Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opäť hanba! Opitý Slovák spôsobil v Nemecku rozruch: Vo vlaku odhalil svoje prirodzenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

MNÍCHOV - V nedeľu popoludní (14. apríla) 43-ročný Slovák tancoval na sedadle vlaku S1 smerujúceho na Freising a odhalil svoj penis pred cestujúcou. Zalarmované federálne policajné zložky muža dočasne zatkli, no potom mali so 41-ročnou obeťou plné ruky práce. 

Inšpekčná služba S-Bahn upozornila federálnu políciu okolo 11:30, že muž tancuje na sedadlách a odhaľuje svoj penis na S1 smerom na Freising. Hliadka potom prešla na S-Bahn, ktorý prišiel na hlavnú stanicu v Mníchove na nástupišti 36. Podozrivého dočasne zatkla a odviezla na policajnú stanicu.

archívne video

Muž chcel vyskočiť z balkóna, polícia zakročila (Zdroj: Policie České republiky)

V rámci objasňovania skutkového stavu došlo k hádke s údajne poškodenou, pretože odmietla poskytnúť svoje osobné údaje, správala sa verbálne agresívne a snažila sa vyhnúť opatreniam, píše nemecká polícia na svojej stránke. 

Na úrad ju museli odviesť násilím, čomu sa bránila a hlasno protestovala. Na stanici Nemka, ktorá žije v Mníchove, povedala, že pociťuje bolesť na hrudníku, a preto bola privolaná záchranka. Rovnako agresívne sa správala aj k privolaným pohotovostným zložkám, ako aj k nasadeným policajtom. 

Ošetrujúca lekárka nezistila žiadne zranenia ani iné ťažkosti vyžadujúce lekárske ošetrenie. Dobrovoľne vykonaná dychová skúška na alkohol preukázala dočasne zadržaného "tanečníka" 2,3 promile alkoholu v krvi. Žena bola tiež výrazne intoxikovaná s 1,6 promile. Federálna polícia teraz oboch vyšetruje.

Viac o téme: OpitýNemeckoSlovák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu