Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Sekta z Česka rozširuje svoje pôsobenie aj u nás: Následky očkovania lieči sexuálnym stykom alebo odporúčaním incestu

Česká sekta rozširuje svoje pôsobenie aj na Slovensku, má viac ako podivné praktiky
Česká sekta rozširuje svoje pôsobenie aj na Slovensku, má viac ako podivné praktiky (Zdroj: Youtube/Novija Gána Sepata, CNN Prima News)

PRAHA – V Českej republike riešia kuriózny prípad sekty Novija Gána Sepata, ktorá svojim členom odporúča veľmi svojské praktiky. Hlavný člen a liečiteľ je údajne mimozemšťan a svojim klientom sľubuje, že ich dokáže zbaviť nežiaducich a škodlivých následkov po očkovaní. Podľa informácii redakcie CNN Prima News dokonca sekta rozšírila svoje pôsobenie aj u nás a snaží sa rozšíriť o ďalších členov.

Na čele sekty stojí muž, Auroran Dift Lavus, niekedy nazývaný aj Andalis Veganis alebo Big Vegan. Polícia ho sleduje už dlhšiu dobu, no tentokrát sa na českú televíziu Prima obrátila žena, ktorá ma priamu skúsenosť s jeho praktikami. Mal ju zbaviť nežiaducich účinkov očkovania a pri konzultácii jej muž navrhol, aby si dala dole podprsenku, "pre správne prúdenie energie".

Tu však jeho praktiky neskončili. Na ďalšom sedení jej muž dokonca nahliadol medzi nohy. Svojim klientkam a klientom sľubuje, že im dokáže nájsť vhodného sexuálneho partnera, no nabádal klientky už aj k incestu. „Chcel aby som sexuálne uspokojila svojho syna. Bol to pre mňa šok,“ uviedla jeho bývalá partnerka. Tú mal dokonca presviedčať, že aj ona má „dar“ a mužských klientov by mohla masírovať s uspokojivým zakončením.

Ďalšia klientka uviedla, že podobne ako v Česku známy Guru Jára aj Auroran plánoval niektoré klientky "odblokovať" sexuálnym stykom. Keď ho žena odmietla, ponúkol jej, že jej nájde muža so zlomeným srdcom, rovnako ako má ona a pravidelným sexuálnym stykom ju „odblokuje“. Polícia sa domnieva, že jeho praktiky súvisia aj so stratou partnerky, ktorá pracovala v erotických službách a stala sa obeťou vraždy. Policajná hovorkyňa uviedla, že detaily prípadu nebudú zverejňovať, no priznali, že sa prípadom intenzívne zaoberajú.

Viac o téme: LiečiteľMimozemšťanČeská republikaNovija Gána Sepata
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu