Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žiarlivec modelke poleptal tvár kyselinou!

Katie Piper
Katie Piper

LONDÝN – Katie Piperová bola krásna modelka. Život jej ale radikálne zmenil žiarlivý priateľ. Najal si muža, ktorý ju na ulici polial kyselinou a tá jej zohavila tvár. Nádejná moderátorka má za sebou už 30 plastických operácií.

Katie (26) v dokumente vyrozprávala svoj príbeh. Chce varovať ženy pred násilníckymi mužmi. Chystala sa na dráhu moderátorky. Priateľa Daniela Lyncha (33) spoznala pred 18 mesiacmi na Facebooku. Mužov odmietala, ale mladík, ktorý sa zaoberal bojovým umením ju zaujal.

Na akcii, kde účinkovala sa zoznámili a Katie dala hanblivému Danielovi telefónne číslo. Na prvom rande dostala kvety a plyšového medvedíka a už na druhom jej vyznal lásku. Potom od neho dostala toľko správ, že jej zablokovali účet na Facebooku. Po dvoch týždňoch jej začali prekážať jeho večné telefonáty a maily.

Chcela sa s ním rozísť. Napriek tomu s ním raz išla na hotel, kde ju Daniel znásilnil. Zatvoril ju na izbe a zbil. Vyhrážal sa jej s nožnicami, že jej znetvorí tvár. Neskôr sa priznal, že bol na steroidoch. Katie nič nepovedala polícii, ani lekárom, ktorí jej ošetrovali zranenia. Myslela si, že jej dá pokoj.

"Raz mi Danny volal a povedal, že má pre mňa darček, ktorý mi úplne zmení život," spomína Katie Piperová v dokumente pre Channel 4. Daniel ale vymyslel plán pomsty. Najal si chlapa, ktorý jej na rušnej ulici vylial do tváre kyselinu. Modelka si najskôr myslela, že je to iba horúca voda.

Žieravina jej rozleptala tvár, zasiahla jedno oko, krk a rameno. Katie má už za sebou 30 operácii. Lekári jej nahradili celú kožu na tvári. Keď ležala v nemocnici a nemohla ani rozprávať, písala matke, nech ju radšej zabije. Teraz je rada, že chirurgovia z nej opäť urobili človeka. V noci musí nociť špeciálnu kuklu, aby jej stiahla tvár. Cez deň máva priesvitnú masku. Katie ale chce normálne žiť, znova sa zamilovať, veriť mužom, vydať sa a mať deti. Útočník aj Daniel dostali doživotie.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu