Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Polonahý Slovák si urobil srandu z mladých Američanov: Jeho VIDEO z Prahy valcuje internet!

(Zdroj: Instagram/kevinvelky)

PRAHA - Okuliare pre rozšírenú a virtuálnu realitu Vision Pro vyvolali v USA ošiaľ. Okamžite po začiatku ich predaja v Spojených štátoch, začali sociálnymi sieťami kolovať videá, ktoré ich používateľov zachytávajú v kurióznych situáciách na verejnosti. To využil mladý Slovák, ktorý na ulici v Prahe natočil paródiu a jeho video sa okamžite stalo virálnym hitom.

Okoloidúci neverili vlastným očiam. Mladý Slovák, ktorý na Instagrame vystupuje ako “kevinvelky“, si na oči nasadil lyžiarske okuliare, provizórne k nim pripevnil kábel a po priechode pre chodcov sa v Prahe prechádzal iba v spodnej bielizni. Predstieral pri tom, že používa Vision Pro a gestikuloval rukami tak, ako by pred sebou videl obrazovky.

Jeho vydarenú paródiu si všimol aj instagramový účet “bviral“, ktorý má bezmála 9-miliónov sledujúcich. Vtipné video sa zatiaľ páčilo takmer 14-tisíc používateľom.

Na veľkú potrebu aj do posilňovne

Spoločnosť Apple predáva okuliare od začiatku februára. Cenu nového produktu stanovili až na 3 499 dolárov. Napriek vysokej cenovke sa ale najmä medzi mladými ľuďmi spustil ošiaľ a novinku už používajú tisícky ľudí. Sociálne siete zaplavili kuriózne videá, ktoré ich používateľov zastihli po veľkej potrebe či v posilňovni.

Niektorí s nimi dokonca šoférovali, čo môže byť mimoriadne nebezpečné. Okuliare sa dajú ovládať rukou, pohľadom a hlasom. Okrem ceny používatelia v internetových recenziách kritizovali výrobok okrem iného za to, že je ťažký, veľký, nezaobíde sa bez neustáleho nabíjania a má úzky zorný uhol. Spoločnosť uviedla, že pre toto zariadenie bolo vyvinutých a aktuálne je k dispozícii viac ako 600 aplikácií a hier.

Viac o téme: PrahaVision ProVirálne video
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu