Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Skupinové znásilnenie obľúbenej influencerky: Teraz prehovorila obeť! Zničili nám život

Manželia zverejnili svoj desivý príbeh na internete. Zobraziť galériu (5)
Manželia zverejnili svoj desivý príbeh na internete. (Zdroj: X)

NAÍ DILLÍ - Svetom pred pár dňami otriasol otrasný prípad brutálneho útoku na mladú a na sociálnych sieťach populárnu ženu. Po skupinovom znásilnení v Indii, kde bol ako turistka, dostala obeť od vlády odškodnenie. 28-ročná žena však chce len jedno - spravodlivosť.

Vicente a Fernanda, influencerský pár zo Španielska, zažili v posledných dňoch poriadnu nočnú moru. 28-ročnú vlogerku znásilnilo minulý týždeň v piatok večer sedem mužov. Stalo sa to v čase, keď spolu so svojím životným partnerom prebývali v stane v okrese Dumka vo východoindickom štáte Jharkand. 64-ročného Vicenteho páchatelia zbili.

Miestna polícia teraz odovzdala Španielovi zodpovedajúci šek v hodnote jeden milión rupií (ekvivalent približne 10 000 eur), ako uvádza španielsky portál „Marca“. Obete sexuálnych zločinov v Indii majú právo na finančnú kompenzáciu.

Odškodnenie odovzdali v indickom vládnom zabezpečenom dome, kde sa dvaja turisti zdržiavajú od sobotňajšieho večera. 

Skupinové znásilnenie obľúbenej influencerky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram//vueltaalmundoenmoto)

Boli to farmári z tejto oblasti

Mladá influencerka a jej partner cestujú na svojich motorkách po svete už niekoľko rokov a Fernanda sa o svoje zážitky delí so svojimi sledovateľmi na sociálnej sieti Instagram. Má ich viac ako 309 000. 

V rozhovore pre španielsky portál „El Debate“ obaja opísali násilníkov: „Neboli to zločinci, ale farmári z tejto oblasti. Hovorili sme s nimi pár dní predtým,“ hovorí Vicente. "Jednoduchí ľudia," hovorí. Jeho manželka zdôrazňuje: „A tiež veľmi nevzdelaní. Bez rozmýšľania jednoducho zničili naše životy a aj svoje vlastné.“

Podozrivých polícia zatkla.
Zobraziť galériu (5)
Podozrivých polícia zatkla.  (Zdroj: SITA/AP Photo/Rajesh Kumar)

Zadržali osem mužov

Dvojica žiada pre mužov exemplárne tresty. "Doživotné väzenie," hovorí Španiel. Páchatelia by mali byť zavretí, „aj kvôli ochrane žien a dievčat v oblasti,“ povedala Fernanda.

Polícia už chytila ​​osem mužov. Indická tlačová agentúra PTI v utorok odvysielala zábery podozrivých spútaných a zviazaných povrazom. Traja z podozrivých sa už priznali. Očakáva sa, že súd sa bude prípadom zaoberať v krátkom čase. 

Skupinové znásilnenie obľúbenej influencerky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Pár odchádza v utorok

Podľa India Today súd v utorok zdôraznil: "Sexuálny trestný čin proti cudzincovi pravdepodobne prinesie krajine negatívnu publicitu, a tým ovplyvní obraz Indie vo svete." Hrozí aj poškodenie cestovného ruchu. Obvineným v prípade dokázania viny hrozí väzenie na desať rokov až doživotie.

Vicente a Fernanda chcú v utorok opustiť Indiu na motorke a odcestovať do Nepálu, odkiaľ odletia do Španielska. „Len čo opustíme Indiu, chcem sa pokúsiť zabudnúť na všetko, čo sme zažili,“ hovorí Fernanda cez slzy. "Nebude to ľahké," hovorí. Jej manžel dodáva: "Spolu to zvládneme, si skvelá žena."

Skupinové znásilnenie obľúbenej influencerky:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: IndiaInfluencerkaSkupinové znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu