ho opýtali, či skutočne majú v budove byť. Ten im ale vraj odvetil, aby jednoducho išli s prúdom.

Hovorca Bieleho domu Nick Shapiro incident obhajoval aj tým, že ochranka v prípade voľných miest občas na akcie do Bieleho domu pustí aj nepozvaných návštevníkov, ktorí sú prihlásení k turistickým prehliadkam.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu