Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Brutálne znásilnil študentku, dostal 4 roky

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA - Pražský mestský súd dnes poslal na štyri roky do väzenia Miroslava Macháčka, ktorého obžaloba viní z brutálneho znásilnenia študentky. Podľa spisu vlákal vlani v januári študentku, ktorá hľadala podnájom v Prahe, do svojho bytu. Prinútil ju k pohlavnému styku a potom ju zbil do bezvedomia, pretože ho znásilnená bolestivo pohrýzla pri orálnom sexe.

Dievča sa prebralo až v nemocnici, kde jej lekári zistili okrem iného i ťažký otras mozgu. Liečba jej zranení a následná hospitalizácia na psychiatrii trvala viac ako pol roka, v súčasnosti stále nie je psychicky v poriadku a podľa odborníkov nemožno vylúčiť, že bude mať trvalé následky.

Súd dnes uznal Macháčka vinným nielen zo znásilnenia, ale aj z poškodzovania cudzej veci a výtržníctva. Zhruba mesiac pred údajným znásilnením totiž podľa obžaloby zničil po požití alkoholu autá na ulici, ktorou sa vracal domov.

Rozsudok, podľa ktorého sa Macháček musí podrobiť i ústavnej sexuologickej liečbe, zatiaľ nie je právoplatný. Macháčkovi hrozí až 12 rokov väzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu