Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Kvôli kráse si do tváre vstrekla olej, je znetvorená!

Kórejčanka Hang Mioku
Kórejčanka Hang Mioku

SOUL - Názorným príkladom toho, kam až sú schopné zájsť ženy v honbe za krásou, je 48-ročná Kórejčanka Hang Mioku. Lekári jej museli z tváre odsať 60 mililitrov stolového oleja, ktorý si do nej sama vpichla injekciou. Ďalších 200 ml oleja bolo potrebné odstrániť zo šíje, napísal denník The Daily Telegraph.

Mioku, ktorá začala starostlivosť plastických chirurgov vyhľadávať, keď mala 28 rokov, začínala mať po početných skrášľujúcich zákrokoch ťažkosti so zháňaním odborníkov ochotných ju ďalej vylepšovať. Niektorí lekári jej odporučovali, aby vyhľadala pomoc psychiatra.

Jeden z chirurgov, ktorý jej nedávno vpichol do tváre silikón, daroval Mioku injekciu a silikón. Keď jej látka slúžiaca k omladzovaniu pleti došla, začala si sama pichať do tváre a krku stolový olej. Tento zásah ju natoľko znetvoril, že sa stala terčom posmechu susedov.

Mioku prehovorila o svojom prípade v televízii a súcitní diváci sa rozhodli darovať jej peniaze na ešte jeden plastický zákrok - tentokrát redukujúci opuchnuté rysy tváre. Hoci opuch z väčšej časti ustúpil, Mioku špatia jazvy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu